19 / 05 / 2024

ardahana waikiki açılacakmı

ardahana waikiki açılacakmı

LC Waikiki’ nin patronu Vahap Küçük, 2013’ün yeni bir dönemi başlattığını belirterek, “Doğu’ da yatırımlarımızı hızlandırdık. Batman’ da 4 bin kişiye istihdam sağlayacak fabrika açacağız” dedi...

LC Waikiki bu yıl 130 mağaza açacak! 

LC Waikiki, 2020'de 130 mağaza açmayı hedefliyor. 9 yeni ülke ile mağazaların 15'i yurt içinde, 115'i yurtdışında açılması planlanıyor...

LC Waikiki 2020'de 130 mağaza açacak!

LC Waikiki, geçen hafta Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bininci mağazasını açtı. Şirket, yeni konsepti LC W Dream tarafında bu yıl 60'ın üzerinde mağazaya ulaşmayı ve 130 mağazanın 115'ini de yurt dışında açmayı planlıyor...

LC Waikiki 1000'inci mağazasını Kiev'de açtı!

LC Waikiki, 'İyi giyinmek herkesin hakkı' sloganı doğrultusunda çıktığı yolda bininci mağazasını Ukrayna'nın başkenti Kiev'de açtı…

LC Waikiki, bininci mağazasını Ukrayna Kiev'de açtı!

LC Waikiki, bininci mağazasını Ukrayna’nın başkenti Kiev'de açtı. LC Waikiki, 3 kıtada 47 ülkede 307 farklı şehirde hizmet vererek farklı pazarlarda, farklı kültürlerde başarıya ulaştığını açıkladı.

LC Waikiki, İstanbul Havalimanı'nda mağaza açtı!

LC Waikiki, İstanbul Havalimanı’nda açtığı yeni mağazasıyla dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen yolculara hizmet vermeye başladı.

LC Waikiki yurt içinde 30 yeni mağaza açacak!

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Küçük, "2018 yılında yurt dışında 120, yurt içinde 30 mağaza açıp 1 milyon 500 bin metrekarelik mağaza alanıyla yüzde 33 büyüyerek, 16,2 milyar TL ciroya ulaşmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

LC Waikiki, Kenya Nairobi’de mağaza açtı!

LC Waikiki, Kenya'nın başkenti Nairobi’de yeni mağazasını açtı. Böylece yurtdışındaki mağaza sayısını 35'e çıkarmış oldu. LC Waikiki Kenya'da 2 mağaza daha açacak..

31 yeni AVM haksız rekabet ortamını artıracak!

Bendevi Palandöken ''Şimdi İstanbul'da 3 yıl içinde 31 yeni AVM açılacakmış. Yeni yer, yüksek kiralar ve yüksek satış politikaları ile haksız rekabet ortamı oluşturmaya devam edecekler" dedi.

İstanbul'a 3 yıl içinde 31 yeni AVM mi açılacak?

Yeni AVM'lerin açılmasını yeni rant projeleri olarak açıklayan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Şimdi İstanbul'da 3 yıl içinde 31 yeni AVM açılacakmış." dedi.

1943 yılında Fenerbahçe ile Kalamış arasında sahil yolu açılacak!

1943 yılında İstanbul Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından tarafından hazırlanan projeye göre, Fenerbahçe-Kalamış civarı imar planı icabınca, Fenerbahçe ile Kalamış arasında 20 metrelik bir sahil yolu açılacakmış.

1940 yılında Üsküdar ve Kadıköy'de yeni yollar açılacak!

1940 yılında Üsküdar ve Kadıköy'ün nazım imar planını hazırlayan Prost, Üsküdar ve Kadıköy'de açılacak başlıca yolların güzergahını belirlemiş. Prost'un hazırladığı imar planıyla şekil alacak ilçelerde birçok yol daha açılacakmış.

1940 yılında Karaköy Meydanı tanzim edilecek!

1940 yılında İstanbul Belediyesi, Mimar Prost'un hazırlayacağı plana göre Karaköy Meydanı'nı tanzim ederek genişletecekmiş. Yapılacak tanzim işiyle Tophane'ye, Azapkapı'ya ve Beyoğlu'na giden yollar da açılacakmış.

1939 yılında tramvay hattı Likör Fabrikası'na kadar uzatılacak!

1939 yılında Prost'un Mecidiyeköy için hazırladığı imar planı Bayındırlık Bakanlığı tarafından tasdik edilmiş. Plana göre Mecidiyeköy'de 40 metre genişliğinde bir cadde açılacakmış ve caddenin ortasından tramvay hattı geçecekmiş.

ardahana waikiki açılacakmı Haberi

ardahana waikiki açılacakmı


LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Doğu şehirlerinde perakende sektörü için yeni bir Pazar doğduğunu ifade etti. Bölgede yatırımlarını hızlandıracaklarını ifade eden Küçük, Batman’da 4 bin kişiye istihdam sağlayacak yeni bir fabrika yatırımının hazırlığını yaptıklarını ifade etti. Doğu’da mağazalaşmayı da hızlandırdıklarını anlatan Vahap Küçük, “Muş mağazamız yeni açıldı. İran’dan turist çeken Iğdır mağazamız bazen Türkiye’de en çok satış yapan ilk 10 mağaza içine giriyor. Mağazamızın olmadığı şehirler içinde internetten en fazla kişi başına satışı Ardahan’da Gümüşhane’de yapıyoruz. Şimdi Tunceli, Bingöl ve Şırnak’ta mağaza açmak için yer arıyoruz” dedi. 


GELİRLER HER YIL ARTIYOR


2014’ün LC Waikiki’nin büyüme hedefi açısından, 2013’e benzer bir yıl olarak düşündüklerini ifade eden Küçük, “Her ne kadar önümüzde seçimlerin olması ve harcamaların da kısılması gibi politikalar olsa...