29 / 04 / 2024

ardahan avm projesi

ardahan avm projesi

Ardahan Belediyesinin önemli projelerinden biri olan 23 bin metrekare alana sahip ve 15 milyon liraya çıkacak Alışveriş Merkezinin (AVM) yıl sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Söğütlüçeşme AVM projesi şimdi de Danıştay'a gitti: Neden AVM yapılıyor?

Kadıköy Kent Suçları Ağı tarafından Söğütlüçeşme'ye AVM projesine karşı Danıştay'a itiraz dilekçesi verildi. Dilekçede, gerekçeli karar hakkının ihlal edildiği belirtildi ve neden AVM yapıldığı soruldu. 

İsra Group 950 milyonluk yeni AVM projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan İsra Group, Ağrı'da alışveriş merkezi inşa edecek. Söz konusu proje 950 milyon TL'ye mal olacak.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

TOKİ Ardahan 2023 projesi için beklenen gün geldi! 384 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ardahan 2023 projesi için beklenen gün geldi! 384 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Ardahan 2023 projesi detayları...

TOKİ Ardahan projesi için düğmeye bastı! 384 yeni konut geliyor!

81 ildeki 250 bin konut için başvuru dönemini dün itibarıyla sona erdiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan projesi için ihale tarihini açıkladı. TOKİ'nin Ardahan projesinde toplam 384 adet konut yer alacak.

TOKİ Ardahan Merkez’de 150 adet yeni konut!  

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Ardahan’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ardahan Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

7 soruda TOKİ Ardahan Sosyal Konut Projesi 2022! Ardahan ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla beklenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine ilişkin tüm detayları açıkladı. Peki, TOKİ 2022 Ardahan'da kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Ardahan Sosyal Konut projesi detayları...

TOKİ Ardahan projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam 315 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan projesi için ihale tarihini yayımladı. İşte merakla beklenen proje ile ilgili detaylar...

Elazığ’daki AVM projesinin akıbeti ne oldu?

Elazığ’da, kat yüksekliğinin fazla olması sebebiyle durdurulan AVM projesi hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. CHP Elazığ İl Genel Meclisi üyesi Mahmut Okçuoğlu, projenin  İl Özel İdaresinin maddi zarara uğradığını dile getirdi. 

TOKİ Ardahan Merkez 2020 kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ardahan Merkez projesi kapsamındaki 400 konutun kura çekimleri bugün yapılacak.

Nurol GYO OASİS AVM projesi değerleme raporu!

Nurol GYO, Muğla İli, Bodrum İlçesi, 1050 ada, 1 no'lu parselde kayıtlı 14, 45, 58, 62 ve 80 no'lu bağımsız ile N18-C-24-A-1-C pafta, 1051 ada, 1 no'lu parselde kayıtlı 20, 33, 48, 49, 50, 51, 82 ve 115 no'lu  bağımsız bölümlere ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

ardahan avm projesi Haberi

ardahan avm projesi

AVM projesinin Ardahan'a ticari ve sosyal açıdan önemli bir ivme kazandırıcağına işaret eden Belediye Başkanı Faruk Köksoy, 'Lokomotif' olarak nitelendirilen proje hakkında "Şehrin merkezinde değişik tapu ve zilliyetlik problemleri çözülerek eski metruk binalar yıkılarak, projelendirerek, ihale aşamaları bitirilerek bu günlere gelinmesi büyük bir süreçtir. Bu kolay bir süreç değil. Bunu başarmamıza katkıda bulunan Belediye meclis üyelerimize, Belediyede görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. AVM, 23 bin metrekare bir alana sahip .Bugünkü inşaat maliyeti ile 15 milyon lira. Böyle bir yükün altına girip böyle bir inşaatı bitirmek bizim için çok ama çok önemlidir. Lütfü Morkoç böyle bir taşın altına gövdesini koymuştur. Kendisine ve Saffet Kaya'ya minnet borçluyuz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


İşadamı Lütfü Morkoç ortaklığı ile yapımını üstlendikleri AVM inşaatında...