07 / 07 / 2024

araba fiyatları

araba fiyatları

Vatandaşlar hem sıfır hem de ikinci el otomobil fiyatları ile ilgili son dakika haberlerini yakında takip ederken yeni bir gelişme daha yaşandı.

Alfa Romeo’dan Türkiye’ye özel fiyat! F1 mühendislerinin tasarladığı Giulia’nın 27 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Dünyanın en prestijli araba markalarından olan Alfa Romeo’nun en çok satılan modeli Giulia’nın fiyatı merak konusu oldu. İşte Alfa Romeo’nun 27 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Range Rover fiyatlarında ağustos son dakikası! Resmen belli oldu, sakın kaçırmayın! İşte 21 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Büyük arabaların hiç kuşkusuz ki en çok sevilen modellerinden biri olan Yeni Range Rover'da ağustos ayı fiyat listesi belli oldu. Peki, Yeni Range Rover fiyatları kaç lira? İşte 21 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Otomobil almayı düşünenleri korkutan haber!

Otomobil sektörünün önde gelen isimleri yıl sonuna kadar otomobil fiyatlarının sadece enflasyon nedeniyle yüzde 20 artacaklarını savundu. Fiyat artışından yedek parçalar da nasibini alacak.

Uzmanlar ikinci el araç konusunda alıcıları uyardı!

Çip krizi ve stokçular nedeniyle araç stoklarında meydana gelen sorun fırsatçıları hareketlendirdi. Hasar kaydı olmayan çok sayıda araç ince tamirlerle satışa sunuldu. 

2. el online otomobil pazarında satışlar ve fiyatlar arttı!

2. el online oto pazarında satışlar da fiyatlar da arttı. Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 11 yükselirken, araç fiyatları yaklaşık yüzde 35 arttı.

Otomotivde kriz yaratan '7 Temmuz' tarihi çıkmazında son nokta! Sadece bu araçların satışı ve üretimi 2 ay ertelendi!

Araba fiyatlarını yükseltmesi beklenen ve AB'deki güvenlik şartlarını zorunlu hale getiren yönetmeliğin yürürlüğe girme tarihi 7 Temmuz'dan 31 Ağustos'a ertelendi. Gazeteci Emre Özpeynirci, sosyal medya hesabından duyurdu. 

Yuki Amy elektrikli araba fiyatları Haziran 2024! 499 bin TL'ye 9 taksitle elektrikli araba fırsatı!

Yuki Amy elektrikli araba fiyatları resmen açıklandı. Peki 9 taksit imkanı sağlanan YUKİ Amy elektrikli arabalar ne kadar? İşte Yuki Amy Haziran 2024 fiyatları...

Araba fiyatları 7 Temmuz sonrası yükselecek mi, düşecek mi? 

Türkiye'de 7 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni güvenlik donanımı zorunluluğu geliyor. Peki 7 Temmuz'dan sonra araba fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Bakın vatandaşlar ne yorum yaptı...

Ev ve araba fiyatları düşüyor! TL değer kazanmaya devam ederse daha rahat konut alınır!

Yeni ev alacaklar, konuta yatırım yapacaklar fiyatların nasıl bir seyir izleyeceğini ve ev almak için şu anın doğru zaman olup olmadığını merak ediyor. Peki piyasalarda neler olacak? 

Toplu parası olan ev ve araba almasın! Fiyatlar düşecek!

Yeni bir ev ve araba alacaklar fiyatların nasıl seyredeğini merak ediyor. Türk köşe yazarı ve televizyon yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, konut fiyatları ile ilgili konuştu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İkinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde araba fiyatları ortalama 679 bin TL oldu!

Arabam.com, mart ayının ikinci el ilan verileri açıklandı. Verilere göre ikinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde en çok satılan otomobil Fiat ve Reault olurken, ortalama araba fiyatları 679 bin TL olarak belirtildi.

Uzmanı açıkladı: Ev, araba ve arsa fiyatları altın bazında çakıldı! 

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram altın 2 bin 500 lira seviyelerini geçti. Altın fiyatlarındai yükseliş devam ederken gözler konut, arsa ve araba fiyatlarına çevrildi. Konut ve arsa fiyatlarının ne olacağı erak edilirken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 

500 bin TL'nin altında sıfır otomobil var mı? Güncel otomobil fiyatları nasıl?

Otomobil almayı düşünen vatandaşlar markalardan gelecek olan indirim, kampanya haberlerini merakla bekliyor. Son günlerde araba fiyatları yükselişteyken bu markalar güncel fiyat listelerini paylaştı.

En ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Türkiye'deki elektrikli otomobil modellerinin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu nedenle araba almak isteyenler en uygun elektrikli araba fiyatlarını araştırıyor. Peki en ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Araba fiyatları düşüte! Bu arabaların fiyatları 200 bin TL’nin altına indi! 

Araba almak isteyen ve birikmiş parası olmadığı için alamayan vatandaşlara müjde. Piyasadaki bazı araba fiyatları dibi gördü. Pandemi sonrasında hızlı bir artışa geçen araba fiyatları bu kez en düşük rakamlarla satışa çıktı. 200 bin TL’nin altındaki arabalar.

Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan 400.000 TL'ye varan taşıt kredisi imkanı!

Otomobil sahibi olmak isteyenler için Vakıfbank ve Ziraat Bankası, 400.000 TL'lik taşıt kredisi fırsatlarını açıkladı. Bu önemli finansman desteği, Türkiye'de yükselen araba fiyatları karşısında birçok vatandaş bu fırsattan yararlanabilecek.

Nissan'dan şubat kampanyası! Araba fiyatları yerinde durmuyor, fırsatı kaçırmayın! X-Trail'de net 250 bin TL indirim!

Nissan Türkiye’nin birbirinden avantajlı fiyat desteği ve sıfır faizli kredi imkanını bir arada sunan şubat kampanyaları başladı. X-Trail'de net 250 bin TL indirim fırsatını kaçırmayın. Nissan X-Trail Şubat 2024 ne kadar? X-Trail 2024 fiyatı kaç TL? 1 Şubat 2024 X-Trail fiyat listesi

Gazeteci Emre Özpeynirci: Otomobiller değil vergiler zamlanıyor!

Gazeteci Emre Özpeynirci Kasım 2022'de gerçekleşen son matrah güncelleme sonrası araba fiyatlarını değerlendirdi. 

araba fiyatları Haberi

araba fiyatları

Sıfır otomobiller için getirilen 6+6 şartı sonrası otomobil piyasasında durgunluk yaşanmaya devam ediyor. 'Otomobil fiyatları düşecek mi?' sorusu gündemden inmezken, araba alacakları ilgilendiren yeni veriler yayınlandı. İşte otomobil piyasasıyla ilgili son dakika gelişmeleri ve tüm detaylar...

ÖTV indirimi beklentisi ile sıfır otomobiller için getirilen 6+6 şartı sonrası araç alacaklar indirim olacağı düşüncesiyle beklemeye koyuldu.. Fahiş fiyatlarla karşı karşıya olan otomobil sektörüne yönelik alınan kararlar sonrası otomobil pazarında satışlar azaldı. Diğer yandan fiyatlarda yüzde 5 ila 10 arasında gerileme olması da dikkatlerden kaçmadı.

2022 yılı Ocak-Ağustos döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarı yüzde 8,5 oranında azaldı.

Otomotiv Distribütörleri Derneği (OSD) tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, 2022 senesi Ocak-Ağustos döneminde bir evvelki senenin aynı dönemine...