02 / 05 / 2024

apartman görevlileri toplantısı

apartman görevlileri toplantısı

Apartman görevlileriyle video konferansla görüşen Kemal Kılıçdaroğlu, konut politikasının değişmesi gerektiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Apartman görevlisinin insani şartlarda oturabileceği bir dairenin ona tahsis edilmesi lazım'' dedi.

Merkez Bankası faiz kararı Haziran 2023 ne zaman açıklanacak? TCMB PPK toplantısı hangi gün? İşte TCMB toplantı tarihi

Hazira ayının gelmesiyle birlikte Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı, gündemden düşmüyor. Piyasalar heyecanla Merkez Bnakası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası faiz kararı Haziran 2023 ne zaman açıklanacak? TCMB PPK toplantısı hangi gün? İşte TCMB toplantı tarihi...

Kat malikleri toplantısında kararlar neye göre alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde olağanüstü kat malikleri toplantısında kararların neye göre verildiğini kaleme aldı. 

Gürültü Farkındalık Günü eğitim toplantısı 28-29 Nisan’da!

İZODER, TAKDER iş birliğince ‘Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’ne özel online eğitim programı hazırlandı. Online eğitim toplantısı, 28-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

Kemal Kılıçdaroğlu: Apartman görevlilerinin evi güneşi, manzarayı görecek şekilde verilmeli!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul 1. Bölge Apartman Görevlileri ile Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu'nda buluştu. Kılıçdaroğlu, apartman görevlilerinin tamamına iş verilmesine ve apartman görevlilerinin evlerinin değiştirilmesi gerektiğine de değindi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan apartman görevlilerine çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sefaköy Kültür Merkezi'nde İstanbul 3. Bölge apartman görevlileri ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada bu tür toplantılarda sorunu yaşayan kişilerin düşüncelerini açıklamalarını önemsediklerini söyledi. 

Türkiye İMSAD 40. Gündem Buluşmaları toplantısı bugün!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 40. Gündem Buluşmaları toplantısını bugün gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 39. Gündem Buluşmaları toplantısı 3 Aralık'ta!

Türkiye İMSAD 39. Gündem Buluşmaları Toplantısı 'Pandeminin Domino Etkisi: COVID-19/Ekonomi-21' başlığı altında 3 Aralık 2020'de gerçekleştirilecek.

Emekliye ek ödeme! Gözler KPDK toplantısında! 

Emeklilerin gözü bu ay yapılması beklenen KPDK toplantısında. Memur emeklileri, kurum kaynaklı maaş farkının ek ödemeyle giderilmesi için toplantıdan karar çıkmasını istiyor.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 37. Gündem Buluşmaları toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Kemal Kılıçdaroğlu: Apartman görevlileri ile ilgili çok özel çalışmalarımız var!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs salgını sürecinde üzerlerinde büyük sorumluluk olan apartman görevlilerine teşekkürlerini iletti ve "Apartman görevlileri ile ilgili çok özel çalışmalarımız var" dedi...

Türkiye İMSAD 34. Gündem Buluşmaları toplantısı 2 Haziran'da!

Türkiye İMSAD 34. Gündem Buluşmaları toplantısı, ‘Pandemi Sonrası Normalleşme Senaryoları’ başlığı altında 2 Haziran'da saat 16:00'da internet üzerinde gerçekleşecek.

Apartman ve site görevlileri için 'acil önlem' çağrısı!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, koronavirüs tedbirleri kapsamında apartman ve site görevlileri için acil önlem alma çağrısında bulundu.

Koronavirüs apartman genel kurulu toplantılarını da erteledi!

Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında kat maliklerince kurulan ve yönetilen apartman genel kurulu toplantıları koronavirüs nedeniyle ertelendi....

apartman görevlileri toplantısı Haberi

apartman görevlileri toplantısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, apartman görevlilerine, "Örgütlenmeniz kadar değerli bir şey yoktur. Büyük ölçüde haklarınızın ihlal edildiğini biliyorum. Size yasaların sağladığı güvencelerin verilmediğini de biliyorum. Bunun mücadelesini yapmak için örgütlenmeniz lazım" diye konuştu. 

Sputnik'te yer alan habere göre; CHP Basın Birimi tarafından yapılan açıklamada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecindeki video konferans görüşmelerine apartman görevlileriyle sürdürdü.

Konut-İş Sendikası Genel Başkanı Alican Kayhan ile Ankara, Bursa, İstanbul, Sivas, Uşak, Adana, Kahramanmaraş, Sakarya, Erzurum ve Rize'den apartman görevlileriyle düzenlenen toplantıda Kılıçdaroğlu'na, genel başkan yardımcıları Bülent Kuşoğlu ve Veli Ağbaba da katıldı. Görüşmede, apartman görevlilerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kılıçdaroğlu, çözüm önerilerini açıkladı.

'Yasaların sağladığı güvencelerin verilmediğini de biliyorum'

Apartman görevlilerine örgütlenmeleri çağrısında bulunan Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Örgütlenmeniz kadar değerli bir şey yoktur....