16 / 05 / 2024

ardahan Cotsuyu I yerleşim alanı

ardahan Cotsuyu I yerleşim alanı

Ardahan Hanak ilçesi, Çayağzı Köyü sınırları içerisinde yer alan Cotsuyu I yerleşim alanına ilişkin bilgi ve belgelerin incelenmesi sonucunda, Cotsuyu I yerleşim alanı 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edildi...

TOKİ Ardahan 2023 projesi için beklenen gün geldi! 384 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ardahan 2023 projesi için beklenen gün geldi! 384 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Ardahan 2023 projesi detayları...

Yurt içinde 2 milyon 777 bin kişi göç etti! En az göç alan Ardahan, en az göç veren Bayburt!

Türkiye’de 2021 yılında toplam 2 milyon 777 bin kişi göç ederken, en çok göç alan ve en çok göç veren il İstanbul oldu.

TOKİ Ardahan projesi için düğmeye basıldı! 384 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek. Projede 384 konut yer alacak.

TOKİ Ardahan 2022 kura çekimi sonuçları açıklandı mı? 7 Kasım 2022 TOKİ Ardahan kura sonucu!

TOKİ Ardahan 2022 kura çekimi sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı TOKİ'nin Ardahan'daki 2 projesi için başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte 7 Kasım 2022 TOKİ Ardahan kura sonucu...

TOKİ Ardahan projesi için düğmeye bastı! 384 yeni konut geliyor!

81 ildeki 250 bin konut için başvuru dönemini dün itibarıyla sona erdiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan projesi için ihale tarihini açıkladı. TOKİ'nin Ardahan projesinde toplam 384 adet konut yer alacak.

TOKİ Ardahan'da 341 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirliler tarafından merakla beklenen sosyal konut hamlesini geçtiğimiz ay açıklayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan'da da 384 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Ardahan projesi için düğmeye bastı! O ilçeye son dakika konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan projesinin ihalesini 20 Eylül'de gerçekleştirecek. 

TOKİ Ardahan projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam 315 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan projesi için ihale tarihini yayımladı. İşte merakla beklenen proje ile ilgili detaylar...

Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Ardahan Millet Bahçesi ihalesi 16 Eylül'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Ardahan Millet Bahçesi projesinin ihalesini 16 Eylül'de gerçekleştirecek.

Ardahan Posof için acele kamulaştırma kararı!

Ardahan ili, Posof ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Posof Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ardahan'da tekstil fabrikasının inşası tamamlanıyor!

Ardahan Belediyesi, kentin göç problemini ortadan kaldırmak için Tekstil Fabrikası Projesi'ni hayata geçirmişti. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, projede sona yaklaşıldığını açıkladı. 

TOKİ Ardahan Merkez 2020 kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ardahan Merkez projesi kapsamındaki 400 konutun kura çekimleri bugün yapılacak.

ardahan Cotsuyu I yerleşim alanı Haberi

ardahan Cotsuyu I yerleşim alanı


Ardahan İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'nün Ardahan Hanak ilçesi, Çayağzı Köyü sınırları içerisinde yer alan Cotsuyu I yerleşim alanının tescil talebine ilişkin yazısı üzerine, gerekli incelemeler yapıldı. Cotsuyu I yerleşim alanı “Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür Varlığı” özelliği gösterdiğinden I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine karar verildi.



Resmi Gazete'de yayımlanan o karar;


Kültür ve Turizm Bakanlığından:

Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu

KARAR

Toplantı Tarihi ve No    : 23.01.2014-45                                                     Toplantı Yeri

Karar Tarihi ve No        : 23.01.2014-483                            ...