18 / 05 / 2024

ardana yol sorunları son durum

ardana yol sorunları son durum

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi Adana'nın yol sorunlarını masaya yatırdı. Nazım Biçer "Adana yol sorunu giderek içinden çıkılmaz bir sorun haline dönüşmektedir. " dedi.

Adana'nın yol sorunu masaya yatırıldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi, Adana'nın sorunları üzerine yürüttüğü çalışmaları kapsamında Adanandaki yol sorunlarını ve çözüm önerilerini uzmanlarla birlikte değerlendirdi.

Kanal İstanbul çevre sorunlarına yol açmaz!

Rus uzmanlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kanal İstanbul’un yapımıyla ilgili açıklamasının yol açtığı tartışmaları değerlendirdi. Uzmanlar, kanal yapımının çevre sorunlarına yol açmayacağını belirtti...

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Akyazı'da turistik bölgede yol sorunları çözülüyor!

Akyazı'da özellikle turistik bölge olan Kuzuluk Mahallesi ve Pazarköy mahalle yolunun çukurları sorun dolmaya devam ederken Akyazı Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili açıklama yaptı.

Şanlıurfa'nın yol sorunlarına neşter!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bir yandan yeni bulvar, yollar ve kavşaklarla şehir içi ulaşıma çözümler üretirken, kırsalda ise yerleşim birimleri arasındaki yol sorunlarına neşter olmaya devam ediyor.

Niğde Ulukışla köylerinin yol sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ulukışla ilçesinin bazı köylerinin yol sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin yol sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı bazı mahallelerdeki yol yapımı ve çöp toplama sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Balıkesir Bigadiç'in yol ihtiyacı mecliste konu oldu!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Bigadiç'in Akyar Mahallesi'ndeki yol ihtiyacı ve altyapı sorunlarını dile getirdi..

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunları çözülüyor!

Ulaşımda sorunları ortadan kaldırmayı hedefleyen ve bu doğrultuda yaptığı planlamalarını bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale yolu üzerindeki çevreyolu kavşağından Veterinerlik Fakültesine kadar olan güzergahta yol genişletme çalışmalarını tamamladı.

Malatya Pütürge'de 3 mahallenin daha yol sorunu çözüldü!

Pütürge ilçesinde uzun yıllardır çözülmeyi bekleyen yol sorunlarını bir bir çözen Malatya Büyükşehir Belediyesinin bu çalışmaları Pütürge halkının takdirini topluyor

Trabzon Büyükşehir'den yol seferberliği!

İl genelindeki yol sorunlarını ortadan kaldırmak için seferberlik halinde çalışmalarını sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, her gün 15 ila 25 ayrı noktada yol çalışması gerçekleştiriyor.

Ordu'nun yol sorunu çözülüyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu’nun en büyük sorunlarından biri olan yol sorununu çözmek için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

Ankara-Balıkesir arasındaki yol çalışmalarının neden olduğu sorunlar TBMM'de!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Ankara-Balıkesir arasında yol çalışmaları nedeniyle iptal edilen tren seferlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Trabzon'a 115 bin ton asfalt!

Trabzon il genelindeki yol sorunlarını ortadan kaldırmak için seferberlik ilan eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı içinde Temmuz ayı sonu itibariyle yollara 115 bin ton asfalt serdi.

ardana yol sorunları son durum Haberi

ardana yol sorunları son durum

"İşlevsel, sağlıklı yollar için iyi bir imar planına ihtiyaç var" İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi, Adana'nın sorunları üzerine yürüttüğü çalışmaları kapsamında Adana'daki yol sorunlarını ve çözüm önerilerini uzmanlarla birlikte değerlendirdi. Adana'da, altyapı çalışmaları nedeniyle birçok defa işlem gören yollarda yaşanan sorunlar bitmek yerine sürekli artıyor. 

Engebeli, çamurlu, su birikintili yollara neden olan ve hayatı hem yayalar hem de araçlar için problemli hale getiren yollardaki sorun İMO tarafından pek çok defa dile getirilmesine rağmen bir türlü çözülemiyor. 


İMO, ÇÖZÜM ÖNERİYOR 


İMO Adana Şube'sinde Adananın Yolları' başlıklı söyleşide Adana'daki yol sorunları ele alındı. 

Söyleşinin açılış konuşmasını yapan İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, önemli bir sorun haline gelen, Adanalıların hayatını zorlaştıran bozuk, engebeli, problemli yollardan herkesin şikayetçi olduğunu belirtti. Odalarını, mühendisleri, Adana'da yaşayan herkesi...