02 / 05 / 2024

Antterasın mimarı kimdir

Antterasın mimarı kimdir

Mimar Ahmet Sayar, 1992’den beri Ayyapı Mimari’nin ortağı. Ahmet Sayar, İzmir Alaçatı’da Port Alaçatı, Antmare Oteli, Antmarin Marina ve İstanbul’da Antteras projelerini tasarlamıştır. Peki Ahmet Sayar kimdir? İşte biyografisi...

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten eğitim ve kariyeri nedir? 

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten ne iş yapar? Hangi görevlerde yer almıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet N. Erten kimdir? ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Hazine ve Maliye Bakanlığı binasının Mimarı Tekeli: ‘Bina en az 500 yıl dayanır’

Mimar Doğan Tekeli, Hazine binasının inşaatının bilimsel veriler çerçevesinde tamamlandığını ve 500 yıl dayanabileceğini söyledi. Tekeli, sanat eseri olarak tanımladığı binanın sağlamlığı ile öğrencilere yıllar boyu gösterildiğini belirtti.

Akın Garzanlı kimdir? Hangi ülkede yöneticilik yaptı? Arçelik’te toplam kaç yıl çalıştı?

Akın Garzanlı lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Akın Garzanlı’nın hayatı...

Akın Okyay nereden mezun olmuştur? Akın Okyay evli mi, bekar mı?

Akın Okyay kimdir? Akın Okyay hangi mesleği yapıyor? Akın Okyay nereden mezundur? İşte detaylar!

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur?

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman’ın mesleği nedir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur? İşte detaylar!

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

Pelin Akın Özalp kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Kurulu Başkan vekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Pelin Akın Özalp'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Pelin Akın Özalp`ın hayatına dair merak edilenler.

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 

Yalçın Sezen Kimdir?

Yalçın Sezen kimdir? Yalçın Sezen’in mesleği nedir? Yalçın Sezen, nereden mezundur? İşte detaylar!

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Türkiye’de konut almak isteyenler ayda 719 TL biriktiriyor!

Tasarruf finansının mimarı Birevim, Akademetre ile birlikte bir araştırma gerçekleştirdi. Araştırmada, konut veya taşıt satın almak isteyen vatandaşların ayda ortalama 719 TL tasarruf yaptığı belirlendi.

Melkan Gürsel, dünyaca ünlü 36 kadın mimar arasında!

Ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda ödül kazanan başarılı projelerde imzası bulunan Tabanlıoğlu Mimarlık ortağı Melkan Gürsel, dünyaca ünlü 36 kadın mimar arasında yer aldı...

Antterasın mimarı kimdir Haberi

Antterasın mimarı kimdir

Ahmet Sayar kimdir?


Ahmet Sayar, Dokuz Eylül Üniversitesi’nde mimarlık bölümünü bitirdi. Yüksek lisans çalışmalarını AA’de toplu konut üzerine yaptı. İYTE Mimarlık Bölümü’nde misafir öğretim görevlisi olarak ders verdi. 1992 yılından bu yana Ayyapı Mimari’nin ortağı olarak çalışmalarını sürdürüyor.


Ayyapı Mimari, İzmir merkezli bir tasarım ofisi. Ağırlıklı olarak turizm, konut projeleriyle uğraşıyor. İstanbul ofisiyle birlikte proje çalışmalarını ofis, büyük ölçekli turizm yapıları ve spor yapılarıyla sürdürüyor.



Ayyapı Mimari projeleri!


Termal Otel - Tuzla


Üsküdar-Salacak Butik Otel


Samsun-Ladik Kayak Merkezi


Samsun Olimpik Yüzme Havuzu


Balıkesir-Uedaş


Demre-Tatil köyü


Bursa-Uedaş


Antteras


Casa De Playa - Dalyan Termal Otel


Casaoliva Hotel


Zeytinlik Evleri - Alaçatı, İzmir


Tuzla Sahil Cephe Ve Açık Alan Düzenlemeleri