22 / 05 / 2024

arap inşaat

arap inşaat

Başta Yalova ve Bursa olmak üzere Güney Marmara Bölgesi'ne Körfez ülkelerinden büyük talep var. Son 4-5 yılda 50 binin üzerinde konut bu bölgedeki yatırımcılara satıldı.

Melih Gökçek Dubai'de inşaat şirketi kurdu iddiası!

Görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek döneminde, 2004'te, 2 belediye şirketinin yüzde 49 ortaklık ile Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai’de bir inşaat şirketi kurduğu belirlendi.

Mudurnu'daki şato evlerin inşaatına ve satışına izin!

Bolu Mudurnu'da yalnızca Arap müşterilere satış yapılması ve şato tipi mimarisiyle tepki çeken Burj Al Babas projesinin inşaatına ve satışına izin çıktı.

İnşaat firmaları Arap turistleri gözüne kestirdi!

500 bin dolarlık yatırım yapan kişiler ile 250 bin dolarlık konut satın alan yabancılara Türk vatandaşlığı verileceğinin açıklanması inşaat firmalarını harekete geçirdi. Firmalar, Atatürk Havalimanı’nda reklam afişleri asmaya başladı.

Beyttürk İnşaat Ortadoğu'ya açılıyor!

2013 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Beyttürk İnşaat, Arap dünyasında markalaşıyor. Şirket, Ortadoğu ülkelerine açılmaya karar verdi.

Gop Plevne, Türk- Arap İnşaat fuarında görücüye çıkacak!

By Oktayöz İnşaat, Reyhan İnşaat ve Bahaş Holding ortaklığı ile Gaziosmanpaşa'da inşa edilen GOP Plevne projesi Türk- Arap İnşaat fuarında görücüye çıkacak.

Türk Arap inşaat sektörü 6 Aralık'ta fuarda buluşacak!

TÜRAP tarafından 6-8 Aralık’ta düzenlenecek fuarda 30 konut üreticisiyle 100’e yakın inşaat ve yapı malzemesi üreticisi Arap ülkelerinden gelen bin yatırımcıyla buluşacak.

Gebze Arapçeşme Camii'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Vatandaşların çalışmalara ilişkin görüş ve önerilerini de dinleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, devam eden camii inşaatının son durumu hakkında da bilgi aldı.

Özbek Energo'nun 10 inşaat şirketinin devlete ait hisseleri satılacak!

Özbekistan hükümeti, ülkedeki 90 işletmenin devlete ait hisselerinin yabancı yatırımcılara satılmasını kararlaştırdı. Özbek Energo Devlet İşletmesi bünyesindeki 10 inşaat şirketi, 9 şarap fabrikası ve kömür işletmeleri de bulunuyor.

Araplar Ordu'da inşaat sektörüne ivme kazandırdı!

Ordu iline büyük ilgi gösteren Arap yatırımcılar bölgedeki inşaat sektörüne çok hızlı bir şekilde ivme kazandırdı.

Araplar Ordu'da inşaat sektörünü canlandırdı!

Ordu'da 'İnşaat Muhasebesi Semineri' düzenlendi. Seminerde konuşan Yeminli Mali Müşavir Abdullah Tolu, "Özellikle Arap ülkelerinden yoğun bir talep üzerine Ordu'da inşaat çok hızlı bir şekilde ivme kazandı" dedi.

Körfezli yatırımcılar, Türk inşaat sektörü ile buluştu!

Körfezli yatırımcılar, Türk inşaat sektörü ile buluştu. 47 Arap yatırımcının katıldığı etkinlik 3 gün sürecek. Türk inşaat patronları, yaşanan terör olaylarının yabancı yatırımcıları tedirgin etmemesi için ‘Türkiye’ye yatırımdan korkmayın’ mesajı verecek

2006 yılında Ürdün Kraliyet Akademisi'ni Koray İnşaat yapıyor!

2006 yılında Koray İnşaat, Ürdün Kraliyet Ailesi için, 'elit Arap çocuklarının' eğitim göreceği The King's Academy'nin kampüsünü inşa ediyormuş. İnşaat alanı 50 bin metrekareyi bulan kampüsün toplam inşaat bedeli 55 milyon dolarmış.

Araplar Bursa'da inşaat yatırımı peşinde!

Basra Körfezi'ne kıyısı bulunan Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden çok sayıda iş adamı, Bursa'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründeyatırım yapmak istiyor.

arap inşaat Haberi

arap inşaat

Başta Yalova ve Bursa olmak üzere Güney Marmara Bölgesi'ne Körfez ülkelerinden büyük talep var. Son 4-5 yılda 50 binin üzerinde konutun Türkiye'yi güvenli liman olarak gören bu bölgedeki yatırımcılara satıldığı belirtiliyor. 


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, geçtiğimiz ocak ayında yabancılarayapılankonut satışlarında ilk sırayı 392 konut ile Antalya aldı. Antalya'yı sırasıyla 377 konut satışı ile İstanbu^5 könut satışı ile Yalova, 81 konut satışı ile Bursa izledi. Yabancılara şubat ayında ise bin 369 konut satışı gerçekleşti. İlk sırayı 466 konut ile yine İstanbul aldı. İstanbul'u sırasıyla 356 konut satışı ile Antalya, 106 konut satışı ile Bursa, 77 konut satışı ile Yalova izledi. Yalova başta olmak üzere Bursa ve çevresine Körfez ülkelerinden büyük bir talep olduğunu söyleyen Bursa Ticaret ve Sanayi Odası...