06 / 05 / 2024

Arena Residence galatasaray

Arena Residence galatasaray

Arena Residence projesi kapsamında fiyatlar 88 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projeden Galatasaraylı futbolcular da konut satın aldı...

Galatasaray TT Arena'da yeniliğe gidiyor!

Kapalı basketbol salonu projesi ile TT Arena'nın üst kullanım hakkını alan Galatasaray yönetimi statta birçok yeniliğe imza atmak için harekete geçti.

Timsah Arena'da asansör kazası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Timsah Arena'da Bursaspor- Galatasaray mücadelesi sonunda stadyumdan ayrılmaya hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bindiği asansör zemine çakıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Galatasaray için salon talimatı!

Eurocup şampiyonu Galatasaray Odeabank'ı konuk eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’nın yanında inşa edilecek spor salonunun kapasitesinin en az 15 bin olması gerektiğini söyledi.

Seyrantepe TT Arena fünikülerle Aslantepe'ye bağlanacak!

Başkan Dursun Özbek ve yöneticiler şimdi de metro sorununu çözdükleri TT Arena ile ilgili projelerini hayata geçirmek için düğmeye bastı. Galatasaray, konut projelerinin tam gaz sürdüğü Seyrantepe'yi de fünikülerle Aslantepe'ye bağlayacak.

Galatasaray Adası sosyal tesis olarak kullanılacak!

Galatasaray Kulübü, 9 yıldır kirada bulunan Galatasaray adasını sosyal tesis olarak kullanma kararı aldı. Başkan Dursun Özbek, Riva ve TT Arena ile ilgili de yeni tasarruflarının olacağını belirtti.

Dumankaya İnşaat ve Galatasaray'dan sponsorluk anlaşması!

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kuru'u Başkanı Uğur Dumankaya anlaşmaya imza attı.

Galatasaray yeni sponsoru Dumankaya ile sözleşme imzaladı!

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya anlaşmaya imza attı.

Galatasaray'ın Florya arazisine rezidans mı yapılacak?

Galatasaray, forma sponsorluğu için 55 milyon TL’ye 3 yıllık anlaşma imzaladığı Dumankaya ile kapsamlı bir ortaklığa giriyor. Florya’dan Riva’ya taşınacak olan Aslan’a yeni sponsoru TT Telekom Arena’nın yanında bir de kapalı spor salonu hediye edecek.

Türk Telekom Arena metro durağı 13 Eylül'de açılacak!

Türk Telekom Arena'ya gidiş ve dönüşte büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray Taraftarları bu çileden 13 Eylül'den itibaren kurtuluyor. Seyrantepe durağının ulaşıma açılacağı garantisi alındı.

2007 yılında Galatasaray, Seyrantepe'den yılda 35 milyon dolar gelir elde edecek!

2007 yılında Galatasaray Kulübü, Seyrantepe'de yapımına başlanacak Türk Telekom Arena'dan yılda 35 milyon dolar gelir elde edecekmiş. Kulüp, Riva'da turizme dönük bin konutluk proje üretecekmiş.

2006 yılında Galatasaray, TOKİ'nin hesaplarını alt üst etmiş!

2006 yılında Galatasaray, Seyrantepe arazisine stad inşa edecek TOKİ'den, Amsterdam Arena Stadı'nın aynısını istemiş. Talep edilen stadın 100 milyon euro'ya mal olacak olması, TOKİ'nin hesaplarını alt üst etmiş.

TT Arena Stadı'nın catısı kapanıyor!

Galatasaray, geçmişte büyük krizlere neden olan TT Arena’nın çatısını kapatma kararı aldı. Başkan Dursun Özbek de başkanlık seçimlerinde vaad olarak, ilk işinin çatıyı kapatmak olduğunu duyurmuştu.

TT Arena'ya füniküler geliyor!

Galatasaray yönetimi, TT Arena'ya gelecek taraftarın stadyum yakınındaki alışveriş merkezlerine ulaşımı için füniküler projesine start verdi. Fünikeler, Vadi İstanbul ile TT Arena'yı birbirine bağlayacak.

Arena Residence galatasaray Haberi

Arena Residence galatasaray

Arena Residence projesinden Galatasaraylı futbolculardan Ayhan Akman,Emirhan Ergün, Erhan Şentürk ve İlyas Kahraman konut satın aldı. 


Pusula İnşaat tarafından hayata geçirilen Arena Rezidans projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 88 bin liradan başlıyor. 7.500 metrekarelik alan üzerinde konumlandırılan projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor. 


Projedeki stüdyolar 36-45 metrekare; 1+1'ler 60-77 metrekare; 2+1'ler 105-138 metrekare ve 3+1'ler 160-167 metrekare şeklinde tasarlandı.