07 / 05 / 2024

Apartman daireleri ofis

Apartman daireleri ofis

İstanbul'da şirketlerin ofis olarak kullandığı yapıların %50'si aslında ailelerin yaşaması için yapılmış apartman daireleri. Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul'ün Kâğıthane'de inşa ettiği Polat Ofis, projenin tamamlanmasının ardından satışa çıktı

Pandemi ev tercihlerini nasıl etkiledi?

Koronavirüs ile beraber yaşam standartlarıyla birlikte konut tercihleri de değişti. Ev arayan vatandaşlar apartman daireleri yerine müstakil ve bahçeli ev tercih etmeye başladı.

Ankara’daki ofisler apartman dairelerinden kurtuluyor!

Konut satış istatistiklerine göre, kişi sayısına göre satışta ilk sırayı alan Ankara’da ofis satışında da rekor artış bekleniyor. Bölgede 2025’e kadar en az 10 bin ofisin apartman dairelerinden kurtulması  öngörülüyor. 

İşte Hong Kong'un büyük talep gören mikro apartman daireleri!

Hong Kong'da daireler küçülürken, kiralar da sürekli artışta. 18 metrekare mikro apartman dairesinin kirası 1.800 Amerikan doları.

İşte Hong Kong'daki kapsül evler!

Hong Kong'da dünyanın en küçük apartman daireleri yer alıyor. Yüz binlerce insan tuvalet büyüklüğündeki dairelerde yaşıyor.

Drone'ların inişleri için daireler tasarlanacak!

İnsansız hava araçlarının (İHA) inmesi için 'güvenli iniş sahası' bulunan apartman daireleri tasarlayacağını duyurdu.

İşte dünyanın en küçük apartman daireleri!

Hong Kong'da dünyanın en küçük apartman daireleri bulunuyor. Yüz binlerce insan çok katlı apartmanların tuvalet büyüklüğündeki dairelerde üst üste yaşıyor.

Ankara iş dünyasının ofis tercihi değişti!

Ankara’da iş dünyasının ofis tercihi de değişti. Dar, kullanışsız, ‘apartman dairelerinden’ çıkan firmalar, modern, kaliteli ve teknolojik plazalara yönelirken, maddi olarak da yük olmayacak iş merkezlerini tercih ediyor.

Bahçelievler Emek İş Merkezi'nde 2.5 milyon TL'ye 2 ofis!

Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından Bahçelievler'de bulunan Canan Apartmanı ve Ataköy 2. kısımda yer alan daire ve Emek İş Merkezi'nde bulunan 2 ofis, ihale ediliyor.

Enerji kimlik belgesine en çok yeni binalar başvurdu!

2011 yılından itibaren ülke genelinde müstakil konut, apartman, rezidans, ofis, hastane, eğitim, otel ve alışveriş merkezleri olmak üzere 242 bin 533 bina için enerji kimlik belgesi alındı. En çok yeni binalar için başvuruda bulunuluyor.

2011'den beri 242 bin 533 binaya enerji kimlik belgesi alındı!

2011 yılından itibaren ülke genelinde müstakil konut, apartman, rezidans, ofis, hastane, eğitim, otel ve alışveriş merkezleri olmak üzere 242 bin 533 bina için enerji kimlik belgesi alındı

Ofis olarak kullanılan yapılar aslında apartman dairesi!

İstanbul'da şirketlerin ofis olarak kullandığı yapıların %50'si aslında ailelerin yaşaması için yapılmış apartman daireleri. Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul'ün Kâğıthane'de inşa ettiği Polat Ofis, projenin tamamlanmasının ardından satışa çıktı

1965 yılında Suadiye'de 25 bin liradan satılık daire!

Reşat Altın'ın 149 liraya satıldığı 1965 yılında, Suadiye'de deniz manzaralı apartman daireleri 25 bin ile 32 bin lira arasında satılacakmış. 168 adet altın parasına, Suadiye'de daire satın almak mümkünmüş.

Balıkesir'de satılık apartman: 1 milyon 206 bin liraya!

Balıkesir Bandırma Haydarçavuş mahallesinde yer alan apartman satışa çıkıyor. İhale 27 Mart 2014 tarihinde saat 12:00 'de Avukatlar İş Merkezi İcra Daireleri Ortak Salonu'nda gerçekleştirilecek...

Apartman daireleri ofis Haberi

Apartman daireleri ofis

İstanbul'da ofis olarak kullanılan gayrimenkullerin yüzde 50'sinin ev özellikleriyle inşa edildiğini söyleyen AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, "Ev olarak tasarlanan yapıların ofis olarak kullanılması nedeniyle mekanda havasızlık gibi problemler doğabiliyor. Bu nedenle İstanbul'a yakışacak ofislere ihtiyaç var. Bu ihtiyaçtan yola çıkarak 25 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kağıthane Polat Ofis'te 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölüm bulunuyor. 

Kağıthane Polat Ofis, arkasmda 60 yıllık bir Polat İnşaat tecrübesi barındırıyor. Kağıthane Polat Ofis, "Polat Ofis" markamızın ilk projesi ve bunu Türkiye'nin özel sektördeki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan PiyalePaşa takip edecek. Önümüzdeki dönemde Şişli, Beşiktaş, Ümraniye gibi farklı lokasyonlarda iş dünyasına yeni 'Polat Ofisler kazandırmaya devam edeceğiz" dedi. 

AP Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Turgut Kabaca ise;...