14 / 05 / 2024

Ardeşen Hakan Gültekin

Ardeşen Hakan Gültekin

BORU Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi tarafından Rize'nin ilçeleri Ardeşen, Çayeli, Pazar ve Fındıklı ilçelerine doğalgaz ulaştırması yönünde bir çalışma başlatıldı. Bu kapsamda Ardeşen ilçesinde bir bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Gayrimenkul Uzmanı açıkladı: En iyi reel yatırım arazi!

Yeni bir arsa ya da arazi arazi almak isteyenler gayrimenkul uzmanlarının paylaşacağı tüyoları merakla bekliyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin yaptığı açıklamada  en iyi reel yatırımın arazi olduğunu belirterek, önemli detaylar paylaştı. 

Yatırımla en çok göç alan ülkeler belli oldu! Vatandaşlık ve oturum için konut yatırımcılarının gözü o ülkelerde!

Yatırım Göç Programları 2024 raporu belli oldu. Rapora göre yatırımla en çok göz edilen ülkeler açıklandı. Malta, küresel vatandaşlık programlarında üst üste dokuzuncu yılında liderliğini koruyor. 

Arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehir!

Arsa yatırımına ilgi hız kesmeden devam ederken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehri açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Tebernüş Kireçci uyarmıştı! Ev sahibi ile kiracı kavgaları 2022'den başlayarak en önemli gündem maddesi olacak!

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilim her geçen gün artarak devam ediyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten ev sahibi ile kiracı kavgaları ve davaları 2022'den başlayarak en önemli gündem maddelerinden olacağını yıllar öncesinde söylemişti.

İstanbul'da o bölgeye yatırım yapanlara piyango vurdu! İşte İstanbul'un en değerli bölgesi!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, İstanbul'da yatırım yapanlara veya yatırım yapmayı düşünenlere en değerli bölgelerin nereler olduğunu açıkladı. 

Yatırım yapmayı düşünenler dikkat! İstanbul'da en değerli bölge belli oldu! Yüzde 500 kar edeceksiniz...

Konut satışlarında geçen yıla göre düşüş olduğunu söyleyen AtaProje GYO Kurucusu Murat Gültekin, doğru yatırımın henüz keşfedilmemiş tarla ve arazilerde saklı olabileceğinin altını çizerek, İstanbul'un en değerli bölgesini açıkladı.

Bugün Babalar Günü mü? Babalar Günü'ne özel en anlamlı mesaj örnekleri neler? 

Haziran ayının en anlamlı günleri arasında yer alan Babalar Günü kutlamaları başladı. Bu anlamlı günü bir mesajla kutlamak isteyenler özel mesaj arayışına başladı. İşte Babalar Günü'nde atılacak en anlamlı mesajlar...

Gümüş 20 TL'ye merdiven dayadı! İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Bu sene en çok gümüş kazandıracak

Gümüş fiyatları, yükselen dolar kurunun etkisiyle 20 TL'ye merdiven dayadı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu sene en çok kazandırak yatırım aracının gümüş olacağını açıkladı.

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

Türkiye genelinde kiralık konut stoku yüzde 30 eridi: İşte en çok göç alan 4 il!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı yaptığı açıklamada  Türkiye genelinde kiralık konut stokunun yüzde 30 eridiğini söyleyerek, en çok göç alan 4 ili de açıkladı. İşte detaylar...

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Yurt içinde 2 milyon 777 bin kişi göç etti! En az göç alan Ardahan, en az göç veren Bayburt!

Türkiye’de 2021 yılında toplam 2 milyon 777 bin kişi göç ederken, en çok göç alan ve en çok göç veren il İstanbul oldu.

Ardeşen Hakan Gültekin Haberi

Ardeşen Hakan Gültekin

Belediyenin görev ve sorumluluklan kanunlarla belirlendiği şekliyle öncelikle imar, su ve kanalizasyon, ulaşım gibi kentsel alt yapı, çevre ve çevre sağlığı, temizlik ve katı atık, zabıta, itfaiye, acil yardım gibi konularda hizmet vermek olduğunu kaydeden Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, "Biz misyonumuzu 'yerel kalkınmada öncü belediye olmak için vanz' şeklinde belirledik" dedi. 


Kurumsal hizmetleri karşılamak adına belediye hizmetlerimizin sürekli iyileştirilmesi ve organizasyondaki tüm personelimizin kesin aktif katılımıyla, çalışanlar, müracaatçılar ve vatandaşlann tümünü memnun edecek toplam kaliteyi yakalamayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Gültekin, "Bu vizyonla, kurumsal iddiamızı 'öncü belediye olmak' olarak belirledik" şeklinde konuştu. 


'Halkın taleplerini yanıtlıyoruz' 

Belediyenin bütün çalışanlan insana hizmet odaklı kaliteyi hedeflemekte ve heyecanla bu yol haritasını gelişmelere paralel yenilenebilir bir anlayışla çizmekte olduğunu sözlerine ekleyen Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin...