29 / 04 / 2024

Arcadium AVM sosyal sorumluluk projeleri

Arcadium AVM sosyal sorumluluk projeleri

Arcadium AVM, sosyal sorumluluk Active Veteriner Sağlık Merkezi de 3 gün projelerine ev sahipliği yapıyor. Hayvan Kurtarma Derneği, Arcadium Avm'de yer alan stantlarda insanları yasalar ve hayvan hakları konusunda bilgilendirdi.

AVM’ler konut projesine mi dönüşecek? Konut yok, AVM çok!

Türkiye’deki konut sorunu acil çözüm beklerken, Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuya farklı bir bakış açısıyla yaklaştı getirdi. İşte ülkenin AVM çöplüğüne döndüğünü söyleyen Başaran’ın önerisi ve vatandaşın yorumları..

Sosyal konut ve ticari gayrimenkul kiraları ayrıştırılsın önerisi!

AVM'ler son zamanlarda kira tartışmalarıyla gündemden düşmüyor. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, sosyal konutlar ve ticari gayrimenkul kiralarının ayrıştırılması gerektiğinin altını çizdi.

Beyoğlu Hasköy'de inşa edilecek AVM'nin imar planları değişti!

Beyoğlu Hasköy’de bulunan yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek AVM'nin imar planlarında değişiklik yapıldı. Yeni imar planlarında sosyal tesis için iptal kararı alındı.

AVM'lere COVID-19 salgını ayarı!

Türkiye’de koronavirüs vakalarının azalmasından sonra geçilen normalleşme dönemi ile AVM’ler yarın açılacak. Sağlık Bakanlığı, AVM’ler için alınan koronavirüs tedbirlerini duyurdu. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarının yanı sıra vatandaşlar için 3 saat kuralı da dikkat çekti. İşte önlemler...

E-ticaret şirketlerinin gözü AVM yatırımında!

FİBA Grubu, AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde iş dünyasının ve alışveriş merkezlerinin geleceğini paylaştı. FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, “AVM’lerin kültürel ve sosyal anlamda önemi artarak devam edecek” diye konuştu.

AVM'lerin hem ziyaretçileri hem ciroları arttı!

Alışveriş merkezleri kış aylarında doldu taştı. İstanbul ve Anadolu’daki AVM’lerin hemen hepsinin hem ziyaretçi sayısında hem de ciroları arttı. Ciro artışında kampanyaların yanı sıra sosyal etkinliklerin katkısı da büyük.

Mehmet Keleş Düzce Yimpaş AVM'yi inceledi!

Mehmet Keleş, Hastane Caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM’nin yerine planlanan kapalı pazaryeri ve sosyal tesis için bina içinde incelemelerde bulundu.

Düzce Yimpaş Avm binası sosyal tesise dönüşecek!

Düzce Belediyesi tarafından, hastane caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM için yeni bir proje geliştirildi.

Düzce Belediyesi'nden modern AVM!

Düzce Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında çağdaş ve modern alışveriş merkezi (AVM) ile sosyal yaşam alanlarına ilişkin donatıların planlaması yapıldı.

Yargıcı Ankara'da yedinci mağazasını açtı!

Yargıcı’nın Ankara’da bulunan yedinci mağazası Arcadium AVM’de şık bir davetle açıldı. Açılışa cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.

AVM alanlarına yeni şartlar getirildi!

AVM'lerde kullanımı ücretsiz sosyal ve kültürel etkinlik alanı, acil tıbbi müdahale ünitesi, ibadet yeri, bebek bakım odası, çocuk oyun alanı gibi yeni alanlar oluşturulacak. Ayrıca AVM'lere acil tıbbi durum butonu konulacak.

Van AVM açılış için gün sayıyor!

Van AVM, doğuda sosyal hayatın yanı sıra iş yaşamına da canlılık kazandıracak. Van AVM’nin açılışı, sadece Vanlılar ve bölge halkı tarafından değil, alışveriş için Türkiye’yi tercih eden İranlılar tarafından da heyecanla bekleniyor.

Park Afyon AVM, DuPont'u tercih etti!

Afyonkarahisar şehir merkezine alternatif bir sosyal yaşam alanı sunmak üzere projelendirilen ve Eylül 2015’te açılan Park Afyon AVM, dış cephe su yalıtımında DuPont™’un nefes alan su yalıtım örtülerinden Tyvek® FireCurb™ Housewrap’i tercih etti.

Arcadium AVM sosyal sorumluluk projeleri Haberi

Arcadium AVM sosyal sorumluluk projeleri


Arcadium AVM, sosyal sorumluluk Active Veteriner Sağlık Merkezi de 3 gün projelerine ev sahipliği yapıyor. Hayvan Kurtarma Derneği, Arcadium Avm'de yer alan stantlarda insanları yasalar ve hayvan hakları konusunda bilgilendirdi. Ayrıca boyunca stantlarda Veteriner Hekim bulundurarak 15 kg kedi-köpek maması ve her ay bir sokak hayvanına kısırlaştırma desteğini ücretsiz...