13 / 05 / 2024

Aqua Floryanın kiralaması

Aqua Floryanın kiralaması

ECE Türkiye, İstanbul’daki “Aqua Florya” Alışveriş Merkezi’nin uzun dönemli yönetimini ve kiralama faaliyetlerini üstlenecek. Aqua Florya, dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum ile aynı çatı altında bulunuyor.

Turizm amaçlı konut izin belgesi nasıl alınır? Konutlarda turizm amaçlı konut kiralaması nasıl olacak?

Konutlarda Turizm Amaçlı Kiralanması Faaliyetlerinin Düzenlenmesine yönelik Yönetmelik resmen yürürlüğe girdi. Peki turizm amaçlı konut izin belgesi nasıl alınır? Konutlarda turizm amaçlı konut kiralaması nasıl olacak?

İşlenmeyen tarım arazileri kiralanacak! İlk kiralama 2025'te!

Tarım arazilerinin verimli kullanılması için atıl haldeki toprakların kiralaması yapılacak. Böylece hem arazi sahibi hem de tüketici kazanacak.

Asgari ücretli bir kiracının yeni konut kiralaması çok zor! 

Ev sahibi ile kiracı davaları ülke genelinde her geçen gün artıyor. Özellikle bu davalar eski kiracı ile ev sahipleri arasında yaşanıyor. 

Babalar Günü'ne özel Aqua Di Polo Parfümlere yüzde 50 indirim Carrefoursa'da!

Carrefoursa Babalar Günü'ne özel Aqua Di Polo parfümlerde yüzde 50 indirim uyguladığını duyurdu. İşte indirimli parfümler ve fiyat listesi...

Sinpaş GYO, Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümü 40 milyon TL'ye Sinpaş Yapı'ya sattı!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi 1958 Parselde yer alan Sinpaş Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümün satışının yapıldığını duyurdu. İşte satış bedelleri ve tüm ayrıntılar...

Aqua Danışmanlık Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aqua Danışmanlık Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Saygın tarafından kuruldu.

Gratis yüzde 50 indirime gitti! Aqua di Polo sırt çantası 350 TL yerine 174 TL! 23 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kozmetik mağazası Gratis’in geniş ürün yelpazesinde yer alan Aqua di Polo 1987 sırt çantası 350 TL yerine 174 TL! İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi…

Muğla'da konut fiyatları ve kiralar fırladı fırsatçılara gün doğdu

Muğla konut fiyatlarının en fazla yükseldiği illerin başında geliyor. Marmaris'te emlak alım satımında ve kiralamasında yaşanan skandallar ise bu konuda çok kişinin başının ağrıyacağını gösteriyor.

Sinpaş GYO, Aqua City 2010'daki 8 ticari alanı 40 milyon TL'ye sattı! 

Sinpaş GYO, Aqua City 2010 projesinde yer alan 8 adet dükkanın satışı için sözleşme imzaladı. Peki Aqua City 2010 projesinde yer alan 8 adet dükkan hangi şirkete satıldı? Aqua City 2010 projesinde yer alan 8 adet dükkanın satış bedeli ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Devlete ait taşınmaz kiralamasında KDV alınır mı?

Karayolları Genel Müdürlüğü, Sayıştay raporlarını dayanak göstererek otoyol hizmet tesisi işletmecilerinden KDV tahsil etti. Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen, konuyu ele aldı...

Aqua Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aqua Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Pazarlama Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tolga Ergün tarafından kuruldu.

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Taşınmaz kiralaması ve işletme hakkı kiralaması arasındaki farklar nelerdir?

İş yeri kiralamalarında KDV oranı yüzde 18’den yüzde 8’e, gelir vergisi stopaj oranı da yüzde 20’den yüzde 10’a düşürüldü. İndirimlerde, kiralamanın iş yeri olarak bir taşınmaz (çatılı işyeri) kiralaması mı, yoksa bir işletme hakkı kiralaması mı olduğu inceleniyor. Peki ikisinin arasındaki fark ne?

Aqua Floryanın kiralaması Haberi

Aqua Floryanın kiralaması

Bakırköy’de Sahil Yolu’nun tam üzerinde konumlanmış olan Aqua Florya, dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum ile aynı çatı altında bulunuyor. Yakın çevresinde, Florya Atatürk Ormanı, Sahil Parkı ve Uluslararası Atatürk Havalimanı bulunan Alışveriş Merkezi, Kasım 2012’de açıldı. Aqua Florya 50.000 m2 kiralanabilir alan üzerinde beş kata yayılmış 140 mağazası, geniş bir yelpazede teraslı ve deniz manzaralı kafe ve restoranları, 900 kişi kapasiteli amfi tiyatrosu ve 11 salonlu sineması ile müşterilerine İstanbul’da seçkin bir alışveriş deneyimi sunuyor. 150 milyon ABD Doları yatırım hacmine sahip Alışveriş Merkezi’ni, Türkiye’nin en güçlü inşaat şirketlerinden olan, Nuhoğlu Inşaat, Metal Yapı Konut, Alt ve Üst Yap İnşaat ve Nas Inşaat’ın oluşturduğu konsorsiyum hayata geçirmiştir. ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, "İstanbul’un Avrupa yakasında...