13 / 05 / 2024

Aqua Cityde satılık daire

Aqua Cityde satılık daire

1998 yılında Çamlıca-Şile otoyolunun 3. kilometresinde inşa edilen Sinpaş Aqua City satışa sunulmuş. 112 metrekarelik bir daire 16 milyar 500 milyon liraya (846 adet altın parası) satılıyormuş.

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

Denizli Sinpaş Aqua City satılık ev fiyatları!

Denizli Sinpaş Aqua City satılık ev fiyatları 193 bin liradan başlayarak değişiyor. Denizli Sinpaş Aqua City projesinde daire teslimlerinin Haziran 2017 yılında yapılması hedefleniyor...

Beylikdüzü Aqua Kavaklı satılık!

Beylikdüzü Aqua Kavaklı satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. TEM otoyoluna 8 dakika yakınlıkta olan proje Topçuoğlu İnşaat, AKEME İnşaat ve Nihal İnşaat imzası ile yükseliyor.

Denizli Aqua City satılık ev!

Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen proje toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Denizli Aqua City satılık ev tipleri 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Denizli Aqua City satılık daire!

Toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede 900 adet daire yer alıyor. Denizli Aqua City satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sinpaş Aqua City satılık!

Sinpaş Aqua City satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 900 adet daire bulunuyor.

Aqua City Sinpaş Evleri satılık!

Aqua City Sinpaş Evleri satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje Sinpaş Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Aqua City satılık!

Aqua City satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Denizli'de inşa edilen proje toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Aqua City Denizli Evleri satılık!

Aqua City Denizli Evleri satılık dairelerin büyüklükleri minimum 72 metrekare, maksimum ise 214 metrekareden oluşuyor. Denizli'de inşa edilen projede 80 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Aqua City Denizli Sinpaş satılık!

Aqua City Denizli Sinpaş satılık daire tipleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Konut teslimleri Haziran 2017'de yapılacak olan proje Denizli'de hayata geçiriliyor.

Sinpaş Aqua City satılık!

Sinpaş Aqua City satılık dairelerin alanları 72 metrekareden başlıyor, 241 metrekareye kadar ulaşıyor. Lansmana özel fiyatlarla satışlarına devam eden projede 80 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Sinpaş Aqua City Denizli Evleri satılık!

Sinpaş Aqua City Denizli Evleri satılık daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 210 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Sinpaş Denizli Aqua City satılık!

Dairelerin alanlarının 72 metrekare ile 241 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Sinpaş Denizli Aqua City satılık daire fiyatları 183 bin 600 TL 'den başlangıç gösteriyor...

Aqua Cityde satılık daire Haberi

Aqua Cityde satılık daire



İSTANBUL'UN SUŞEHRİ:

Göletler, şelaleler, havuzlar ve fıskiyeli su noktaları arasında yepyeni bir hayat beldesi doğdu!


AQUA CITY


Aqua City size çok yakın!

İstanbul'un çok az kalmış ormanlarına komşu, Boğaz'ın iki köprüsünden de kolay ulaşılan bir noktada. Çamlıca-Şile otoyolunun 3. km'sinde. (Çamlıca 9 km... Capitol 12 km., Boğaziçi gişeler 13 km.)


Aqua City tam bir su cenneti!

''Su'' konseptini mimarisine ve peyzajına yansıtan Aqua City'de genel yüzme havuzlarının yanısıra evlerde kapalı, villalarda açık-kapalı yüzme havuzları ile bedeninize serinlik, ruhunuza dinginlik katacaksınız.


Aqua City evleri 21. yüzyıla hazır!

Alışveriş merkezinden bilgisayarla alışveriş imkanı, hareket dedektörlü hırsız alarm sistemi, görüntülü kapı...