02 / 05 / 2024

antalyada stat

antalyada stat

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, kente kazandırılacak stadın Antalya’nın arazisinin satılarak değil, kamu bütçesiyle yapılması gerektiğini söyledi

İzmir'deki 4 stat projelerinin inşaatı ne durumda?

İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentte yapım ve tadilat çalışmaları devam eden 4 stat projesi için 200-250 milyon lira civarında yatırım yapılacağını bildirdi.

2001 yılında Haliç, 'mavi bayrak' alma statüsü kazanmış!

Dalan'ın belediye başkanlığı döneminde başlatılan Haliç'i temizleme çabaları 2001 yılında sonuç vermeye başlamış. Üç belediye başkanı eskiten Haliç, 500 milyon dolar harcamayla 'mavi bayrak' alma statüsü kazanmış.

Beşiktaş'ın stat inşaatı çözüme kavuşuyor!

Fikret Orman ile İBB Başkanı Kadir Topbaş bir araya geldi. Beşiktaş, geçtiğimiz hafta sorun yaşadığı stat inşaatını çözüme kavuşturuyor.

Beşiktaş stat inşaatı durduruldu mu?

Beşiktaş'ın stat inşaatı, çatı projesinde yüksekliğin aşıldığını iddiasıyla durduruldu. Beşiktaş’a göre ise yükseklik, Anıtlar Yüksek Kurulu’nun onay verdiği rakamın 1.3 metre altında. Kulüp yetkilileri, sorunu çözmeye çalışıyor.

Başiskele'de 8 yerleşim birimi mahalle statüsüne geçti!

Başiskele’de önceki dönemde köy olarak Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet gören 8 yerleşim yeri artık mahalle statüsüne dönüştü ve ilçe belediyesinden hizmet görüyor.

Veysel Eroğlu'ndan gençlere stat emeklilere konut müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı, İzmir Milletvekili adayı Veysel Eroğlu, Alsancak Kordon'da seçim ofisi açtı. Eroğlu, gençlere stat, emeklilere konut sözü verdi. Yıllardır ebru sanatı ile ilgilenen Eroğlu, seçim ofisinde de ebru yaptı.

Bursa Acemler Kışlası'nın sit alanı statüsü kaldırılıyor!

Bursa Osmangazi'deki Eski Merkez Komutanlığı olarak da bilinen Acemler Kışlası Doğal Sit Alanı Tescili sit statüsünün kaldırılmasına yönelik değişiklik bugün askıya çıktı. Askı ilanı 6 Mayıs'ta sona erecek...

Galatasaray 40 bin kişilik yeni stat yaptırıyor!

Büyükçekmece veya FSM Köprüsü'nün Avrupa Yakası'nda yaptırılacak 40 bin kişilik stat 200 milyar liraya mal olacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

1993 yılında Galatasaray 40 bin kişilik yeni bir stat yaptıracakmış!

1993 yılında Galatasaray yönetimi, Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yeni bir stat inşa etme kararı almış. Büyükçekmece veya FSM Köprüsü'nün Avrupa Yakası'nda yaptırılacak 40 bin kişilik stat 200 milyar liraya mal olacakmış.

İMKON'dan sektöre statükocu lobi tepkisi!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "İnşaat sektörünün kurtuluşu, alanın statükocu lobilerinden kurtulmasıyla mümkün olacaktır..

Özel Statülü Hacı Bektaş Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı!

Türkiye'de ilk kez Alevi-Bektaşi inancına uygun eğitimin verileceği Özel Statülü Hacı Bektaş Anadolu Lisesi'nin temel atma töreni Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in katılımıyla gerçekleşti.

Ordu Kayatepe arkeolojik alanı SİT statüsünde kalacak!

Özaltın Madencilik, Ordu'nun Fatsa ilçesinde maden sahası içerisinde kalan 200 dönümlük Kayatepe arkeolojik SİT alanının SİT statüsünden çıkartılması için Ordu İdare Mahkemesi'ne başvurdu. Bölgede tarih öncesi kalıntıların bulunduğunu tespit eden mahkeme

Stat zeminleri 200 bin Euro'ya daha iyi hale geliyor!

Futbol kulüplerinin sıkça sorun yaşadığı stat zeminleri, 200 bin avro maliyetli elektrikli alttan ısıtma sistemiyle daha iyi hale getirilebiliyor.

antalyada stat Haberi

antalyada stat

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve Belediye Spor Kulübü Başkanı Recep Tokgöz, kulübün altyapı birimlerinde forma giyen sporcuların aileleriyle simit fırınında kahvaltıda buluştu. Kahvaltıdan sonra ailelerin istek ve önerilerini dinleyen Başkan Mustafa Akaydın, belediyelerin asli görevinin profesyonel sporlarla değil, amatör sporlarla destek vermek olduğunu vurguladı. Akaydın, Antalya’nın özel spor tesisleri açısından çok zengin, ancak kamu spor tesisleri açısından fakir bir kent olduğunu söyledi. Öte yandan belediye başkanı seçildikten sonra gelişen siyasal ortamda belediyeye ayrılmış spor tesislerinin geri alındığını ifade eden Akaydın, Kulüp Başkanı Recep Tokgöz’ün zor şartlar altında çocuklara konforlu ortam yaratmaya çalıştığını söyledi. Mustafa Akaydın, yeni çıkan Büyükşehir Yasası’nın belediyelerin amatör sporlara daha rahat destek vermesini sağladığını belirterek, bunu bir müjde gibi kabul edebileceklerini kaydetti. 


STADYUMA KARŞI DEĞİLİM

Büyükşehir...