30 / 04 / 2024

arapların kira fiyatlarına etkisi

arapların kira fiyatlarına etkisi

İstanbul'da kiralık daire fiyatları ilçelerin yerlerine, ekonomik ve kültürel yapılarına göre şekilleniyor. Beşiktaş'ta 4+1 daire 5 bin 800 liradan, Esenyurt'ta 3+1 daire 250 liradan kiraya veriliyor...

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

Hollanda hükümetinden özel sektördeki konutların kira artışına sınırlama: En çok yüzde 1 olacak! 

Hollanda hükümetinin kiracılara yönelik yeni bir düzenlemeyi hayata geçirdiği açıklandı. Buna göre özel sektördeki konutların kira artışına sınırlama getirildi. İşte uygulama ile ilgili tüm detaylar...

Cumhurbaşkanının kira çıkışına rağmen VGM kiralara yüzde 800 zam yaptı!

Erdoğan, kira fiyatları konusunda bir konut sahibine "Sende vicdan var mı?" diye sormuştu. Buna rağmen, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün kiracılarına yedi kat zam dayattığı ortaya çıktı. Vatandaşlara "Kira tutarını 18 bin lira olarak belirlenmiştir” yazısı gönderildi.

Çimento ve beton fiyatlarından sonra sıra demire geldi! İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan çimento ve hazır beton sektöründeki dengesiz fiyat artışlarının yakın takibe alındığını açıklamıştı. Bu alanda yapılan denetimler ve yaptırımlar fiyatları geri çekerken gözler demir fiyatlarına çevrildi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. İşte güncel demir fiyatları...

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 3 Kasım 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat demir fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına rekor zam geldi. Gelen zamların etkisi ile 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

Opel Zafira Life'a tam 88 bin 900 TL indirim geldi! Hemen Zafira Life'ın yeni fiyatlarına bakın!

Otomotiv devi Opel, Zafira Life'a bu ay tam 88 bin 900 TL indirim yaptı. Peki Zafira Life'ın Ekim ayı fiyatları ne kadar oldu? Hemen Zafira Life'ın yeni fiyatlarına bakın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut, kira ve otomobil fiyatlarına ilişkin duyanları hayrete düşerek açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Geleneksel Tüketici Ödülleri Töreni'ndeki konuşmasında konut ve otomobil fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, araç fiyatlarında indirimlerin başladığını ve benzer durumun konut ve kira fiyatlarında da yaşanacağını söyledi.

İnşaat demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! Müteahhitler bayram etti! 11 Ekim 2023 demir fiyat listesi

İnşaat ve yapı malzemelerinden olan demir fiyatları takip ediliyor. Demir fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi. İnşaat demir fiyatları ne kadar? 11 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

22 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları: 14-18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Altın bilezik almak isteyenler acil...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Gözler altın ve altın bilezik fiyatlarına çevrildi. Peki 14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? 22 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! fiyatlar değişti! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 6 Eylül 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatları düşmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına 100 lira daha indirim geldi. Güncel demir fiyat listesi değişti. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 6 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 26 TL seviyelerine kadar gerilemesi ile bakır ve demir hurda fiyatları düşmeye başladı. Bugün hurda fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Kamuran Akbay: Kira fiyatları, konut satışlarını tetikliyor!

Kamuran Akbay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay konut ve kira fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Akbay, tedarik kırılmaların konut satışlarını da etkilediğini söyledi. 

arapların kira fiyatlarına etkisi Haberi

arapların kira fiyatlarına etkisi

İstanbul'da kiralık daire fiyatları ilçelerin yerlerine, ekonomik ve kültürel yapılarına göre şekilleniyor. Beşiktaş'ta 4+1 daire 5 bin 800 liradan, Esenyurt'ta 3+1 daire 250 liradan kiraya veriliyor.



Şu an kiralar Beşiktaş, Şişli ve Fatih gibi merkezi ilçelerde el yakarken; Başakşehir, Beylikdüzü ve Esenyurt gibi merkeze uzak ilçelerde uygun.


Web ortamı www.emlak.net ve www.emlakci.net 'e verilen ilanlara göre Beşiktaş Ortaköy'de 190 metrekare 4+1 daire için ayda 5 bin 800 lira, Şişli Nişantaşı'nda 175 metrekare 3+2 daire için ayda 5 bin lira talep ediliyor. Bu rakam Beşiktaş Etiler'de 140 metrekare 3+1 daire için 4 bin lira. Şu an Şişli Fulya'da 140 metrekare 3+1 ve Fatih Akdeniz Caddesi'nde 200 metrekare 3+1 ev 3 bin liradan kiralanıyor.


Beşiktaş Balmumcu'da 90 metrekare 2+1 daire için ayda 2 bin...