01 / 05 / 2024

Araba piyasası 2022

Araba piyasası 2022

Dünyaca ünlü yatırım bankası Goldman Sachs yaptığı açıklamada, batarya üretiminde önemli rol oynayan kobalt, lityum ve nikel için yükseliş ivmesinin sonuna gelindiğini bildirdi.

İkinci el araba piyasasının röntgeni çekildi: Fiyatlar düşüyor, ilan sayısı azalıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM), ikinci el otomobil piyasasıyla ilgili rapor hazırladı. Rapora göre ikinci elde fiyatlar düşerken, ilan sayısı gittikçe azaldığı belirtildi.

Kripto para piyasasının 2022-2023 yılı özeti...

Kripto para borsası FTX'in iflası 2022'de sarsılan kripto para piyasası, Fed'in sıkılaşma döngüsünün sonuna geldiğine dair beklentiler ve ABD'de ilk Bitcoin spot ETF'sinin onaylanacağı spekülasyonları ile bu sene hareketlendi. İşte haberin detayları...

TÜİK açıkladı: İkinci el araba piyasası ekimde yüzde 5,2 düştü! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından motorlu kara taşıtları istatistiklerinin ekim ayı verileri açıklandı. Verilere göre ekimde toplam otomobil satışlarında yüzde 5,2 düşüş yaşandı.

İkinci el otomobil piyasasında köpük söndü! Araba almak isteyenlere indirim üstüne indirim fırsatı sunuluyor!

İkinci el araba piyasasındaki yüksek fiyatlar Ticaret Bakanlığı'nın denetimleri ile giderilirken otomobil satan firmalardan da üst üste indirim haberleri gelmeye başladı.

Otomobil piyasasında dengeler değişti! Araba almak isteyenler müjde! Bayilerden indirim teklifleri yağıyor

Ticaret Bakanlığı'nın attığı adımlar ve kredi faizlerindeki yükselişler otomobil piyasasında dengeleri değiştirdi.  Bayiler araba almak isteyenlere indirim teklifleri sunmaya başladı.

İkinci el araba piyasası yüzde 10 geriledi! Arabasını satamayanlar arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı!

İkinci el otomobil piyasasına yönelik önemler alınmaya devam ediyor. Son önemlerden sonra ikinci el araba piyasası yüzde 10 gerilerken, galericilerin de içinde bulunduğu araba satıcıları arabalarını arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı.

Fiat'tan araba almak isteyenlere müjde! Eylül'de fiyatlar değişmedi! İşte Egea Sedan güncel fiyatları

Son zamanlarda artan fiyatlar milyonların odağında yer alıyor. Zamlardan araba piyasası da nasibini aldı. Araba fiyatlarına peş peşe zam haberleri gelmeye devam ederken, Fiat'tan sürücüleri sevindiren haber geldi. Eylül'de fiyatlar değişmedi! İşte Egea Sedan güncel fiyatları.

İkinci el araba piyasasındaki durgunluk satışları etkiledi! Otomobil fiyatlarına eylülde zam beklenmiyor!

İkinci el ve sıfır araç otomobil piyasasındaki durgunluk satışları etkiledi. Fahiş fiyat artışları birden kesilirken, eylül ayında bazı otomobil fiyatlarına zam yapılmaması bekleniyor.

İkinci el araç piyasası bekleme dönemine geçti! Yatırımcı azaldı, satışlar yavaşladı!

Ticaret Bakanlığı'nın ikinci el araba piyasası ile ilgili aldığı önlemlerden sonra ikinci el araba piyasasında yatırımcılar azaldı ve satışlarda azalma meydana geldi. Peki ikinci el otomobil fiyatları düştü mü? İkinci el otomobil fiyatları ne olacak?

Borsa İstanbul yüzde 105 ile dünyada en fazla kazandıran borsa oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliğince hazırlanan “Türkiye Sermaye Piyasası 2022” raporuna göre, Borsa İstanbul, 2022’de dünyadaki organize borsalar arasında, dolar bazında yüzde 105 ile en fazla kazandıran borsa oldu.

İkinci el araba piyasasında büyük hareketlilik! Yüzde 100'e çıktı

İkinci el araba satışlarında beklenmedik bir hareketlilik yaşanıyor. Yüksek talep ve tedarik sorunlarından kaynaklı sıfır otomobil alamayan vatandaşlar mayıs ayının ortasından önce ikinci el otomobil almak için adeta zamanla yarışıyor.

Bayram ve seçim öncesi otomobil piyasasında büyük hareketlilik! Satışlar roket gibi fırladı!

Yaz dönemi ve bayram öncesi araba piyasasında hareketli günler yaşanırken, sıfır otomobil bulamayan vatandaşlar ikinci ellere yönelirken, ikinci el otomobil satışları yüzde 15 yükseldi. Fiyatların devamlı yükseldiğini ifade eden uzmanlar, bayramın ve seçimin bunda etkili olduğunu belirtti.

Ford EcoSport'a indirim geldi! Araba almak isteyenlere müjde! Koşun bakın! Ford EcoSport 19 Aralık 2022 fiyat listesi 

Türkiye'nin en çok sevilen otomobil markası olan Ford'un EcoSport modeline Aralık ayında indirim geldi. Araba almak isteyenler için büyük fırsat doğdu. Ford EcoSport fiyatı ne kadar?  Koşun bakın! İşte Ford EcoSport 19 Aralık 2022 fiyat listesi... 

Araba piyasası 2022 Haberi

Araba piyasası 2022

Dünyaca ünlü yatırım bankası Goldman Sachs yaptığı açıklamada batarya üretiminde kritik rol oynayan kobalt, lityum ve nikelde yükseliş ivmesinin sonuna gelindiğini açıkladı.

Konu ile ilgili aktarılan detaylara göre, özellikle otomotiv sektöründe elektrikli araçlara yönelimle beraber dünya çapında talep artışının görüldüğü bu üç metale yatırımcıların ilgisinin aşırı bir seviyede arttığını kaydeden Goldman Sachs analistlerine göre kobalt, lityum ve nikelde fiyatlar önümüzdeki iki yıl içinde gerileyebilir.

Bloomberg HT'nin aktardığına göre, Nicholas Snowdon ve Aditi Rai konuyla ilgili olarak yayımladıkları notta, yatırımcıların 21. yüzyıl küresel ekonomisinde batarya metallerinin oynayacağı kritik rolün farkında olduklarını belirterek, talep profilinin katlanarak artsa bile bu metallerde boğa piyasasının son bulduğunu düşündüklerini kaydetti. Ayrıca söz konusu değerlendirmede uzun vadeli görünümleri güçlü olsa da bu metallere yatırımcı ilgisinin aşırı...