28 / 04 / 2024

Arçelik yeni ürünleri

Arçelik yeni ürünleri

Profesyonel iklimlendirme ürünlerindeki başarısını ısıtma sektörüne taşıyan Arçelik önceden ürün gamında olan kombi ailesini ve hizmetlerini sektör beklentileri çerçevesinde yeniledi.

Arçelik 413 buluşçu mühendise ödül verdi!

Arçelik AŞ'nin bu yıl 17'ncisini düzenlediği Buluş Günü, Arçelik Çayırova Kampüsü Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Teknoloji üretme ve yenilikçi ürünler geliştirme konusunda önemli başarılara imza atan 413 buluşçu mühendise ödül verildi.

Arçelik'ten ekim ayına özel 11 kg çamaşır makinesinde indirim fırsatı!

Arçelik, çamaşır makinesi isteyenlere özel çok konuşulacak bir kampanya başlattı. Bu kapmaya kapsamında 11 kg çamaşır makinelerinde indirin fırsatı sunuyor. Kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir ve stoklarla sınırlıdır.

Kazan temizleme ve çamaşır ekleme özellikli Arçelik 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik’ten yeni evlenecek çiftlere ve çamaşır makinesi almak isteyen kişilere indirim müjdesi geldi. Arçelik, 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim kampanyasını başlattığını duyurdu.

Arçelik 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik, derin dondurucu almak isteyenlere sürpriz bir indirim haber verdi. 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim sağlayacağını açıklayan Arçelik, bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Arçelik’ten yeni ürün! YM 9242 probiyotik yoğurt makinesinin fiyatı açıklandı!

Arçelik, evinde yoğurt yapmak isteyenler için yoğurt makinesini üretti. Büyük ses getiren bu ürün Arçelik’in resmi internet sitesinde tanıtıldı.

Arçelik'ten 4'lü çeyiz seti alana 6 bölmeli derin dondurucu hediye! 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik, yeni evlenenlere, evini yenileyenlere Haziran ayının ikinci yarısında da büyük fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, 4'lü çeyiz seti alanlara 8.700 TL değerinde 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediliyor. Peki, Arçelik'in haziran kampanyasında hangi ürünler yer alıyor?

Yeni evleneceklere müjde! Arçelik’te derin donduruculara tamı tamına 1.250 TL indirim!

Elektronik eşyalarıyla ve özellikle beyaz eşya ürünleriyle tüketicilerin güvenini ve ilgisini kazanan Arçelik, yeni evleneceklere ve derin dondurucu almak isteyen herkese büyük indirim kampanyasını duyurdu. Arçelik, derin donduruculara tam 1.250 TL indirim geldiğini açıkladı.

Arçelik 9 kg çamaşır makinelerinde 3 bin TL indirim fırsatı! 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bu fırsat kaçmaz! Arçelik, seçili 9 kg çamaşır makinelerinde indirime gitti. Peki, indirime giren Arçelik çamaşır makineleri hangileri? Arçelik çamaşır makineleri ne kadar? İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi…

İşte Arçelik çamaşır makinelerinin en ucuz adresleri! 13 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Beyaz eşya sektörünün öncü markalarından Arçelik'in kapasitesi 6, 7, 8, 9, 10 ve 12 kilogram olan çamaşır makinesi modelleri her ihtiyaca cevap veriyor.  Peki, Arçelik çamaşır makineleri en ucuz nerede satılıyor?

Arçelik çamaşır makineleri en uygun bu adreslerde! 5 Nisan 2023 fiyat listesi...

Sürekli gelişen özellikleriyle üst düzey bir temizlik sunan Arçelik çamaşır makineleri, ProSmart Inverter Motor teknolojisi sayesinde sessiz ve düşük enerji ile çalışıyor. Peki, en uygun fiyatlı Arçelik çamaşır makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Arçelik'ten kampanya rüzgarı! Dörtlü çeyiz seti alanlara müthiş hediye! 2 Nisan 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin sevilen beyaz eşya markası Arçelik, nisan ayına yeni bir kampanya ile başladı. Dörtlü çeyiz seti alanlara 6.999 TL değerinde 43 inç FHD televizyon veya robot süpürge hediye olarak verilecek. İşte Arçelik kampanyasının detayları...

Arçelik çamaşır makinelerinde 1.000 TL indirim fırsatı! İşte 27 Mart 2023 fiyat listesi…

Arçelik, 10 yıl garantili ProSmart Inverter motora sahip 8, 9 ve 10 kilo kapasiteli seçili çamaşır makinelerinde Oliz'e özel indirim başlattı. Peki, Arçelik’te hangi çamaşır makineleri indirimli satılıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü'de kaçırılmayacak indirim fırsatı! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü, gelişmiş buhar sensörü, otomatik kireç temizleme teknolojisi ve akıllı ütüleme modu ile ütüleme işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyo?

Pumir İnşaat Orman Ürünleri Ve Demir Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pumir İnşaat Orman Ürünleri Ve Demir Çelik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çaka tarafından kuruldu.

Arçelik yeni ürünleri Haberi

Arçelik yeni ürünleri

Profesyonel iklimlendirme ürünlerindeki başarısını ısıtma sektörüne taşıyan Arçelik önceden ürün gamında olan kombi ailesini ve hizmetlerini sektör beklentileri çerçevesinde yeniledi.  Müşterilerinin ihtiyaçları çerçevesinde yüksek kapasiteli, kaskat çalışma özellikli Condense Plus duvar tipi yoğuşmalı kazanlar da Arçelik İklimlendirme ve Enerji Çözümleri ürün ailesine alındı.


Tam yoğuşmalı, %108,9 verimli ve çok düşük baca gazı sıcaklık ve emisyon değerlerine sahip olan Condense Plus duvar tipi yoğuşmalı kazanlar; geniş bir kapasite aralığında pazara sunuldu. Bu ürünler, yüksek modülasyon oranı ile 17 kW kapasiteden tek bir sistemde 3.000 kW kapasitesine kadar çalışabiliyor.


Patentle korunan, baca gazı tarafında paslanmaz çelik ve su tarafında bakır malzemeden imal edilmiş olan bi-metal yanma odası eşanjörü; çok yüksek bir termal iletkenlik sağladığı gibi oluklu boru formu ile çok geniş bir ısı...