28 / 04 / 2024

Apple Storeun yeni mağazası nerede

Apple Storeun yeni mağazası nerede

Bu yılın sonlarına doğru Türkiye'deki yeni Apple Store'unu açacak olan Apple, mağazanın İstanbul'daki Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde açılacağını açıkladı. Mağazanın tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil fakat söylentiler devam ediyor

Apple ürünlerine yeni zam; en pahalı iPhone 100 bin TL’ye dayandı!

Apple Türkiye'deki ürünlerine zam yaptı. Yeni zam ile birlikte artık en pahalı iPhone 90 bin TL'den 99 bin 999 TL'ye kadar çıktı.

Zam bekleniyordu; iPhone'lara yaklaşık 4 bin liralık indirim geldi! İşte yeni fiyat listesi

Türkiye özelinde hep zam haberleriyle gündeme gelen Apple bu sefer eski modellerine indirim yaptı. Ancak faklı oranlarda yapılan indirimle tüm ürünlerde geçerli olmadı. İşte iPhone yeni indirimli fiyat listesi...

Gözler teknoloji devinde! Apple iPhone 15 Pro Max tanıtımı öncesi ürünlere zam mı geliyor?

Teknoloji devi Apple, bu akşam yeni iPhone 15 serisini tanıtacağı Wonderlust etkinliğinden önce ani bir kararla web mağazalarını geçici olarak hizmete kapattı. Peki, Apple iPhone 15 Pro Max öncesi zam mı geliyor?

iPhone almak isteyenlere müjde! A101, Apple iPhone 13'e aniden indirim yaptı! 

A101 "Aldın Aldın" kampanyası ile Apple iPhone 13 cep telefonuna indirim yaptığını duyurdu. Peki, A101'de Apple iPhone 13 ne kadar, kaç TL? işte yeni indirimli fiyatı...

iPhone 15 serisinin devlet sırrı gibi saklanan özellikleri gün yüzüne çıktı! Bakın yeni iPhone nasıl görünüyor!

Heyecan verici sızıntı: Apple hayranlarının ve teknoloji meraklılarının merakla beklediği iPhone 15 serisine dair yeni ayrıntıları ortaya çıkardı. İddialara göre, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max ultra ince çerçeveler ve kavisli ön camlarla donatılmış büyüleyici bir tasarıma sahip olacak.

Apple'dan yeni AirPods Pro müjdesi: Bluetooth kulaklıkla ateş ölçme devri!

AirPods'un son modeli, kullanıcılarının hayranlığını kazanan AirPods Pro'nun yeni sürümü, son derece ilginç bir özellikle donatılmış olarak karşımıza çıkıyor: Ateş ölçme yeteneği! İşte ayrıntılar...

İşte iOS 17 ile gelecek yeni özellikler

Apple, her sene yaptığı gibi iOS 17 ivonasyonlarını anlatırken iPhone'lara ilave edilecek fonksiyonların hepsinden bahsetmedi. iOS 17 beta 1, bir dizi yeni gizlilik ve emniyet fonksiyonuna sahip.

Iphone 15 fiyatları can yakıyor! Artık Apple almak rüyalarda!

Apple, yeni İphone serisini eylül ayında yapacağı etkinlikte tanıtmayı planlıyor. Tanıtım tarihine az bir süre kala yeni seri hakkındaki detaylar da sızmaya başladı. Apple'ın sunacağı yeni modeller olan İphone 15 serisinin çok pahalı olacağı düşünülüyor.

İnce tasarım, güçlü performans: Yeni Mac Pro ve 15.3 inç MacBook Air dikkat çekiyor! İşte fiyatlar ve özellikler!

Apple, merakla beklenen WWDC 2023 etkinliğinde güçlü ve yenilikçi ürünleriyle şaşırttı. Yeni Mac Pro, M2 Ultra işlemcisi ve geniş bağlantı seçenekleriyle dikkat çekerken, 15.3 inç MacBook Air daha büyük ekranı ve etkileyici performansıyla kullanıcılara sunuldu.

Apple yine mi zam yapıyor? Apple store kapandı! Vatandaşlar endişeli!

Apple, dünyanın merakla beklediği WWDC 2023 etkinliği öncesinde Apple Store'unu kapatarak yeni ürünler ve olası fiyat güncellemeleri için hazırlık yapıyor. Şirketin, etkinlikte işletim sistemleri güncellemelerinin yanı sıra yeni cihazları da tanıtması bekleniyor.

Apple, iOS 17 ile iPhone'larda günlük tutma uygulaması sunacak!

Apple'ın WWDC 2023 etkinliğinde duyurulacak olan iOS 17, yeni bir günlük tutma uygulamasıyla birlikte gelecek. İşte detaylar...

Apple'dan milyar dolarlık anlaşma

Kendi çiplerini üretmesi planlanan Apple, Broadcom şirketi ile milyonlarca dolara varan anlaşmaya imza attı. Çok yıllı yeni iş birliği haberi ile herkesi şaşırttı. Apple’ın CEO’su Tim Cook, ABD ekonomisine yatırımlarımız devam edecek dedi.

Beats Studio Buds+ satışta!

Apple’ın yeni kulaklık modeli Beats Studio Buds+ satışta. İşte detaylar!

Apple Storeun yeni mağazası nerede Haberi

Apple Storeun yeni mağazası nerede

2015 yılının Aralık ayında verdiği iş ilanıyla Türkiye'de yeni bir Apple Store açacağını öğrendiğimiz Apple'ın bu mağazayı nerede açacağı belli oldu.İstanbul'un Anadolu yakasındaki Çamlıca'da yeni yapılan Emaaar Square alışveriş merkezinde açılacak olan Apple Store'un bu yılın sonlarına doğru hizmete girmesi bekleniyor. 


Mağazanın iç ve dış tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil fakat söylentiler, İstanbul'daki Akasya ve Zorlu Center'daki Apple Store'ların karışımına benzer bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Şirketin Zorlu Center'da açtığı Apple Store, şeffaf cam tavan lyla Apple'ın en fantastik tasarıma sahip mağazalarından bir tanesi olmayı başarmıştı. 


İş ilanını geçtiğimiz yılın sonlarına doğru vermiş olmasına rağmen hala bir ekip kurma girişimini sürdüren Apple, personel seçimindeki titiz tavrını aynı şekilde sürdürmeye devam ediyor. Emaar Square, içerisine otel, rezidans, alışveriş ve iş merkezlerinin...