07 / 07 / 2024

arap yatırımcı başiskele

arap yatırımcı başiskele

Arap sermayesi, Başiskele'ye termal otel yapma kararı aldı. The Ness Otel'in yanındaki 20 bin metrekarelik bir alana yapılacak otelin hayata geçirilmesi için önümüzdeki günlerde imzaların atılması bekleniyor...

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Mert Başaran dolar yatırımcılarını ilk ve son kez uyardı! Paranızı kaptırmayın!

Ünlü ekonomist Mert Başaran, yatırım yapan yatırımcılara önemli uyarılarda bulunarak en karlı yatırım aracının hangisi olduğunu açıkladı.

Borsa yatırımcılarını ikiye ayıran Mert Başaran uyardı: İşi bilmeyenin sepeti büyük olmalı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, dün 9 bin 306,34 puanla rekor seviyeyi gördü. Borsadaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırırken Ekonomist Mert Başaran 'işi bilmeyenin sepeti büyük olmalı'' diyerek uyardı. 

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

İnşaat sektörü Arap yatırımcılar ile buluşacak...

TÜRAP ve TurabExpo, 21. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden yer alan yatırımcılar Türkiye’deki gayrimenkul firmaları ile buluşturacaklar. İşte haberin detayları...

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Beyaz yakalılar 2020 itibarıyla arsa yatırımcısı olmaya başladı!

Türkiye'de yılda 750 milyon dolar değerinde ve minimum 5 milyon metrekare büyüklüğünde arazi satışı yapmak istediklerini söyleyen arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, 2020 yılı itibarıyla beyaz yakalıların arsa yatırımcısı olduğunu söyledi.

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

Yatırımcılar dikkat! Borsa, haftanın ikinci gününe yükselişle başladı!

Yatırımcıların yakından takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,39 yükselişle 6.721,45 puandan başladı.

Borsa İstanbul güne nasıl başladı? BIST 100 yükseldi mi? Yatırımcılar bu rakamlara göz atın!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksinin yeni güne nasıl başladığı yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki Borsa bugün yükseldi mi? İşte ayrıntılar...

ECB Başkanı Lagarde'den kritik faiz açıklaması geldi! Euro kurunun yönü belli oldu! Euro yatırımcıları dikkat!

ECB Başkanı Christine Lagarde para politikası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Açıklanın hemen ardından gözler euro/TL kuruna çevrildi. Euro kurunun yönü belli oldu! Euro yatırımcıları dikkat!

Gümüş ile ilgili tüm tahminleri unutun! İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu geldi! Gümüş yatırımcıları dikkat!

Altın ve gümüş yorumları ile tanınan uzman isim İslam Memiş'ten gümüş fiyatları ile ilgili sil baştan yorum geldi. Gümüş yatırımcıları dikkat!

İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu!  Yatırımcıları peş peşe uyardı: Dikkat edin

Altın ver para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten dil baştan gümüş yorumu geldi. Yatırımcıları ''dikkat edin'' diyerek uyarıda bulundu.

arap yatırımcı başiskele Haberi

arap yatırımcı başiskele
Son  dönemde sağlık turizmi alanında yatırım yapanların büyük ilgisini çeken Başiskele'ye dev bir termal otel daha kuruluyor. Müjdeyi, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz verdi. Yeni Genel Yayın Yönetmenimiz Engin Şahin'e başarılar dilemek amacıyla gazetemizi ziyaret eden Hüseyin Ayaz, Arap sermayesinin Başiskele'de dev bir tesis hayata geçirmek istediğini açıkladı.

20 BİN METREKARE

The Ness Otel'in yanındaki 20 bin metrekarelik alanda inşa edilecek ultra lüks termal otel için yatırımcılar ile anlaşıldığını ifade eden Başkan Hüseyin Ayaz, yatırımla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşanmaması adına söz konusu sermayenin ismini açıklamadı. Ayaz, "Bir aksilik olmazsa önümüzdeki günlerde imzaların atılması ve otelin yapımı için çalışmalara başlanması bekleniyor. Bu, son dönemde Başiskele'de hayata geçirilecek en büyük projelerden biri olacak" açıklamasını yaptı.

ÖZEL HASTANE YOLDA

Sağlık turizmi ile ilgili...