06 / 05 / 2024

Apsiyon

Apsiyon

Site, rezidans ve iş merkezi gibi toplu yaşam alan yöneticilerinin dijital asistanı olarak hizmet veren Apsiyon, Temmuz 2013’ten beri verdiği “Kredi Kartıyla Aidat Tahsilatı” hizmetine; “Kart Saklama” ve “Otomatik Ödeme” özelliklerini de kattı!

Apsiyon, hızla büyümeye devam ediyor!

Apsiyon, site sakinleri ve personellerinin de etkileşim içerisinde olabilecekleri bir sistem sunuyor. Site sakinleri kendilerine ait aidat detaylarını, web sitesi üzerinden izleyip, site duyurularını takip ederek, istek ve şikayetlerini yöneticiye iletebi

Ev sahipleri dijital dönüşümü sevdi!

Her anlamda hayatımıza giren dijital dönüşüm,  toplu yaşam alanlarını da etkiledi.850 binden fazla toplu yaşam alanında konut sakinlerine hizmet sunan Apsiyon’un CEO’su Kudret Türk, Türkiye'de teknolojiye talebin arttığını dile getirdi.

Sitelerde konut sakinlerine ve yöneticilere hızlı hizmetler Apsiyon'la sunuluyor!

Türkiye genelinde 800 binden fazla konutta yaklaşık 1,6 milyon kişiye hizmet sunan Apsiyon, sunduğu özellikler ve geliştirdiği modüllerle sitelerde yaşayan kullanıcıların ve site yöneticilerinin hayatlarına hızlı çözümler sağlıyor. Peki Apsiyonla konut sahiplerine neler sunuluyor?

Toplu yaşam alanı yönetimlerinin dönüşümü!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Apsiyon CEO’su Kudret Türk ile toplu yaşam alanı yönetimlerinin dönüşümünü masaya yatırdı...

Apartmanlara ve küçük sitelere özel yönetim yazılımı: Apsiyon Apsis!

‘Site Yöneticisinin Dijital Asistanı’ sloganıyla 8 bin 500 site ve yaşam alanında, 700 binden fazla evde, 1,5 milyonu aşkın kullanıcıya hizmet veren Apsiyon, apartmanlar ve daha küçük ölçekli yaşam alanlarının yönetimsel sorunlarını çözmek amacıyla Apsis’i geliştirdi. 

Tahincioğlu Gayrimenkul toplu yaşama dair bütün ihtiyaçları Apsiyon ile karşılıyor!

Toplu yaşam alanı projelerinde Apsiyon’un uzmanlığından ve kullanıcı dostu mobil uygulamasından yararlanan Tahincioğlu Gayrimenkul, otomatik işleyen süreçlerle hem maliyet avantajı ve verimlilik sağlıyor hem de müşteri memnuniyetini artırıyor.

Site sakinlerinin talepleri mobil uygulamada!

Site ve toplu yaşam alanlarında talepler, Apsiyon’un mobil uygulaması üzerinden yönetime bildiriliyor.

Kentsel tesis yönetimine teknoloji dopingi!

Türkiye’nin dört bir yanında bulunan site yönetimlerine teknoloji destek veren ‘Site Yöneticisinin Dijital Asistanı’ Apsiyon, oluşturmuş olduğu ekosistem ile birlikte derneğin teşkilatlanma ve yeni üye kazanımına destek veriyor.

Apsiyon aidat sorununu çözüyor!

Apsiyon, apartman ve site yönetimlerine özel olarak tasarlanmış, 360 derece hizmet sunan bir dijital yönetim platformu. Şu anda 8 bin sitede, 680 binden fazla konutta, 1,5 milyonu aşkın kullanıcıya hizmet veriyor…

Site yönetimleri kart ile online tahsilat dönemine geçiyor!

Site aidatları artık online tahsilatla ödenebilecek. Site Yöneticisinin Dijital Asistanı Apsiyon, aidatını ödeyecek kişilere; kart ile online olarak “hem taksitli hem de otomatik ödeme” seçenekleri sunuyor.

Akıllı şehrin, akıllı site yönetimi!

Site Yöneticisinin Dijital Asistanı sloganıyla 2012'den beri hizmet veren Apsiyon, toplu yaşam alanları için hizmet platformuna dönüştü. Akıllı şehre uygulanacak kadar gelişen uygulamada hedef, yurtdışına açılma ve üçüncü yatırım turu...

Apsiyon'da kira dönemi başladı!

Apsiyon, kat maliklerini de unutmayıp yepyeni modülünü hayata geçirdi. “Kira” modülü ile hem ev sahibinin hem de kiracının yüzü gülüyor.

Cepten aidat ödemek isteyenler Apsiyon'da!

Site, rezidans ve iş merkezi gibi toplu yaşam alan yöneticilerinin dijital asistanı olarak hizmet veren Apsiyon, Temmuz 2013’ten beri verdiği “Kredi Kartıyla Aidat Tahsilatı” hizmetine; “Kart Saklama” ve “Otomatik Ödeme” özelliklerini de kattı!

Apartmanlara dijital yönetici!

Yüzlerce dairelik sitelerde, yöneticilerin işi her geçen gün zorlaşıyor. Sitelerdeki bu yoğunluktan dolayı Kudret Türk, Erkan Doğan ve Meriç Akdamar, ‘Apsiyon’u kurarak, apartmanların ve sitelerin dijital yöneticisi oldu.

Apsiyon Haberi

Apsiyon

Sitenizin finansal durumundan, site sakinleri ile iletişim kurmaya kadar her konuda eşsiz bir çözüm sunan Apsiyon ile, son ödeme tarihi gelen aidat makbuzu karttan otomatik olarak çekiliyor. Ayrıca ödemelerde büyük bir kolaylık sağlayacak şekilde kredi kartlarına özel taksit seçeneği de bulunuyor. 

Apsiyon, sistemine kattığı bu 3 yeni özelliğin yanı sıra yaptığı iş birlikleriyle de site, rezidans ve iş merkezi yönetimlerine profesyonel ve dijital çözümler sunmaya devam ediyor ve tüm yaşam alanlarının eksiksiz ve pratik bir şekilde yönetilmesini sağlıyor! 


Apsiyon’un site yönetimini kolaylaştıran tüm özellikleri artık mobilde!

Apsiyon’un mobil uygulmasıyla cepten aidat sorgulama ve ödeme işlemleri de kolaylıkla yapılabiliyor. Ayrıca sitelerdeki; havuz, tenis kortu vb. toplu kullanım alanları için de önceden rezervasyon yapılabiliyor ve site sakinleriyle daha hızlı iletişim kurulabiliyor! 


500.000 kişiye erişiyor!

Apsiyon’un site...