21 / 05 / 2024

Ar Ya Grup Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi

Ar Ya Grup Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi

Ar Ya Grup Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi, Cemal Dolu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Mart'ta Beşiktaş, Ortaköy Mahallesi, Amcabey Sokak'ta kuruldu.

Altın satışları ikiye katlandı! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ediyor! Kuyumcular resmen doldu taştı!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik ve seçim sonrası belirsizlik yatırımcıları Kapalıçarşı'ya akın ettirdi. Kuyumcular resmen doldu taştı!

Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakamı görenler gözlerine inanamadı! Kapalıçarşı'ya akın başladı

Kapalıçarşı'da bugün gram altın adeta tozu dumana kattı. Gram altın uçuşa geçerken bu rakamı görenler Kapalıçarşı'ya akın ediyor...

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

Dolar arama günlerine geri dönebiliriz diyen Ekonomist Atilla Yeşilada isyan etti! Kapalıçarşı’ya müdahale edilebilir

Ekonomist Atilla Yeşilada az önce twitter hesabı üzerinden Kapalıçarşı'ya müdahale edilebileceğini, döviz büfelerine komisyon kuralı gibi kısıtlamaların da olabileceğini söyledi. 

Seçim öncesi Kapalıçarşı’da hareketli saatler! Döviz bozdurmak isteyen Kapalıçarşı’ya koşuyor!

Mayıs ayında yapılacak seçimler öncesinde döviz piyasasında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Döviz kurlarında Kapalıçarşı ile bankalar arası piyasa arasındaki farkın giderek açılması nedeniyle döviz bozdurmak isteyenler soluğu Kapalıçarşı’da alıyor.

Meteoroloji son dakika vererek kırmızı kodla uyardı! Hemen bakın, çok önemli! Kuvvetli yağışlar geri dönüyor!

Mart ayı boyunca etkili olan yağışlı havanın ardından son iki gündür sıcak hava dalgası kendini hissettiriyor. Vatandaşlar, sıcak havanın tadını çıkarmak için dışarıya çıkarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bir uyarı geldi: Güneşe aldanmayın, yakında büyük bir fırtına bekleniyor! Sokağa çıkarken

Türk Telekom'dan bir başarı daha! Aboneleri bu uygulamayla gurur duydu

Türkiye'de hatrı sayılır projelere ve başarılara imza atan Türk Telekom, yeni bir başarıya daha imza attı. Telekomünikasyon lideri "Great Place to Work” sertifikası almaya hak kazandı

Yıllardır dışarıya akan para bütçede kalacak! 200 ton üretim kapasitesi var

Türk savunma sanayisindeki yerliye dönüş çalışmaları kapsamında üretilen enerjetik malzemelerle doldurulan nüfuz edici yeni bombalar Türk Hava Kuvvetlerinin kullanımına sunulmaya başlandı. Savunma sanayisinde kritik alanlardaki yurt dışına bağımlılığı sonlandırmaya ilişkin çalışmalarda yeni başarı e

Turkish Cargo'dan dev başarı! Avrupa'nın birincisi oldu

Turkish Cargo uluslararası bir başarıya daha imza atarak taşımacılıkta Avrupa'da birinci, dünyada dördüncü oldu. İşte detaylar…

Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'deki modern çarşıya taşınıyor!

Rami Kışlası yanında 36 seneden beri faaliyet gösteren Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'de Şahintepe Mahallesi'nde hayata geçirilen İstanbul Gıda Toptancılar Çarşısı'na taşınmayı merakla bekliyor.

Kapalıçarşı el birliğiyle restore edilmeli!

Demofis’in sahibi ve Uluslararası Finans ve Akaryakıt istasyonları yatırım uzmanı- Hukuk Müşaviri -Yüksek Mimar Araştırmacı yazar Hüseyin Demir, Kapalıçarşı'ya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Hüseyin Demir, Kapalıçarşı'nın restorasyona ihtiyacı olduğunu vurguladı.

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

Edirne'de tarihi Alipaşa Çarşısı'nın kapıları açıldı!

Edirne'de, koronavirüs tedbirleri altında kapatılan 5 asırlık Alipaşa Çarşısı, 50 gün sonra yeniden kapılarını açtı. Belediye ekiplerinin baştan aşağı dezenfekte edildiği tarihi çarşıya maskesiz esnaf ve müşteriler alınmayacak.

Ar Ya Grup Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ar Ya Grup Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi

Ar Ya Grup Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi, Cemal Dolu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta kuruldu. 


Ar Ya Grup Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-TURİZM VE OTELCİLİK 1.Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir...