30 / 04 / 2024

arasa çok katlı otoparkı

arasa çok katlı otoparkı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Arasa Çok Katlı Otopark'ta çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kahramanmaraş Arasa Otopark'ta C3 bloğun temeli atıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Arasa Çok Katlı Otopark İnşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Çok katlı binalardan kaçanlar çelik ev alıyor! Çelik evlere talep gittikçe yükseliyor!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, vatandaşın çok katlı evlerden kaçtığını ve çelik evleri tercih ettiğini açıkladı.

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Balıkesir Burhaniye'de yapılması planlanan 7 katlı otel inşaatına tepkiler peş peşe geliyor. Burhaniye Çevre Platformu, açılan iptal davasının ikinci keşif çalışmasına katıldı ve önemli açıklamalar yapıldı. 

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'da hayata geçirilen kentsel tasarım projesi dahilinde çok katlı bir binanın yıkımı daha gerçekleşti. 

Bursa Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binalar yıkılıyor! 

Bursa'da hayat geçirilen kentsel dönüşüm projesi çalışmaları dahilinde Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'nda çok katlı binalar ortadan kaldırılıyor. 

Gayrimenkulde çok katlı yapılar tarih oluyor!

Pandemiyle beraber neredeyse tüm sektörlerde daha sağlıklı, çevreci, ekonomik ve fonksiyonel ürünlere geçiliyor. Gayrimenkul sektöründe de trendler değişiyor, çok katlı yapılar tarih oluyor!

Karaköy'deki 45 yıllık çok katlı otopark yıkılacak!

Beyoğlu'nun Karaköy semtindeki 45 yıl önce inşa edilen çok katlı otoparkın yıkılacağı açıklandı. Yıkımına 2022 yılında başlanması planlanan otopark Karaköy Meydanı kapsamına alınacak.

İstanbul Karaköy Katlı Otoparkı yıkılıyor!

İstanbul ilk çok katlı otopark olma özelliğine sahip 45 yıllık Karaköy Otoparkı için yıkım kararı alındı. 

İsrail, Gazze'deki çok katlı binaları vuruyor!

İsrail'in, abluka altındaki Gazze saldırılarında sivillerin oturduğu çok katlı yapıları hedef alarak, direniş güçlerinin iradesini düşürmeye ve savaşı bir an evvel kazanmaya çalıştığına dikkat çekiliyor.

İzmir’de ‘zayıf zemin’ raporlu araziye çok katlı imar izni iddiası!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in depremin acılarını ve yaralarını sarmadan yeni zayıf zemin imar skandallarına tanık olduğunu belirtti. Beko, Çınarlı’da eski Karayolları arazisine verilen imardan sonra Buca İnönü Mahallesi’nde de zayıf zemin raporlu araziye çok katlı imar izni verilmesine

Şok iddia: Duvarları çatlak binaları badana yaptırıp satıyorlar!

Adana Jeofizik Mühendisleri Odası Başkanı Melih Baki, yapımı tamamlanan çok katlı bodrumlu apartmanların altının su dolduğunu söyleyerek, "Temeli su dolduktan sonra duvarlarında çatlaklar meydana gelen evler, ev sahipleri tarafından badana yaptırılıp satışa çıkartılıyor" diye konuştu.

Edirne'de çok katlı binaların altındaki iş yerleri denetleniyor!

Edirne'de, çok katlı binaların altında bulunan işyerlerinin taşıyıcı sitemleri, olası deprem ve afetlere karşı denetleniyor.

Çok katlı mağazaların yeni rakibi Parla Park!

Department store adı verilen çok katlı mağazacılığa bir ay önce hizmete başlayan Parla Park’da katıldı…

Çok katlı binalarda akıllı asansör entegrasyonu ile verimlilik!

Sensormatic’in sağladığı entegrasyon çözümü ile çok katlı binalarda çalışanların, şirketlerin ve bina yönetimlerinin en büyük sorunlarından biri olan asansör kapasitesi ve güvenliği sorunu tarihe karışıyor.

arasa çok katlı otoparkı Haberi

arasa çok katlı otoparkı


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Arasa Çok Katlı Otopark inşaatı tüm hızıyla ilerliyor.


Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüd ve Projeler Şube Müdürlüğü’nce yürütülen Arasa Otoparkı yapım işinde 514 forekazık, 340 adet kuşaklama kirişi ankrajı yapılarak tüm alt yapı projesi tamamlandı.


 Üst yapı projesi devam etmekte olup çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1000 araç kapasiteli ve 3 bloktan oluşacak olan Çok Katlı Otopark inşaatında C1, C2, C3 bloklarının karkası sona yaklaşılırken,  B3 blokun temel çalışmalarına başlandı.


İKİ GİRİŞ-ÇIKIŞLI OLACAK


Şehrin merkezinde toplam 1000 araç kapasiteli, 40 bin metrekare inşaat alanı olan, içerisinde engelli park alanları, elektronik park göstergeleri, kameralı güvenliği, mescidi, yağlama yıkama bölümü olacak olan otoparkta aynı zamanda Şazibey camii yol kotundan ve alt yol kotundan giriş- çıkışı yapılacak.


Tasarım...