08 / 05 / 2024

Arda Turanın serveti

Arda Turanın serveti

Barcelona'ya transfer olan milli oyuncu Arda Turan, kendisine ev baktı. Arda'ya bu işte yardımcı olan isimse takım arkadaşı Gerard Pique'ydi.

Arda Turan'ın Barcelona'daki ev sahibi ile başı dertte! Mahkemeye verdi...

Futbolcu Arda Turan'ın Barcelona'da forma giydiği zamanlarda İspanya'da yaşadığı villanın sahibi, genç teknik adam hakkında konuta zarar verme gerekçesiyle mahkmeye verdi. 

Amerikalıların serveti 3. çeyrekte azaldı!

ABD Merkez Bankası (Fed), temmuz-eylül dönemine ait merakla beklenen "ABD'nin Finansal Hesapları" raporunu yayımladı. Söz konusu rapora göre ülkede hane halkının net serveti bu yılın üçüncü çeyreğinde yaklaşık 151 trilyon dolar şeklinde kaydedildi.

Amerikalıların serveti 2023'ün 2. çeyreğinde rekor seviyeye ulaştı!

ABD'de hane halkının net serveti, 2023 yılının 2. çeyreğinde yükselen borsa ve emlak fiyatlarının da etkisiyle 154,3 trilyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükseldi.

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Amerikalıların serveti 2023'ün ilk çeyreğinde 148,8 trilyon dolara ulaştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de hane halkının net serveti, bu senenin ilk çeyreğinde yüzde 2 arttı ve 148,8 trilyon dolara yükseldi.

Amerikalıların serveti 148 trilyon dolara yükseldi! Bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2 arttı!

Fed tarafından yayımlanan geçtiğimiz senenin Ekim - Aralık dönemine ilişkin ABD'nin Finansal Hesapları raporuna göre Amerikalıların serveti 148 trilyon dolara yükseldi! Bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2 arttı!

''Doları olanın serveti mum gibi eriyecek'' diyen Necmettin Batırel'den bomba dolar açıklaması geldi!

Doların değer kaybedeceğini her konuşmasında dile getiren Ekonomist Necmettin Batırel, doları olanın servetinin mum gibi eriyeceğini söyledi. İşte bomba dolar açıklaması...

Serveti eriyor ama zirveden de vazgeçmiyor

Twitter'ı satın alması ve şirkette yarattığı çalışan kıyımıyla gündemin ilk sıralarında yer alan Elon Musk'ın serveti eriyor. Musk'ın servetinde bu yıl yaşanan gerileme ilk kez 100 milyar doları geçti. Milyarder iş insanı sert düşüşe rağmen 'dünyanın en zengin insanı' unvanını korudu.

Altın 4 gün sonra bu kadar olacak! Analistler art arda açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın ve dolarda yaşanan hareketlilik tüm hızı ile devam ederken, Analistler art arda altının 4 gün sonra geleceği rakamı paylaştı. Altın 4 gün sonra bu kadar olacak! Hemen bakmayan, bin pişman! İşte altının 4 gün sonra geleceği seviye...

Altın 6 gün sonra bu kadar olacak! Analistler art arda açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın ve dolarda yaşanan dalgalanmalar tüm hızı ile devam ederken, Analistler art arda altının 6 gün sonra geleceği rakamı paylaştı. Altın 6 gün sonra bu kadar olacak! Hemen bakmayan, bin pişman! İşte altının 6 gün sonra geleceği seviye...

Çay, şeker, yumurta ve ayçiçek derken bir ürüne daha büyük zam geldi! Alırken şok yaşamayın

Ülkemizde çay, şeker, yumurta ve un fiyatlarına gelen art arda zamların ardından yeni bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların almaya gittiklerinde şok yaşamaması hakkında ürünle ilgili dikkat çeken bilgiler verildi.

Dünyanın en zengin 10 insanının serveti 6 ayda 250 milyar dolar eridi! Elon Musk ve Jeff Bezos kayıpta zirvede!

ABD borsalarındaki sert kayıplar dev milyarderlerin servetlerini azalttı. Elon Musk ve Jeff Bezos’un da aralarında yer aldığı dünyanın en zengin 10 insanı, 2022'nin ilk yarısında 250 milyar dolarlık kayıp yaşadı...

Arda Turanın serveti Haberi

Arda Turanın serveti

Pique'ye kendisine ev bakma işinde yardımcı olduğu için sosyal medyadan teşekkür eden Arda, "Tanıdığım en iyi emlakçı:) Bana eşlik edip yardım ettiğin için çok teşekkürler kardeşim" dedi. Arda, Pique'yle bir fotoğrafını da paylaştı.


Türkiye...