18 / 05 / 2024

ardahan şavşat yolu kar yüzünden kapandımı

ardahan şavşat yolu kar yüzünden kapandımı

Ardahan'da etkili olmaya başlayan kar ve tipi nedeniyle Ardahan-Şavşat ve Ardahan-Posof karayolları ulaşıma kapandı. Karayolları Şefi Ümit Yıldırım, Ardahan'da akşam saatlerinden itibaren kar yağışı ve tipinin etkili olmaya başladığını belirtti...

Şavşat Kaymakamlığı Artvin'de 3 arazi satacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şavşat Kaymakamlığı Artvin'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Bakan Uraloğlu: ‘Kalkınma Yolu’nda imza ekim ayında atılabilir’

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin önderlik ettiği “Kalkınma Yolu” projesine yönelik son gelişmeleri paylaştı. Projenin genel anlamda hazır olduğunu ifade eden Bakan Uraloğlu, ilk imzaların ekim ayında atılabileceğini söyledi.

Dijital mayın tarlasına dikkat! Türkiye’de kimlik avı saldırıları ve Truva Atı saldırıları katlandı!

Dijitalleşmenin hızlanmasıyla birlikte kimlik avı ve bankacılık işlemlerini hedefleyen Truva Atı saldırıları adeta patladı. Türkiye’de yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre kimlik avı saldırıları yüzde 53 artarken, Truva Atı saldırıları ise yüzde 238 arttı.

Milli Emlak Artvin Şavşat'da 21 bin TL'ye arsa satışı!

Milli Emlak, Artvin'in Şavşat ilçesinde yatırım yapmak isteyenlere müjdeli bir haber verdi. Yeni arsa ve arazi satışı ilanlarını yayınlayan Milli Emlak, elinde TL'si olanların 21 bin TL'ye arsa sahibi olabileceklerini duyurdu. Oldukça uygun fiyatlı ilan ile ilgili detaylar haberimizde...

Tanzanya'da 2 milyar dolarlık demiryolu projesine imza atıldı!

Tanzanya'da 2 milyar dolarlık demir yolu projesine imza atıldı. Törene Ulaştırma Bakanı ve birçok bakan katılım sağladı.

Lüleburgaz Bisiklet Yolu için ilk adım atıldı!

Çalışmalarına devam eden Lüleburgaz Belediyesi, kentin dört bir yanını saracak bisiklet yolu için düğmeye bastı.

Divan Residence at G Tower’da yaşam başladı! 

İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde Mar Yapı imzasıyla inşa edilen Divan Residence at G Tower projesinde ağustos ayından itibaren yaşam başladı.

Hazine arazisindeki evin yıkımını engellemek için çatıya çıkan aileyi polis ikna etti!

Kayseri Talas'ta hazine arazisi üzerine inşa ettikleri ev ve ahırın yıkılmasını önlemek için av tüfeğiyle çatıya çıkan aynı aileden 3 kişiyi polis ikna etti.

Kavak ağacının gövdesine inşa edilen 13 metrekarelik ahşap pansiyon yoğun ilgi görüyor!

Artvin'in "sakin şehir" unvanlı ilçesi Şavşat'ta, Cihat ve Filiz Küçükaltun çiftinin kavak ağacı gövdesine inşa ettiği ahşap ev yoğun ilgi görüyor.

Şavşat Gölü kenarında inşa edilen binaya tepki!

Artvin Şavşat'ta yer alan doğa harikası Karagöl'ün kenarında yapımı süren bina tepkilere sebep oldu. Bölge sakinleri, göl kenarında yapılaşmanın devam etmesinden endişe ettiklerini belirtti...

Ankara Bisiklet Yolu projesi için ilk adım atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Ankaralılara  söz verdiği Bisiklet Yolu Projesi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında imzalar atıldı!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Projesi Çerkezköy-Kapıkule kesimi için imzalar atılacak.

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında imzalar atılıyor!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Projesi Çerkezköy-Kapıkule kesimi için 11 Haziran 2019 tarihinde imzalar atılacak.

ardahan şavşat yolu kar yüzünden kapandımı Haberi

ardahan şavşat yolu kar yüzünden kapandımı


Ardahan'da etkili olmaya başlayan kar ve tipi nedeniyle Ardahan-Şavşat ve Ardahan-Posof karayolları ulaşıma kapandı.


Karayolları 183. Şube Şefi Ümit Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahan'da akşam saatlerinden itibaren kar yağışı ve tipinin etkili olmaya başladığını belirtti.


Ardahan-Şavşat ve Ardahan-Posof karayollarının ulaşıma kapandığını ifade eden Yıldırım, "Mevcut yollarda karla mücadele çalışması yapabilmemiz için tipinin dinmesini bekliyoruz. Çünkü söz konusu yollarda görüş mesafesi yok" dedi.


Kar ve tipinin il genelinde etkili olmaya başladığını dile getiren Yıldırım, sürücülerin tedbirli ve dikkatli olmalarını istedi.


Yıldırım, "Şuan yola çıkacak olan sürücüler zorunlu olmadıkça çıkmamalarını istiyoruz. Yola çıkanlardan da yanlarında mutlaka takoz, çekme halatı ve zincir bulundurmalarını istiyoruz. Kar yağışı ve tipinin yanı sıra bazı bölgelerde buzlanmada mevcut" diye konuştu.


Yıldırım, şuan itibariyle yolda kalan olmadığını ancak olması halinde ekiplerin...