16 / 05 / 2024

araba vapurları ne zaman kullanılmaya başladı

araba vapurları ne zaman kullanılmaya başladı

1959 yılında mevcut araba vapurları ihtiyacı karşılamadığı için, Sirkeci-Kadıköy hattı 24 saat çalışacakmış. Bu hattan sadece kamyon ve otobüsler nakledilecekmiş. Kabataş'tan ise yalnız binek araçlar nakledilecekmiş.

Araba almak isteyenler dikkat! 200 bin lira taşıt kredisi aylık taksit tutar ve geri ödemesi ne kadar?

Araba almak isteyen vatandaşlar taşıt kredisi oranlarını, taksit tutarı ve geri ödeme seçeneklerini merak ediyor. 200 bin lira taşıt kredisi aylık taksit miktarı nasıl hesaplanır? 48 ay vadeli 200 bin Türk Lirası taksit miktarları ve toplam geri ödemesi ne kadar?

Peugeot 3008 fiyat listesi: Peugeot 3008 fiyatı ne kadar? Peugeot 3008 20 Nisan 2024 fiyatları!

Suv araba almak isteyenlerin tercihleri arasında yer alan Peugeot 3008 fiyat listesi belli oldu. Peki Peugeot 3008 fiyatı ne kadar? Peugeot 3008 20 Nisan 2024 fiyatları!

Egea Cross kampanya! 100 bin TL indirim! Araba almak isteyenlere talih kuşu kondu! Egea Cross 2024 fiyatı ne kadar?

Sıfır otomobil almak isteyen binlerce kişi otomobil markalarının kampanyalarını takip ediyor. En çok sevilen otomobil markası Fiat, Egea Cross için kampanyasını duyurdu. Egea Cross almak isteyenlere anahtar teslimlerinde 100 bin TL indirim sağlanıyor. Egea Cross 2024 fiyatı ne kadar?

'700 bin liraya ev mi araba mı' diyenlere İslam Memiş'ten en net yanıt geldi!

Son zamanlarda konut ve otomobil yatırımının ne kadar doğru olduğu tartışma konusu olurken yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de '700 bin liraya ev mi araba mı?' sorusuna yanıt verdi. 

Clio fiyat listesi belli oldu! Renault Clio almak isteyenler hemen baksın! Renault Clio 2024 fiyatı ne kadar?

Renault'un en çok sevilen ve tercih edilen Clio modelinin fiyat listesi açıklandı. Clio model araba almak isteyenler hemen baksın. Renault Clio ne kadar? Clio Nisan 2024 fiyat listesi.

Uzmanı açıkladı: Ev, araba ve arsa fiyatları altın bazında çakıldı! 

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram altın 2 bin 500 lira seviyelerini geçti. Altın fiyatlarındai yükseliş devam ederken gözler konut, arsa ve araba fiyatlarına çevrildi. Konut ve arsa fiyatlarının ne olacağı erak edilirken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 

Hyundai Bayon fiyatlarında son dakika! Bayon'un Mart 2024 fiyatları ne kadar? Araba almak isteyenler hemen bakın!

Otomotiv devi Hyundai pek çok kişinin merak ettiği ve araştırdığı Mart 2024 fiyat listesini resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Peki Hyundai Bayon'un fiyatları ne kadar?

Opel'den sıfır faiz kampanyası! Araba almak isteyenlere büyük fırsat! Yeni Corsa Mart 2024 fiyat listesi 

Opel otomobil markası Yeni Corsa modelinde mart ayına özel kampanya başlattı. Araba almak isteyenler için 150 bin TL kredi, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Yeni Corsa ne kadar? Yeni Corsa 2024 fiyatı kaç lira? 

Renault Clio'da şubat indirimi! Net fiyatı 477 bin 731 TL! Aylık 19 bin 600 TL ile araba sahibi olun!

Renault, Clio modelinin tüm versiyonlarının perakende satın alımında bireysel müşteriler için geçerli olan şubat kampanyasını duyurdu. Ayda sadece 19 bin 600 TL ödeyerek araba sahibi olabilirsiniz. Peki Renault Clio Şubat 2024 fiyatı ne kadar? Renault Clio güncel şubat fiyatları.

Opel Corsa'da Şubat kampanyası! 150 bin TL kredi sıfır faizle! Araba almak isteyenler bayilere akın etti!

Otomotiv devi Opel, yeni Corsa modelinde 150 bin TL kredi sıfır faizle dev kampanya başlattı. Araba almak isteyenler Opel Corsa'nın güncel fiyatını araştırmaya başladı. 2024 Opel Corsa ne kadar?

Siyaset bilimci isyan etti: Ev almak hayal, araba almak hayal, kirada oturmak bile hayal oldu! Ne için çalışıyoruz?

Siyaset bilimci Burak Yıldırım, kira fiyatlarındaki fahiş artışlardan dolayı vatandaşların kiralarını ödeyemediğini açıkladı. Yıldırım ekonomik koşulların zorluğundan bahsederek '' Ev almak hayal, araba almak hayal, kirada oturmak bile hayal oldu! Ne için çalışıyoruz?'' diyerek isyan etti.

Araba almak isteyenlere müjde! Skoda Kamiq'de 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası! Fırsatı kaçırmayın!

Araba almak isteyenlere Skoda otomobil markasından müjdeli haber geldi. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, Kamiq modelinde 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası başlattı. Peki Skoda Kamiq fiyatı ne kadar? 26 Ocak 2024 fiyat listesi.

Fiat Egea'da 200 bin lira kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Araba almak isteyenler fırsatı kaçırmayın!

Ocak ayına özel Fiat otomobil markası, Egea modeli için 200 bin lira kredi, sıfır faiz 12 ay vade fırsatı ile araba almak isteyenlere büyük imkan sunuyor. Peki Fiat Egea 2024 fiyatı ne kadar? 

araba vapurları ne zaman kullanılmaya başladı Haberi

araba vapurları ne zaman kullanılmaya başladı

Sirkeci - Kadıköy arasında 24 saat araba vapuru çalışacak


Kabataş'tan yalnız binek otoları geçecek.


  Bu yıl iki yaka arasında işleyen araba vapurları ihtiyaca kafi gelmediğinden işletme yeni vapur temin edilene kadar, elde mevcut bütün gemileri servise koymaya karar vermiştir. 

  Diğer taraftan Kabataş Meydanı'nı dolduran otomobil ve kamyonların kuyruğu bir yandan Tophane'ye, diğer yandan Beşiktaş'a doğru uzadığından, caddeleri dolduran vasıtalar kara trafiğini de aksatmaya başlamış bu durum karşısında Trafik Müdürlüğü'nün Şehir Hatları Müdürlüğü'yle yaptığı temaslar sonunda, Sirkeci ile Kadıköy arasında daimi şekilde araba vapuru çalıştırılması uygun görülmüştür. 

  Bugünden itibaren başlayacak olan seferler kalabalık saatler 30-45 dakikada bir, diğer saatlerde saatte bir yapılacaktır. 24 saat aralıksız şekilde çalışacak olan bu hattaki araba vapurları sadece kamyon ve otobüs nakledecek, Kabataş'tan da otolar geçecektir....