06 / 05 / 2024

ANTBİRLİK yeni yatırımlar için taşınma planları yapıyor

ANTBİRLİK yeni yatırımlar için taşınma planları yapıyor

ANTBİRLİK Genel Müdürü Hasan Erdoğan, ANTBİRLİK'in zeytinyağı ve pamukyağı tesislerinin de yer aldığı Aksu'daki merkez tesisin yeni yatırımlar için artık uygun olmadığını açıkladı.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

ANTBİRLİK yeni yatırımlar için taşınma planları yapıyor Haberi

ANTBİRLİK yeni yatırımlar için taşınma planları yapıyor

Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Koopetatifleri Birliği (ANTBİRLİK), yeni yatırımlar için taşınmak istiyor. Aksu'daki alanın artık kent merkezi içerisinde yer aldığını ifade eden Erdoğan hedeflerinin Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) taşınmak olduğunu kaydetti. 


SERALAR İÇİN SEBZE MEYVE 

Pamuk üretiminin düşmesiyle farklı alanlarda yatırımlara da yönelmek istediklerini anlatan Erdoğan, ilk etapta hedeflerinin zirai ilaç üretimi olduğunu kaydetti. Kınık Kooperatifi'ne bu yıl ilk defa sera malzemesi satmaya başladıklarını anlatan Erdoğan, "Kınık'ta başarılı olursak bu çalışmaları genişletmek istiyoruz. Seralar için sebze ve meyve fideleri de üretmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. 


NAR SUYU TESİSİ ÇAĞRISI 

Taşınmaları halinde farklı alanda üretimlere de geçebileceklerini dile getiren Erdoğan, meyve suyu tesislerinin de bunlardan biri olduğunu söyledi. ANTBİRLİK Genel Müdürü Hasan Erdoğan, "Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, bölgede nar üretiminin arttığını...