05 / 05 / 2024

Arap yatırımcılar rotası

Arap yatırımcılar rotası

Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesiyle yatırımcıların dikkatini çeken Karaköy, şimdi de Arap yatırımcıların radarına girdi.Dünyaca ünlü Arap fonu gestekli bir grup, meşhur Zürafa Sokak'ta bulunan araziler için Türkiye'deki bir firmaya yetki verdi.

Konut yatırımcıları rotasını Sakarya'ya çevirdi! Yabancı yatırımcılar buraya akın ediyor...

Son dönemde yaşanan göç hareketleri, konum avantajları ve gelişen altyapısıyla Sakarya, yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor. Yerli ve yabancı konut yatırımcıları Sakarya'ya yönelmeye başladı.

İnşaat sektörü Arap yatırımcılar ile buluşacak...

TÜRAP ve TurabExpo, 21. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden yer alan yatırımcılar Türkiye’deki gayrimenkul firmaları ile buluşturacaklar. İşte haberin detayları...

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

Yatırımcılar rotasını arsa piyasasına çevirdi!

Gayrimenkul fiyatlarının hızla yükselmesi insanları geleneksel konut yatırımlarından uzaklaştırarak alternatif fırsatlara yöneltirdi. Bu kapsamda yatırımcılar dikkatini arsa piyasasına çevirdi.

Yatırımcıların yeni rotası belli oldu! O illere talep gittikçe artıyor!

Gayrimenkul piyasasındaki hareketlilik devam ederken, yatırımcılar rotalarını değiştirerek en yüksek dönüşü alabilecekleri bölgelere yönelmeye başladı.

Yatırımcılar rotasını arsaya çevirdi! Arsa satışlarında rekor...

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların rotasını arsaya çevirmesine neden oldu. Yatırımlık arsa satışlarında yükseliş yaşandı. İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde ortalama konut satış fiyatının 1 milyon liraya ulaşması düşük bütçeli yatırımcının rotasını arsaya çevirdi..

Türk yatırımcıların lüks konutta tercihi Dubai oldu!

Ülkemizde yabancı yatırımcılara vatandaşlık hakkı tanındığı gibi, yurt dışında da bazı benzer uygulamalar yer alıyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nde yatırım şartının 750 bin dirheme karşılık gelen yaklaşık olarak 205 bin dolara düşürülmesiyle, Türk yatırımcılar Dubai’de adeta yatırım turuna çıktı.

Türk inşaatçılar Arap yatırımcılarla bir araya gelecek!

Türk Arap Ülkeleri İş birliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği ‘Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı’nda, bin 500 Arap yatırımcıyı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşturacak...

AVM’lere Asyalı ve Arap yatırımcılar talip!

Her türlü saldırıya rağmen ekonomisini ayakta tutmayı başaran Türkiye’ye yabancı yatırımcının da iştahı kabardı. Arap ve Asyalı yatırımcılar, bitmiş AVM’leri almak için görüşmelere hız verdi.

Arap yatırımcı kentsel dönüşüme geliyor!

Pendik’te Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren Masar İnşaat’ın Başkanı Ghassan “Ortadoğulu yatırımcılar olarak Türkiye’yi çok seviyoruz. Arap yatırımcı kentsel dönüşüme girmek için fırsat bekliyor” şeklinde konuştu.

Türk yatırımcılar Kenya'da toplu konut inşa edecek!

Türk yatırımcılar rotasını Kenya'ya çevirdi. Başta Kenya olmak üzere, çeşitli Afrika ülkelerinde toplu konut alanında ciddi yatırımlar yapacak.  

Yatırımcıların yeni rotası Avrupa Birliği’ne aday ülkeler!

Avrupa Birliği'ne yeni üye olan ve üye olma arefesindeki ülkelerde konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Buradan konut alan yatırımcılar ise hem oturma izni avantajı elde ediyor hem de kar etmiş oluyor.

Yatırımcıların yeni rotası AB üyeleri ülkeleri! 

Yatırımcıların yeni rotası Avrupa Birliği’ne yeni üye olmuş veya aday ülkeler. AB’ye üyelik süreci başlayan ülkelerin çoğunda emlak fiyatlarının en az ikiye katlandığını fark etti. 

Arap yatırımcılar rotası Haberi

Arap yatırımcılar rotası

Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesiyle yatırımcıların dikkatini çeken Karaköy, şimdi de Arap yatırımcıların radarına girdi.


Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesiyle yatırımcıların dikkatini çeken Karaköy, şimdi de Arap yatırımcıların radarına girdi. Dünyaca ünlü Arap fonu gestekli bir grup, meşhur Zürafa Sokak'ta bulunan araziler için Türkiye'deki yatırım danışmanı bir firmaya yetki verdi.


Denize yakınlığı, tarihi binaları ve ulaşım olanaklarıyla şehrin en merkezi noktalarından biri olmasına rağmen uzun bir süre büyük yatırımcıların ilgisini çekemeyen Karaköy, son yıllardaki gayrimenkul hareketlerinden nasibini almaya başladı.  


Özellikle Galaport olarak bilinen Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesiyle yatırımcıların dikkatini çeken bölge, şimdi de Arap yatırımcıların gözde alanı oldu. 


Dünyada sermayesi ve itibarı ile nam salan bir Arap yatırım fonu destekli yabancı bir grup, Türkiye'de yatırım danışmanı bir firmaya Karaköy arazileri için yetki verdi. Emlakeki.com...