25 / 07 / 2024

ara ödeme yaparsam avantajlı olur mu

ara ödeme yaparsam avantajlı olur mu

Tüketiciler, vadesi gelmemiş bir veya birden çok taksit ödemesinde bulunabileceği gibi, konut finansmanı borcunun tamamını erken ödeyebiliyor. Peki, konut kredisinde ara ödeme avantajlı mı?

Sur Tatil Evleri Antalya'da peşinat ve ara ödeme yok! 2+1'ler 297 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da 2+1'lerin fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Peşinat ve ara ödeme olmadan devre mülk sahibi olunabilen projede teslimlerin 12 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Konut kredisinde ara ödeme yapmak kazanç sağlar mı?

Konut kredilerinde erken kapama ya da ara ödeme istendiği zaman kalan vade 36 ayı geçmeyen durumlarda, kalan tutarın yüzde 1'i kadar erken ödeme komisyonu bulunuyor. Peki, konut kredisinde ara ödeme yapmak kazanç sağlar mı?

Soyak Konforia'da ara ödeme yok peşinat yok!

Soyak Konforia'da son 80 daire satışa sunuluyor.  Ara ödeme ve peşinatı bulunmayan projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. 

Soyak Konforia ödeme koşulları 2017!

Soyak Konforia ödeme koşulları 2017 güncel bilgilerine göre projede 3 bin 900 TL taksitle 2+1 konut sahibi olunabiliyor. Üstelik peşinat ve ara ödeme yok...

Soyak Konforia 2017 ödeme kampanyası!

Soyak Konforia projesi İstanbul Bahçeşehir'de Kuzey Bahçeşehir projesinin ilk ayağı olarak Soyak Yapı tarafından inşa edildi. Hemen teslim edilen Soyak Konforia projesinde peşinat ve ara ödeme verilmeksizin konut sahibi olunabiliyor...

Soyak Konforia'da dev kampanya! Peşinat yok, ara ödeme yok!

Soyak'tan 2017 yılının sonuna doğru dev kampanya! Peşinat ve ara ödeme olmadan 2+1 daireler 3 bin 900 TL, 3+1 daireler 4 bin 900 TL taksitle. Üstelik hemen teslim...

Soyak Konforia'da peşinatsız ve ara ödemesiz evler!

Soyak Konforia projesinde 27 Eylül - 17 Ekim tarihleri arasında peşinat ve ara ödeme olmaksızın, sadece eşit taksitle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Soyak Konforia'da peşinat yok, ara ödeme yok!

Soyak Konforia'da peşinatsız ve ara ödemesiz hemen teslim daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Soyak Konforia'da teslimler Eylül'de başlıyor...

Soyak Konforia'da peşinatsız, ara ödemesiz kampanya!

Soyak Konforia Bahçeşehir projesinde peşinat ve ara ödeme olmadan ev sahibi olma imkanı sağlanıyor. Soyak Konforia'da 2+1 fiyatları 355 bin TL'den başlıyor...

Konut kredisi ara ödeme cezası var mı?

Konut kredisi kullanan tüketiciler kimi zaman ara ödeme yapmak isteyebiliyor. Peki, konut kredisi ara ödeme yapılabilir mi? Konut kredisi ara ödeme cezası var mı?

Eminevim'de 2. el araçlar peşinat olarak kabul ediliyor!

Eminevim'in kampanyası kapsamında faiz ödemeden, ara ödeme yapmadan konut sahibi olunabiliyor. Eminevim projesinde 2. el araçlar değerinin üzerinde bir fiyatla peşinat olarak alınıyor.

Konut kredisinde ara ödeme nasıl yapılır?

Konut kredisinde daha düşük faiz oranları ve daha uzun vadeler söz konusu oluyor. Peki, konut kredisinde toplu ödemeler yapılabilir mi? Konut kredisinde ara ödeme nasıl yapılır? İşte yanıtı..

Konut kredisinde ara ödeme avantajlı mı?

Tüketiciler, vadesi gelmemiş bir veya birden çok taksit ödemesinde bulunabileceği gibi, konut finansmanı borcunun tamamını erken ödeyebiliyor. Peki, konut kredisinde ara ödeme avantajlı mı?

ara ödeme yaparsam avantajlı olur mu Haberi

ara ödeme yaparsam avantajlı olur mu

Konut kredisinde ara ödeme avantajlı mı?

Konut kredisi kullanan tüketiciler bazı hak ve sorumluluklara da sahip olmuş oluyor. Bu hak ve sorumluluklar kanun ve yönetmelikler ile belirleniyor.


Mevcut mevzuat uygulamasına göre, konut kredisinde ara ödeme yapılabiliyor. Tüketiciler, vadesi gelmemiş bir veya birden çok taksit ödemesinde bulunabileceği gibi, konut finansmanı borcunun tamamını erken ödeyebiliyor. Peki, konut kredisinde ara ödeme avantajlı mı?


Erken ödeme hâllerinde, konut finansmanı kuruluşu, erken ödenen miktara göre gerekli tüm faiz ve diğer maliyet unsurlarına ilişkin indirim yapmakla yükümlü oluyor.


Faiz oranının sabit olarak belirlenmesi hâlinde, sözleşmede yer verilmek suretiyle, bir ya da birden fazla ödemenin vadesinden önce yapılması durumunda, konut finansmanı kuruluşu tarafından tüketiciden erken ödeme tazminatı talep edilebiliyor. 


Erken ödeme tazminatı gerekli faiz indirimi yapılarak hesaplanan ve tüketici tarafından konut...