10 / 05 / 2024

anten kirliliğinde son

anten kirliliğinde son

Özellikle Anadolu şehirlerinde ve varoşlarda göz eziyetine dönen anten kirliliğine son veriliyor. Türksat, 'Düzlemsel Anten Projesi'ni tamamladı. Yarım metre eninde ve boyunda bir anten ile yayınlar alınacak, çanaklar tarih olacak.

Yeni asgari ücret desteğinde son dakika! SGK resmen açıkladı! Hemen bu detaylara bakın!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), işçi başına aylık 700 Türk Lirası şeklinde belirlenen yeni asgari ücret desteğinin nasıl uygulanacağına ilişkin bir genelge yayımladı. İşte Yeni asgari ücret desteği son dakika detayları...

2023 son çeyreğinde yabancılara konut satışı yüzde 61,3 azaldı

Gayrimenkul piyasasında yaşanan durgunluk yabancılara konut satışlarını da etkiledi. 2023 yılının son çeyreğinde yabancılara yapılan konut satışı yüzde 61.3 azalarak,  6 bin 968’e  düştü.

Yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü 2023'ün son çeyreğinde yüzde 7.9 arttı!

2023'ün son çeyreğinde bir önceki yılın aynı çeyreği ile kıyaslandığında yapı ruhsatı verilen yapıların bina sayısı yüzde 7,9, daire sayısı yüzde 16,0 ve yüzölçümü yüzde 8,8 yükseldi. İşte son dakika rakamlar...

Son dakika: Evlenecek çiftlere 2 yıl ödemesiz kredi Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu! 

Evlenecek çiftlere sağlanacak 2 yıl ödemesiz faizsiz kredi desteğinde son dakika gelişmesi.... Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu! 

Zeytinburnu'nda 3 bine yakın konut dönüştü!

Mega kent İstanbul'un nüfus yoğunluğu yüksek olan en eski yerleşim bölgelerinden Zeytinburnu'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediye ve TOKİ işbirliğinde son dönemde yapılan çalışmalarla 3 bine yakın konut dönüştü.

Gram altın 50 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! İslam Memiş yatırımcıları son kez uyardı! Hazır olun!

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş yatırımcıları son kez uyararak 50 gün içinde gram altının ne kadar olacağını açıkladı. Yatırımcılar dikkat bu rakama herkes hazır olsun. İşte gram altının geleceği yeni rekor....

Çiftçiler şimdi mazot gübre desteği ödemesine bakın! Mazot ve gübre desteğinde son dakika! İl il resmen hesaplarda! 

Merakla beklenen mazot ve gübre desteğinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Çiftçilerin merak ettiği ödemeler il il hesaplara yattı mı? 

Altında son 6 yılın en iyi performansı! Uzmanlar: Ons altın 3 bin dolara kadar yükselecek!

Altın 2023 yılının ilk çeyreğinde son 6 yılın en iyi performansını gösterdi. Ons altın ilk üç ayda yüzde 8 değer kazandı. Uzmanlar, 20 Mart’ta tarihi zirvesini yapan ons altının seyrine ilişkin önümüzdeki aylarda getiri potansiyelinin yüksek olduğunu belirtiyor.

Çiftçiler hemen mazot gübre destek ödemesine bakın! Nisan 2023 mazot gübre desteğinde son dakika! İl il resmen yattı! 

Mazot ve gübre desteği ödeme tarihi milyonlarca çiftçi tarafından merakla araştırılıyor. Peki Nisan 2023 mazot gübre desteği il il hesaplara yattı mı? 

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği peş peşe hesaplara yattı! 2023 mazot gübre desteğinde son dakika! 

Mazot ve gübre desteği ödemeleri Nisan ayına girilmesiyle beraber sık sık araştırılmaya başlandı. Peki mazot ve gübre desteği hangi şehirlerde hesaplara yattı? 2023 mazot gübre destek ödemesi kaç lira oldu? 

Altın sahteciliğinde son nokta! Polisler bile şaşırdı! Bakın bilgisayarlar ve cep telefonlarıyla neler yapmışlar...

Kuyumcuları 1 milyon TL’lik zarara uğratan İstanbul merkezli 10 kentte sahte altın operasyonu düzenlendi. Bakırdan elde edilen ve değeri toplamda 10 milyon TL sahte altınları altın suyuna batırdığı öğrenilen çetenin kuyumcuları kandırdığı o yöntem ise polisi bile hayretler içinde bıraktı.

Mazot gübre desteği il il resmen yatırıldı! Çiftçiler şimdi kontrol edin! 2023 Mart mazot ve gübre desteğinde son dakika

Üretim faaliyetinde bulunan çiftçiler mazot ve gübre desteği ödeme takvimini merak ediyor. Peki mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? 

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde son dakika! 2023 mazot gübre ödemesi il il yattı mı? Hemen siz de bakın!

Geçtiğimiz günlerde deprem bölgesindeki çiftçiler için mazot gübre desteğinin nakit olarak ödeneceği duyuruldu. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde son dakika! 2023 mazot gübre ödemesi il il yattı mı? Hemen siz de bakın!

anten kirliliğinde son Haberi

anten kirliliğinde son

Özellikle Anadolu şehirlerinde ve varoşlarda göz eziyetine dönen anten kirliliğine son veriliyor. Türksat, 'Düzlemsel Anten Projesi'ni tamamladı. Yarım metre eninde ve boyunda bir anten ile yayınlar alınacak, eski tip antenler, çanaklar vs tarih olacak. TÜBİTAK'tan onay alan ürünün kısa sürede anlaşmalı firmalar tarafından üretilip pazara sunulması hedefleniyor. Anten, istenen renge boyanabiliyor, bina ile aynı renkte konulabiliyor. Dünyada da yeni trend olan Düzlemsel Anten, kâr amaçlı geliştirilmediği için fiyatının düşük tutulması...