17 / 07 / 2024

arapların dumankayaya teklifi

arapların dumankayaya teklifi

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Dumankaya İnşaat'a Arap ülkelerinden teklif yağıyor. Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya `Teklif çok. O nedenle önerileri biz seçiyoruz' dedi

İstanbul'un bazı bölgelerinde Türklerin dükkanları kalmadı! Araplar otel de alıyor: Kiralar bu yüzden uçuyor!

İstanbul'un Aksaray, Esenyurt, Beyoğlu gibi ilçelerinde yaşayan Suriyeliler kendilerini kimsenin kabul etmediğini belirtiyor. Türk vatandaşlar ise bazı yerlerde Türk dükkan bile kalmadığını, otelleri bile Arapların aldığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Arap turist ‘evinde’ kaldı! Günübirlik kiralamaların artması ile konaklayan sayısı azaldı...

2023 senesinin 11 ayında Türkiye’ye gelen Arap ziyaretçi sayısında değişikli olmasa da günübirlik kiralamaların yükselmesi ile konaklayan sayısı yüzde 20 azaldığı kaydedildi. Konaklamanın azalmasında “ev sahibi” Arapların etkisi büyük.

Kentsel Dönüşüm Teklifi'nde 'rant' endişesi! İtirazlar peş peşe geldi!

Ak Parti tarafından Meclise sunulan Kentsel Dönüşüm Kanun Teklifi'nde sular durulmuyor. Komisyondan onay alan teklif için muhalefetin itirazları var. Bu kapsamda muhalefet partileri teklifteki eksikliklere dikkati çekiyor. 

Lityum devi şirketten 4,3 milyar dolarlık satın alma teklifi!

Dünyanın en büyük pil metali üreticisi Albemarle, Avustralyalı lityum şirketi Liontown'u satın almak için teklifini yüzde 20 oranında yükselterek 4,3 milyar ABD dolarına çıkardı. Teklif sonrası Liontown'un anlaşmayı kabul etmeyi değerlendirdiği belirtildi.

Araba alırken ince eleyip sık mı dokuyorsunuz? Fiat'ın bu teklifi tam size göre

Dolar kurunun yaşadığı hararetli günler, araba fiyatlarına da yansıyacak. İtalyan devi Fiat, zam uygulaması yapılmadan önce, bir fırsat olması için EGEA, PANDA, 500, 500e modellerinin haziran fiyat listesi açıkladı.

Renk Değiştiren arka panelli Vivo Y100 piyasaya çıktı

Vivo, Hindistan'da yeni Vivo Y100'ün piyasaya sürülmesiyle Y serisi serisini genişletti. Çinli üreticinin orta sınıf teklifi,  iki renk değiştiren Pasifik Mavisi ve Alacakaranlık Altın varyantı ve üçüncü bir metal siyah renk seçeneğiyle tanıtıldı.

Finans piyasalarında müthiş gelişme! Dev banka Arapların oldu!

Dünya finans çevrelerinde önemli bir gelişme yaşandı. Dünyanın en büyük bankalarından biri Arap sermayesine geçti. Peki bu dev banka hangisi ve kimler tarafından alındı? İşte yanıtı…

Trabzon’ da Orta Doğulu turistler şehre 1 milyar dolar kazandırdı!

Trabzonlu esnaf Ahmet Tosun "Arapların Trabzon'u tercih ettiklerini biliyorduk. Ama bu yıl beklediğimizden daha fazla Arap turist yoğunluğu oldu. Çok fazla alışveriş yapıyorlar. Fakat çok şükür, turizm sezonu hareketli geçti. Çok mutluyuz". İşte haberin devamı...

Bülent Arınç'tan SİNPAŞ açıklaması: Yönetim kurulu üyeliği teklifi geldi ancak kabul etmedim!

YİK Üyesi Bülent Arınç, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildiği iddiasını yalanladı. Teklifi doğrulayan Arınç, bunu 'vicdan ve etik açıdan uygun görmediği için' reddettiğini belirtti.

Japonya’nın destek teklifi yeni ekonomik ittifaklar açısından bir ümit!

Japonya Başbakanı Şinzo Abe tarafından açıklanan Türkiye’ye tıbbi ve mali destek teklifini, Dünya Ticaret Örgütü Türkiye Daimi Temsilciliği’nde uzun süre ticaret müşaviri, başmüşavir ve müzakereci olarak görev yapan ticaret uzmanı Şahin Yaman, Sputnik’e değerlendirdi.

İngiliz casus Arabistanlı Lawrence’ın evi 20 milyon TL'ye satılıyor! 

İngiliz casus ‘Arabistanlı Lawrence’ın, Arapların Osmanlı’ya isyanına dair ön çalışmalarını yaptığı evi satılıyor. 4 katlı ev 2 milyon 600 bin pound'a (yaklaşık 20 milyon TL) satılacak...

TAKPAS'ın iptali ve Kanal İstanbul'da Arapların aldığı arazi miktarı TBMM'de!

Belediyelere görev alanı dışındaki taşınmazları sorgulama yetkisi veren TAKPAS Protokolü'nün iptal gerekçesi ve Kanal İstanbul güzergahında Arap şirketlerce satın alınan arazi miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Arapların Kanal İstanbul güzergahından metrekarelerce arazi aldığı ortaya çıktı!

Çılgın proje Kanal İstanbul güzergâhında projenin açıklanmasından sonra Kuveyt vatandaşı Wael N Y Alnusef, ve Suudi iş insanı Al Muhaıdıb’ın da arazi satın aldığı ortaya çıktı. 

arapların dumankayaya teklifi Haberi

arapların dumankayaya teklifi
TÜRKİYE'NİN önde gelen inşaat firmalarından Dumankaya'nın ünü yurtdışına taştı. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya Türkiye'de yapacaklarını açıkladıkları 900 milyon dolarlık projelerin ardından şimdi de yurtdışına açılmak için harekete geçtiklerini söyledi. Türkiye'ye gelen Arap yatırımcıların Dumankaya projelerini gördükten sonra teklif getirdiklerini söyleyen Dumankaya `Yurtdışından bize gelin proje üretelim diye talepler geliyor' dedi. Dünyada gayrimenkul sektörünün çok canlandığını söyleyen Dumankaya `Özellikle Dubai'nin gelişmesi diğer bölgeleri de harekete geçirdi. Bu nedenle de nitelikli müteaahhitlere talep çok' dedi.
KARARIMIZ BEKLENİYOR
GELEN