16 / 05 / 2024

araplar bolu gayrimenkul

araplar bolu gayrimenkul

Gezi protestoları nedeniyle İstanbul'dan kaçan Arap yatırımcılar Bursa, Bolu ve Yalova sahillerini ihya etti. 1.5 ayda 50 milyon $'lık konut satıldı...

Düzce ve Bolu'da 13 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa ve iş yeri alacaklara müjde! 

Cumayeri Belediyesi ve Bolu İl Özel İdaresi gayrimenkul satıyor. Söz konusu satışlarla ilgili tüm detaylar tek tek açıklandı. İşte satış fiyatları ve ihale tarihleri. 

Reysaş GYO 2 ildeki 3 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Düzce Merkez ve Bolu Merkez ilçelerinde yer alan 3 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Bolu'da dar gelirlilere 'sosyal konut' müjdesi!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal konut projesi için Dağkent’ten satın alınan 26 dönüm arazinin tapusunu Bolu kamuoyu ile paylaşarak, “Bolu Belediyesi tarihinde satın alınan en değerli gayrimenkul.  İnşallah sosyal projemizi burada hayata geçireceğiz” dedi.

Bolu'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık 13 gayrimenkul!

Bolu İcra Dairesi, Tabaklar Mahallesi'nde bulunan iş yeri binası ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 907 bin TL olarak belirlendi. 

Bolu'da 1 milyon 270 bin konut, alıcısını bekliyor!

Bolu'da 2020 yılında 1 milyon 270 bin konut, alıcısının bekliyor. Bu durumda, gayrimenkul sektöründe yeni bir fon kurulması önerildi.

Avrupalı'nın Türkiye'de sattığı evi Araplar aldı!

2017 yılında yabancıya satılan gayrimenkul toplamı 4.6 milyar dolar iken vatandaşlık hakkı verilmesine karşı 2019 yılında 4.8 milyar dolar olarak açıklandı. Bu durumda yabancının Avrupalı Türkiye'de konut satarken, Araplar ülkemizde ev almaya devam etti.

Bolu'da 9 milyon TL'ye satılık 12 adet gayrimenkul!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu'da yer alan 7 adet iş yeri ve 5 adet arsayı 9 milyon 50 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bolu'da 10.7 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

Bolu İli, Merkez İlçesi, Karaköy Mahallesi'nde yer alan okul binası vasıflı gayrimenkul 10 milyon 784 bin 151 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Araplar Türkiye'den yatırım amaçlı fındık bahçesi alıyor!

Araplar turistler, ziyaret ettikleri illerde konut, arsa ve gayrimenkul alımlarına devam ediyor. Araplar, son birkaç yılda Ordu'da 115 konut ve 80 dönüm fındık bahçesi satın aldı. 

TMSF, Bank Asya'nın Bolu'daki fabrikasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Bolu Gerede'de yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Bolu'da 10.7 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

Bolu İli, Merkez İlçesi, Karaköy Mahallesi'nde yer alan okul binası vasıflı gayrimenkul 10 milyon 784 bin 151 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bolu Belediyesi'nden 6.1 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Bolu İli Merkez İlçesi Büyükcami Mahallesi Yeni Belediye Binası yanında yer alan 7 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 136 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Reysaş GYO 6 gayrimenkulünün 2018 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli, İzmir ve Bolu'da yer alan toplam 6 adet gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

araplar bolu gayrimenkul Haberi

araplar bolu gayrimenkul

Mütekabiliyet Yasası'nın ardından akın akın İstanbul'a gelen Arap yatırımcılar, Gezi Parkı protestoları nedeniyle rotayı Marmara'nın güney sahillerine çevirdi. Genellikle lüks konut alımı yapan Körfez Bölgesi'nden Araplar, İstanbul'la ilgili planlarını özellikle Bursa'nın Orhangazi ilçesi, Yalova, Bolu ve Sapanca'ya kaydırdı. Arap gayrimenkul yatırımcılarına aracılık eden avukat Abdullah Demirhan, son 1.5 ayda söz konusu bölgelerde 50 milyon dolarlık lüks konut satışı gerçekleştirdiklerini belirtti. 


KUVEYTLİLER'E 24 VİLLA 

İstanbul' a niyet edip aradığını Bolu'da bulan Kuveytli bir grup, geçtiğimiz günlerde Bolu'dan her biri 150 bin dolarlık 24 villa satın aldı. 3.6 milyon dolar değerinde satışa aracılık ettiklerini belirten Demirhan, Orhangazi'nin ise arsa yatırımcılarının akınına uğradığını söyledi. Demirhan, "Bursa, Bolu, Sapanca ve Yalova'da yeni projeler arıyorlar. Bulamayınca arsalara yöneliyorlar. Çok kısa bir süre önce Körfez'den bir yatırımcı...