12 / 05 / 2024

Arçelik Buhar Kazanlı Ütü

Arçelik Buhar Kazanlı Ütü

İyiliği Aşkla Tasarlar sloganıyla evlerimize giren Arçelik'te Nisan ayına özel fırsatlar başladı. Arçelik Buhar Kazanlı Ütüde Nisan ayına özel indirimli fiyat listesi yayınlandı. İşte Arçelik Buhar Kazanlı Ütünün özellikleri ve fiyatı...

Arçelik’te indirim kampanyası başladı!  Buhar kazanlı ütü alana ikinci küçük ev aletine yüzde 50 indirim!

Arçelik’ten küçük ev aleti alacaklara resmen ağızları açık bırakacak bir indirim kampanyası geldi. Arçelik, iki küçük ev aleti alımına yüzde 50 indirim uygulayacağını açıkladı.

Arçelik AFC 340 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor, Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Buhar Destekli Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim, 3D Pişirme Teknolojisi ve  Hot Aero Pro Teknolojisi sayesinde pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü'de kaçırılmayacak indirim fırsatı! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü, gelişmiş buhar sensörü, otomatik kireç temizleme teknolojisi ve akıllı ütüleme modu ile ütüleme işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyo?

Arçelik Aria Master BKU 9928 kazanlı ütü kaç TL, özellikleri ne? 17 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik Aria Master BKU 9928 kazalı ütü, zorlu kırışıklıkların kısa sürede düzleşmesini sağlayan buhar gücü ve kumaşları yıpratmayan özel taban teknolojisine sahiptir. Peki, Cross Steam Pro Teknolojisi nedir? İşte detaylar...

Arçelik BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü'de inanılmaz indirim kampanyası! 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü,gelişmiş buhar sensörü,akıllı ütüleme modu ve otomatik kireç temizleme teknolojisi sayesinde ilgileri üzerine çekiyor.

Tefal Buhar Kazanlı Ütü en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüsünü yenilemek isteyenler için Tefal buhar kazanlı ütü yüksek buhar basıncıyla,kaymaz çelik taban tasarımıyla ve geniş su tankıyla etkili ütüleme hizmeti sunuyor.Peki dikey ütü performansı da sergileyen ütünün diğer özellikleri neler?

Arçelik Siyah Mini Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik MF 30 QBA 30 lt Siyah Mini Fırın, geniş iç hacim sayesinde buhar destekli pişirme özelliği ve 10 farklı pişirme fonksiyonu ile ilgi odağı haline geliyor. Peki Homojen pişirme nasıl oluyor? Mini fırının diğer özellikleri neler?

Philips Taban Kameralı Buhar Kazanlı Ütü en uyguna nerede satılıyor? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Buhar Kazanlı ütü sessiz buhar teknolojisi,kaymaz çelik tabanı ve güçlü buhar tasarımı ile merak konusu oluyor. Sahip olduğu teknoloji ile dikey buhar sayesinde perdeler ya da gömlekler kolayca ütülenebiliyor. Peki ütünün diğer özellikleri neler?

Arçelik Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi 

Arçelik 9124 N MG Çamaşır Makinesi, buhar destekli yıkama teknolojisi,çamaşır ekleme özelliği ve ergonomik modları sayesinde ilgileri üzerine çekiyor. Peki çamaşır makinesinin diğer özellikleri neler? 

Arçelik buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Ne kadara satılıyor? 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüm yeni olmasına rağmen çok fazla kireçleniyor diyenler için Arçelik ,otomatik kireç önleme teknolojisi ile tüketicisinin karşısına çıkıyor. Yüksek buhar gücüyle tasarlanmış ütü bir çok kişi  tarafından da tercih ediliyor.

Çamaşırlarınız çiçek gibi olacak! Arçelik 9102 PM Çamaşır Makinesi ne kadar? 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelene markalardan biri olan Arçelik'in 9102 PM Çamaşır Makinesi, özellikleriyle dikkat çekiyor. Buhar destekli yıkama teknolojisine sahip olan makine, lekelere geçit vermiyor. İşte detaylar...

Arçelik'ten Imperium A65 TV'ye 8.599 TL' lik dev indirim! İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten Imperium A65 TV'ye 8 bin 599 Türk Lirası indirim geldi! İndirim fiyatını görünce gözlerinize inanamayacaksınız! Peki, Imperium A65 TV'ye fiyatları ne kadar oldu? İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten 8 Serisi A43 Smart TV'ye indirim! İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten 8 Serisi A43 Smart TV'ye 200 TL indirim yapıldı! Peki, 8 Serisi A43 Smart TV fiyatları ne kadar oldu? İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik Buhar Kazanlı Ütü Haberi

Arçelik Buhar Kazanlı Ütü

Evindeki ütüsünü yenilemek isteyenler ya da çeyizine iyi bir ütü almak isteyenler tüm fiyat performans ürünlerini inceliyorlar. Bu kapsamda Arçelik Buhar Kazanlı Ütüde Nisan ayına özel fırsat sunuyor. Arçelik Aria™ Master BKU 9928 Buhar Kazanlı Ütü indirimli fiyatı ve özellikleriyle dikkat çekmeyi başarıyor. 

Arçelik Buhar Kazanlı Ütü; ütü yapmayı kolaylaştıran 7.2 Bar buhar gücü ile x5 kata kadar daha güçlü sürekli buhar ve %25 daha hızlı ütüleme imkanı sunuyor. Titanyum tabanlı Cross Steam Teknolojisi sayesinde 2800 W gücü ile hızlı ve hassas ütüleme yapabilirsiniz.. 

Titanyum tabanlı Cross Steam Pro Teknolojisi sayesinde yüksek kayganlık ve çizilme direnci sunarak hızlı ve hassas ütüleme imkanı sunuyor.  Arçelik Ultra Hijyen Serisi Buhar Kazanlı Ütü, yoğun buhar programıyla kıyafetlerinizdeki bakteri ve virüslerin...