30 / 04 / 2024

Arel Yat Ve Turizm İşletmeciliği adres 

Arel Yat Ve Turizm İşletmeciliği adres 

Arel Yat Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Mutlu Şimayli tarafından kuruldu.

İstanbul Boğazı'nda yalı satan emlakçıya 36 milyon TL komisyon: 1 yalı satışı emlakçıyı zengin ediyor!

Emlakçılar, İstanbul Boğazı’nda yalı satışını yaptıklarında Adalar’dan 1 yalı dairesi, 11 milyon lira değerinde bir yat ve lüks bir otomobil alabiliyor. İşte ayrıntılar...

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Kırmacı Group Proje ve Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Mavi Yelken Yat Ve Yat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yelken Yat Ve Yat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Cemal Şen ve Murat Gören ortaklığında kuruldu.

A101'de teknoloji çılgınlığı! Bu ürünü gören hemen para ayarlama başladı bile! 12 Mart 2023 fiyat listesi

A101'de her ürünü görmeye alışkın vatandaşları şimdi de 'motosiklet' sürprizi ile karşılaştılar. 11-16 Mart kataloğunu yayınlayan A101, kendisini tercih eden vatandaşlara yat ve elektrikli arabanın ardından motosiklet vererek akıllara kazınmaya en büyük aday olmaya hak kazandı.

Rusya'ya gemi yat ihracatı patladı

2022 Ocak- Eylül dönemine bakıldığında ihracatı yükselen sektörlerden en yüksek artışı gemi yat ve hizmetleri sektöründe görmüş olup, rakamlar ise yüzde 32,4’lük artışla 4,8 milyar dolara dayandı.

Arel Yat Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arel Yat Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Mutlu Şimayli tarafından kuruldu.

Beta Marina Limanı devri için izin çıkmadı!

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi ve Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi'nin hisselerinin tamamının Setur Servis Turistik A.Ş. tarafından devralınmasına ilişkin nihai inceleme sonuçl

Koç Grubu'na rekabet kurulundan neden izin çıkmadı?

Koç Grubu’na bağlı Setur Servis'in, Yıldız Holding’e bağlı Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi A.Ş. ile Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi A.Ş.’nin hisselerinin devralmasına Rekabet Kurulu’ndan izin çıkmadı.

Beta Marina Limanı Koç Holding'e devredilmeyecek!

Rekabet Kurulu, Yıldız Holding'in bağlı olduğu Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi AŞ ve Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi AŞ'nin hisselerinin tamamının Setur AŞ tarafından devralınmasına izin vermedi.

Marina yatırımlarının önü açılsın!

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, İZFAŞ Boat Show İzmir - 3. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı kapsamında marina yatırımcılarını ve yöneticilerini biraraya getirdi.

İzmir 2. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı 7 Mayıs'ta!

İzmir 2. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı (İZFAŞ Boat İzmir), 7-11 Mayıs 2014 arasında düzenlenecek. Fuarı için İZFAŞ ile Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi yetkilileri bir araya geldi...

Boat Show’un milyarlık yatları görücüye çıktı!

Yat ve tekne tutkunlarının heyecanla beklediği ‘CNR Avrasya Boat Show’da, mega yat, tekne, bot ve yelkenliler görücüye çıktı. Yarın ziyaretçilere açılacak olan fuar, VIP misafirlere ve basına özel açıldı...

Antalya OSB 'de her sektörde üretim yapılıyor!

ahşap işleri, enerji, makine, metal, gıda, inşaat olmak üzere her sektörüde Antalya'da, Serbest Bölge'de de yat ve medikal sektörlerinde ihtisaslaşıyor Türkiye'nin turizm başkenti olarak nitelendirilen Antalya, kabuğunu üretimle kırıyor.

Arel Yat Ve Turizm İşletmeciliği adres  Haberi

Arel Yat Ve Turizm İşletmeciliği adres 

Arel Yat Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Mutlu Şimayli tarafından kuruldu.

Arel Yat Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket; Özel ve çok maksatlı (Multi purpose) gemiler, yolcu gemisi, bilumum yatlar ve diğer her türlü deniz araçlarını imal ettirmek, işletmek, yurt içinden ve yurt dışından her cins gemi satın almak ve satmak, kiralamak, leasing yoluyla iktisap etmek, ithal ve ihraç etmek, kiraya vermek, bilumum armatörlük ve turizm işlerini yapmak, gerek yurt içinde, gerek yurt dışında ve gerekse de transit olarak deniz yolu ile yolcu ve yük taşımacılığı deruhte etmek keza bu nevi işlerle iştigal eden yerli ve yabancı firmalar ile mümessillik ve ticari vekillik anlaşmaları yapmak, acentelik, bayilik,...