25 / 07 / 2024

Antep Sepeti İstanbula taşındı

Antep Sepeti İstanbula taşındı

Eataly Gaziantep'i ağırlıyor etkinliği kapsamında İstanbul Zorlu Center'da Gaziantep rüzgarı estiren Antep Sepeti el sanatları ve etnografik ürünleriyle göz kamaştırdı. Gaziantep'in dünya genelinde el sanatları ve bakır işçiliği oldu.

İstanbul'da tek başına kiracı olanların geliri en az 30 bin TL olmalı!

Yıllardır fiyatları tüketiciler tarafından güncellenen , tüm dünya için tek madde sepeti üzerinden YME hesabı ortaya çıktı. Verileri değerlendiren TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara,  İstanbul'da tek başına kiracı olanların gelirinin en az 30 bin TL olması gerektiğini söyledi. 

Portföyde kaç fon olmalı ?

Borsa yatırımcısının gündemindeki konulardan biri doğru portföyde kaç hisse bulunması gerektiği.  Bu konuya paralel olarak merak edilen diğer bir konu ise “Bir fon sepeti nasıl oluşturulmalı” sorusu. İşte o sorunun cevabı.   

Borsa yatırımcılarını ikiye ayıran Mert Başaran uyardı: İşi bilmeyenin sepeti büyük olmalı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, dün 9 bin 306,34 puanla rekor seviyeyi gördü. Borsadaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırırken Ekonomist Mert Başaran 'işi bilmeyenin sepeti büyük olmalı'' diyerek uyardı. 

Depremzedelere son dakika uyarısı: Zemin etüt raporu alırken sakın bunu yapmayın! 

Jeofizik Mühendisleri Odası Antep Bölge Temsilcisi Burhan Canpolat, Gaziantep'teki depremzede vatandaşalra son dakika uyarısında bulundu. İşte zemin etüt raporu ile ilgili dikkat edilmesi gereken o detay....

A101 indiriminde son gün bugün, alan sepeti dolduracak! Çikolata 44 TL'ye, zeytinyağı 165 TL'ye çakıldı!

A101'in 28 Ekim 3 Kasım tarihleri arasında geçerli indirimi bugün sona erecek. Bu kapsamda Çikolata 44 TL'ye, zeytinyağı 165 TL'ye düştü.

Ziraat Bankası’ndan eylül ayına özel 1.250 TL hediye! Başvuruyu yapan parayı kapacak!

Ziraat Bankası, tatil sezonunun kapanmasına sayılı günler kala yeni bir kampanya düzenledi. Tatil Sepeti ile iş birliği kapsamında düzenlediği kampanyayla 1.250 TL hediye edeceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini açıkladı.

Konut Sepeti Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Konut Sepeti Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Medet Anli tarafından kuruldu.

Markete gidin sepeti elinize alın ve hemen o ürüne koşun. Et, şeker, un, süt değil ama çok değerli. Son yılların en ucuz

Enflasyon en fazla gıda ürünlerini vurdu. Bu nedenle vatandaşlar daha ucuz gıda ürünleri neredeyse orayı tercih ediyor. Gıdada son yıllarda fiyatı çok artan bir üründe marketlerden biri ciddi oranda indirim yaptı.

A101’de Domestos 79 TL’ye, Antep bulguru 20,90 TL’ye, Torku toz şeker 28,90 TL’ye düştü!

A101’den indirim konusunda ağustos müjdesi geldi. Bu kapsamda, 3 Ağustos Perşembe günü Domestos 79 TL’ye, Antep bulguru 20,90 TL’ye, Torku toz şeker 28,90 TL’ye düştü. İşte 3 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

BİM’de aşurelik buğday 14,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düştü!

BİM’den Aşure Günü’ne özel ürünler dip fiyattan satışa çıktı. Bu kapsamda, 18 Temmuz Salı günü aşurelik buğday 14,50 TL’ye, ceviz içi 42,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düşecek. İşte Bim fiyat listesi 18 Temmuz 2023...

BİM yeni ay kataloğunu yayımladı! Diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviz 65 TL'ye düştü!

BİM'in 4 Temmuz Birlikten Berekete aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviiz 65 TL'ye düştü.

Bosch SMS4IKW51T Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Bosch Solo Bulaşık Makinesi gelişmiş teknolojisi, yüksekliği ayarlanabilir sepeti ve uzaktan kontrol edilebilir özelliği ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştiriyor.

Akbank kart Yemeksepeti Mahalle'nden yapılan alışverişlerde 100 chippara hediye! Kampanya şartları!

Akbank müşterilerine Yemek Sepeti kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında Akbank kartı ile yemeksepeti, yemeksepeti market ya da yemeksepeti mahalleden alışveriş yapıldığında 100 TL chippara kazanma şansı sunuyor.

Antep Sepeti İstanbula taşındı Haberi

Antep Sepeti İstanbula taşındı

Gaziantep’in Kültür Elçisi Ahmet Ümit, Sahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan ve Eataly Yönetim Kurulu Üyesi Zülfikar Bekar’ın koordinasyonuyla İstanbul Zorlu Center’de gerçekleştirilen Eataly Gaziantep’i Ağırlıyor etkinliğinde buluşturulan sadece İtalya ve Gaziantep’in gastronomisi değil, aynı zamanda Gaziantep’in dünya genelinde tanınan el sanatları ve bakır işçiliği oldu. Eataly teşhir salonlarındaki stantlarıyla dikkat çeken Antep Sepeti etkinlik süresince on binlerce ziyaretçiye Gaziantep el sanatları kültürünü tanıtarak yeni bir ilke imza attı.


Eataly Gaziantep’i Ağırlıyor etkinliği çerçevesinde İstanbul’da yaşayan Gaziantepli sanayici, iş adamı, siyasetçi ve toplumun çeşitli kesimlerinden insanları bir araya getiren proje büyük ilgi görünken etkinliklere katılmak iÇin İstanbul’a gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Zorlu Center’da bulunan Eataly’de stant açan Antep Sepeti’nin stantlarını ziyaret ederek Cihan Koçer’den bilgi...