29 / 04 / 2024

Apple Store mağazası ne zaman açılıyor

Apple Store mağazası ne zaman açılıyor

Apple Store, Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu AVM'de ne zaman açacak? Zorlu Center AVM'de Türkiye'nin ilk Apple Store mağazası ne zaman açılacak? Apple Store hangi gün ve saat kaçta açılacak? İşte cevaplar...

Teknolojinin dev ismi  Apple açıkladı! Gelirlerini gören gözlerine inanamadı

Teknolojinin dev ismi Apple, 2022 senesi için İOS mühendislerinin kazancıyla ilgili raporu ilan etti.  App Store mağazasında aplikasyon ve oyun yayınlayan tüm uygulama geliştiricileri, toplamda 320 milyar dolarlık gelir elde ederek duyanları şaşırttı.

Apple ABD'de 100 mağazasını yeniden açacak!

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Apple, ABD'de 100 mağazasının kapılarını bu hafta yeniden açacağını duyurdu.

Gelecek Otomotiv, AVM içinde ilk mağazasını açacak!

Gelecek Otomotiv, kısa bir süre önce İstanbul'a adım attı.  Mercedes-Benz Exclusive City Store mağazası dünyada ilk kez uygulanacak bir konsept ile Haziran'da kapılarını açacak...

Apple San Fransisco mağazasına 1.5 milyon TL’lik cam merdiven yaptırdı!

Apple San Fransisco'daki mağazasına yaklaşık 1.5 milyon TL'lik 2 tane cam merdiven monte etti. Söz konusu 1.5 milyon TL’lik merdivenlerde 40 tane basamak bulunuyor.

Apple 480 mağazasını yenileyecek!

Apple, dünyadaki bütün mağazalarına yeni bir görünüş kazandırmak için düğmeye bastı. 480 mağazasını yenileyecek olan firma yenilemelere ABD San Francisco’daki iki katlı mağazasından başlayacak.

Apple Store'un Türkiye'deki 3. mağazası Emaar Square AVM'de açılacak!

Bu yılın sonlarına doğru Türkiye'deki yeni Apple Store'unu açacak olan Apple, mağazanın İstanbul'daki Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde açılacağını açıkladı. Mağazanın tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil fakat söylentiler devam ediyor

Home Store yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Seçkin tasarım anlayışının müptelası olduğunun Home Store, yeni mağazasıyla Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki yerini alıyor. Stil sahibi olmanın satrançta başarılı olmak kadar strateji gerektirdiği moda oyunu içinde siz de yerinizi alabilirsiniz.

Menderes Tekstil 6. mağazasını Zeytinburnu'nda açtı!

Ev tekstil ürünlerinde Türkiye’nin ihracat şampiyonu olan Menderes Tekstil’in ürünlerini tüketiciyle buluşturduğu Menderes Store’ların 6.sı İstanbul Zeyntinburnu’nda hizmete girdi. Bu, Menderes Store’un İstanbul’daki ilk mağazası.

Menderes Store, İstanbul’daki ilk mağazasını açtı!

Ev tekstil ürünlerinde ihracat şampiyonu olan Menderes Tekstil, İstanbul'da ilk mağazasını açtı. Menderes Store’ların 6.sı İstanbul Zeyntinburnu’nda hizmete girdi. Bu, Menderes Store’un İstanbul’daki ilk mağazası.

Apple'ın online mağazası Apple Store kapandı!

Apple’ın online mağazası Apple Store, 15 Temmuz saat: 16.00' da kapandı. Bilindiği üzere Apple Store’un kapanması yeni cihazların kullanıcılara sunulacağının habercisi.

JFC Store 20. mağazasını Tekirdağ Çorlu’da açtı!

Türkiye’nin hızla büyüyen erkek giyim markalarından JFC Store 20. mağazasını Tekirdağ Çorlu’da açtı. Özel kampanyaların düzenlendiği açılışa katılım yoğun oldu..

Asya'nın en büyük Apple mağazası Çin'de açılacak!

Asya'nın en büyük Apple mağazası Çin'de açılacak. Halkın Günlüğü gazetesinin haberinde, ülkenin güneydoğusunda bulunan Cıciang eyaletinin başkenti Hangcou'da, Asya'nın en büyük Apple mağazasının açılacağı belirtildi.

Apple Store'un 444. mağazası Akasya AVM'de açıldı!

İstanbul Anadolu yakasında bulunan Akasya AVM'de açılan Apple Store, açılışında yoğun ilgi gördü. Apple'ın tek katlı yeni mağazası, Zorlu Cener'daki ana mağazasına göre daha küçük.

Apple Store mağazası ne zaman açılıyor Haberi

Apple Store mağazası ne zaman açılıyor

Apple Store Türkiye Zorlu Center AVM'de ne zaman açılıyor?


Apple Türkiye resmi internet sayfasında yer alan duyuruda Apple Store mağazası için yapılacak Büyük Açılış için adres, tarih ve saat bilgileri paylaşıldı.


Apple Store Zorlu Center AVM adresi şöyle;


Zorlu Center Koru Sok. No:2 Beşiktaş İstanbul 34340



Apple Store, Zorlu Center AVM çalışma saatleri de böyle; 


Pzt - Paz: 10:00 - 22:00


Zorlu Center'ın ortasında bulunan Apple Store'a Boğaz (-1) ve Metro (-2) katlarından ulaşabilirsiniz. 


Otopark: P3/Mavi bölge L8-15 (Büyükdere Caddesi girişi) veya P2/Yeşil L20-16'daki (Levazım girişi) park yerleri. Toplu Taşıma: Taksim-Hacıosman hattındaki Gayrettepe metro istasyonu; 34, 34A, 34G ve 34G hatlarındaki Metrobüsler.


Apple Store Türkiye ne zaman açılıyor?


Apple Türkiye, Apple Store Zorlu Center AVM mağazasının 5 Nisan 2014 Cumartesi günü saat 10:00'da açılacağını bildirdi. Apple...