29 / 04 / 2024

anti alerjen

anti alerjen

Çilek Odası, ailelerin yeni üyeleri için tasarladığı bebek karyolalarında üstün güvenlik, doğal ve sağlıklı uyku ortamı sağlıyor

Bütçe dostu Dacia Jogger Haziran ayı fiyatları ne oldu! 

Dacia Jogger, güvenlik konusunda önemli özelliklere sahiptir. ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi), ESP (Elektronik Stabilite Programı), hava yastıkları ve hız sınırlayıcı gibi güvenlik önlemleriyle donatılmıştır. Peki 18 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Beko CM 10120 çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL'lik indirim fırsatı! 10 Haziran 2023 fiyat listesi...

Bebek+ programıyla öne çıkan Beko CM 10120, çamaşırları alerjen etkilerden arındırmayı başarıyor. Hızlı yıkama fonksiyonu ile yıkama süresini yarı yarıya kısaltıyor. Peki, Beko CM 10120 çamaşır makinesi kaç TL oldu? İşte detaylar..

Bosch WAX28E50TR Home Professional Çamaşır Makinesi 10 kg kaç TL, özellikleri neler? 25 Mart 2023 fiyat listesi 

Bosch HomeProfessional Çamaşır Makinesi, 10 kg yıkama kapasitesi ve akıllı teknolojisi sayesinde temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki Anti Stain Plus Sistemi ne işe yarıyor?

King P746 Steamex Buharlı Ütü ne kadar, en uygun nereden alınır? 21 Mart 2023 fiyat listesi... 

King P746 Steamex, buhar gücü, hareket kolaylığı sağlayan tasarımı ve kullanışlı seramik tabanı ile yorulmadan ütü yapma konforu yaşatır. Peki, King P-746 Steamex Buharlı Ütüde anti drip özelliği var mı? İşte detaylar... 

Arnica Puf Puf Plus UT61026 Buharlı Ütü en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? 11 Mart 2023 fiyat listesi...

Arnica Puf Puf Plus UT61026 Buharlı Ütü, ergonomik tasarımı ve fonksiyonel özellikleri ile ütü yapmayı kolay ve keyifli hale getiriyor. Peki uygun fiyatla kaliteyi buluşturan Arnica ütüde anti drip özelliği var mı? İşte detaylar... 

Vestel Nefes Inventer Klima Kaç TL ! Özellikleri neler? İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Evinin havasını düşünenler için Vestel; Hava temizleme işlevi, alerjen filtresi ve nem alma fonksiyonları ile havayı temizleyen klimayı tüketicisinin beğenisine sundu. Üstün performans özellikleri ile dikkat çeken Vestel klima 6 Şubat  2023 fiyat listesi

Türk çeliğine set çeken AB’de fiyatlar artıyor!

Avrupa rulo çelik piyasası 2021’e daha yüksek fiyatlarla girdi. Türk çeliğine anti damping vergisi uygulama kararı veren AB’de yerli üretici talebi karşılamakta yetersiz kalınca fiyatlar yükselmeye başladı.

Demir çelik kuruluşları AB'nin anti damping vergisine itiraz etti!

Türkiye'de faaliyet gösteren demir çelik kuruluşları, AB'nin çelik ürünlere uyguladığı yüzde 7,6 zamma ilişkin itirazda bulundu. 

Türkiye'de üretilen bazı çelik ürünlere AB’den ilave vergi!

Avrupa Birliği (AB), Türkiye'de üretilen çeşitli demir ve çelik ürünlere yüzde 7,6'ya varan oranda anti-damping vergisi uygulanması yönünde karar aldı. 

Silestone, yazın canlı renklerini modern mutfaklara taşıyor!

Üstün anti bakteriyel korumalı, yüksek teknolojiyi estetik ile buluşturan kuvars yüzeylerin önde gelen markası Silestone®, doğadan esinlenilen renk tonları ile yalınlığın zarafetini mutfaklarla buluşturuyor.

Confetti Miami koleksiyonu şıklığı ve konforu bir arada sunuyor!

Confetti Miami koleksiyonu, ipeksi dokusuyla şıklığı ve konforu bir arada sunuyor.Miami koleksiyonu, jel tabanı sayesinde yaşanabilecek küçük kazaları önlüyor, anti-bakteriyel yapısıyla banyolarda sağlıklı kullanım alanları oluşturuyor

Confetti ile banyolarda bahar rüzgarları!

Confetti, banyolarda bahar rüzgârı estiriyor. Farklı renk tonları ve modelleriyle baharın o capcanlı ve dinamik havasını banyolara yansıtan Confetti, anti-alerjik özelliğiyle de sağlıklı kullanım alanları sunuyor.

Zorlu Tekstil Grubu inovasyona yatırım yapıyor!

Ev tekstilindeki zorlu rekabete inovasyonla meydan okuyan Zorlu Tekstil Grubu, anti alerjik kumaştan ışıkla kendini temizleyen perdeye kadar onlarca ürün geliştirdi.

anti alerjen Haberi

anti alerjen

Cici ve Sevimli serisinin karyolaları, ter emici, nefes alabilen, kolay kuruma özelliğine sahip hijyenik ve antibakteriyel yatakların "S" özelliği ile bebeklerin omurga yapılarının sağlıklı gelişmesini sağlıyor. Karyolalar, yüksek teknolojiyle Avrupa Birliği kriterlerine uygun anti - kanserojen, anti alerjen ve anti-bakteriyel malzemeler kullanılarak...