05 / 05 / 2024

AquaCity Denizli iletişim

AquaCity Denizli iletişim

AquaCity’de, su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 farklı yaşam alanı ve “street mall” konsepti ile geliştirilen geniş bir alışveriş merkezi yer alıyor.

Evora Denizli Evleri Merkezefendi iletişim!

Evora Denizli Evleri Merkezefendi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut güvencesini taşıyan Evora Denizli projesinin ruhsatı 29 Ocak 2016 tarihinde alındı...

Teknik Yapı Evora Denizli iletişim!

Teknik Yapı Evora Denizli iletişim için 444 10 08 numaralı telefondan satışa ofisiyle görüşebilirsiniz. Toplam 1.500 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Denizli Merkezefendi'de hayata geçirilecek.

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim!

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 10 08 olarak belirtiliyor. Satışların 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı proje 600 milyon TL yatırımla inşa edilecek.

Evora Denizli Evleri iletişim!

Evora Denizli Evleri iletişim için satış ofisiyle 444 10 08 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Satışların önümüzdeki aylarda başlaması planlanan proje Teknik Yapı tarafından inşa edilecek.

Şehr-i Şifa Pamukkale iletişim!

Denizli Pamukkale'de hayata geçen Şehr-i Şifa Tesisleri toplam 244 daireden meydana geliyor. Yılda 15 günlük tatil imkanı bulunan Devremülk projesinde 75 odalı otel de yer alıyor. Şehr-i Şifa Pamukkale iletişim bilgileri şöyle;

Sinpaş Yapı Aqua City Evleri satış ofisi iletişim bilgileri!

Sinpaş Yapı imzasıyla Denizli'de hayata geçirilen Aqua City Evleri toplam 900 adet daireden meydana geliyor.İşte Sinpaş Yapı Aqua City Evleri satış ofisi iletişim bilgileri....

Aqua City Denizli Evleri iletişim!

Satış süreci devam eden Aqua City Denizli Evleri iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sinpaş Yapı imzası taşıyan projede yer alan daireler 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Denizli Sinpaş Aqua City iletişim bilgileri!

Denizli Sinpaş Aqua City iletişim bilgilerinin detayları için 444 19 74 satış ofisi telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Aqua City Denizli satış ofisi iletişim!

Satışları devam eden Aqua City Denizli satış ofisi iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteren projenin ilk etabı 900 adet daireden oluşuyor.

Aqua City Denizli Sinpaş iletişim!

Lansmana özel fiyatlarla satışlarına devam eden Aqua City Denizli Sinpaş iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Sinpaş Aqua City Denizli Evleri iletişim!

Sinpaş Aqua City Denizli Evleri iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İlk etabında 900 adet dairenin yer aldığı proje 210 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Irmakkent Konutları iletişim bilgileri!

Demirten İnşaat imzasıyla yükselen Irmakkent Konutları projesi toplam 128 adet daireden oluşuyor. Proje Denizli İl'i Cinkaya Bulvarı'nda yükseliyor. Irmakkent Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Denizli Aqua City iletişim!

Denizli'de Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Sinpaş Aqua City Denizli projesinde fiyatlar 183 bin 600 TL'den başlıyor. Denizli Aqua City iletişim bilgileri şöyle...

AquaCity Denizli iletişim Haberi

AquaCity Denizli iletişim

Sinpaş, Ege’nin en büyük temalı yaşam projesi ile şimdi de Denizli’de… Ege Bölgesi ve Denizli için birçok ilkleri barındıran AquaCity’de, su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 farklı yaşam alanı ve “street mall” konseptiyle geliştirilen geniş bir alışveriş merkezi yer alıyor. Tropikal bölgelerden gelen bembeyaz kumla oluşturulan kumsalı, göl ve bahçe keyfini birlikte yaşatan evleri ve Denizli’nin en yüksek ve prestijli residence kuleleri Aqua Towers ile Denizli’nin yeni yaşam projesi AquaCity, Denizlileri ilkler ile buluşturuyor. Denizli’de büyük beğeni toplayan projenin satışa açılan ilk etabının  % 50’si 45 gün içinde satıldı…



Ayrıcalıklı bir ev yaşamıyla birlikte geniş sosyal yaşam olanakları geliştiren Sinpaş Yapı’nın AquaCity projesi, sadece Denizli’nin değil Ege Bölgesi’nin en büyük temalı yaşam projesi olarak yükseliyor. 


Denizlililere ayrıcalıklı bir...