13 / 05 / 2024

ArenaPark etkinlik programı

ArenaPark etkinlik programı

Karnesini alan ve keyifli bir sömestre tatili geçirmek isteyen çocuklar için ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 24 -25-26-31Ocak ile 1 ve 2 Şubat tarihleri arasında eşsiz bir etkinlik programı hazırladı.

41. Yapı Fuarı etkinlik programı açıklandı!

41. Yapı Fuarı etkinlik programı açıklandı. 8-12 Mayıs tarihlerinde 41’incisi düzenlenecek Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, ‘İş Geliştirme Platformu Etkinlik Programı’ kapsamında oluşturuldu.

Starcity Outlet'te yılbaşına özel çocuk kulübü etkinlikleri!

Starcity Outlet, 2018'e girmeye az bir zaman kala yeni yıl coşkusunu hem büyüklere hem çocuklara daha iyi hissettirmek için yepyeni etkinlik programıyla ziyaretçilerini karşılıyor...

YEM’den Mimarlık Haftası'na özel etkinlikler!

Yapı dünyasının 48 yıldır bilgi merkezi olan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) ,her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü tüm dünyada geniş çevrelerce kutlanan “Dünya Mimarlık Günü” kapsamında 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında bir dizi etkinlik programına imza atıyor.

Manisa TSO'da kentsel dönüşüm anlatılacak!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik seminerlerine devam ediyor. Ocak ayı etkinlik programı çerçevesinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda 21 Ocak 2016 Perşembe günü “Kentsel Dönüşüm Semineri” düzenlenecek.

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi’nde tatile doğru!

2-23 Ocak arasındaki Cuma ve Cumartesi günlerini şenlendiren, farklı mı farklı, eğlenceli mi eğlenceli bir etkinlik programıyla müdavimlerine seslenen ÇKM, yarıyıl tatiline kadar sürecek olan yeni temasıyla hareket planını açıkladı.

MetroCity AVM Cumhuriyet Bayramı’na kadar sonbahar konseptini sürdürecek!

Ağustos ayında bu yana çocuklara yönelik etkinlik hizmetine devam eden MetroCity AVM, 4 Ekim’de başlayacak yeni etkinlik programıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na dek sonbahar konseptini sürdürecek.

Çocuklar Akbatı'da sanatla tanışıyor!

Akbatı’nın profesyonel ekipler tarafından hazırlanan etkinlik programı; çocukların sanatla tanışmasını, yaratıcılıklarını ve el becerilerini geliştirmeyi hedefliyor.Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi sonbaharı çocuklar için çok özel bir programla karşılıyo

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi sektöre özel ilk MBA programını başlatıyor!

Gayrimenkul Platformu GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği neticesinde tasarlanan ‘gayrimenkul sektörüne özel yüksek lisans eğitimi’ kapsamında sektör çalışanlarına özel MBA programı hayata geçiriliyor.

İdris Güllüce'nin 6 Eylül Ankara programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin 6 Eylül Cumartesi günü programı belli oldu. İdris Güllüce 6 Eylül programı kapsamında Avrupa Ödülü Kazanan Kentler Birliği 2014 Genel Kurulu'na katılacak.

GYODER'den sektöre MBA programı!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi ( BAU ) işbirliği neticesinde tasarlanan ‘ gayrimenkul sektörüne özel yüksek lisans eğitimi ’ kapsamında sektör çalışanlarına özel MBA programı hayata geçiriliyor...

Türkiye'nin ilk 'Gayrimenkul Sektörü İşletme Yüksek Lisans Programı' başladı!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi ( BAU ) işbirliği neticesinde tasarlanan ‘ gayrimenkul sektörüne özel yüksek lisans eğitimi ’ kapsamında sektör çalışanlarına özel MBA programı hayata geçiriliyor.

Ankara Shopping Fest Etkinlik programı 2014!

Ankara Shopping Fest Etkinlik programı 2014 haberimizin içinde yer alıyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ankara Alışveriş Festivali 30 Nisan tarihinde Sheraton Otel’de düzenlenen organizasyonla tanıtılmıştı...

Ankara Alışveriş Festivali 01 Eylül 2014 Etkinlik programı!

Ankara Alışveriş Festivali’nin (Ankara Shopping Fest-ASF) üçüncüsü 29 Ağustos akşamı renkli gösterilerle başladı. Ankara Alışveriş Festivali 'nin açılı gongunu ünlü sanatçı Demet Akalın çaldı.

ArenaPark etkinlik programı Haberi

ArenaPark etkinlik programı

24 -25-26-31Ocak ile 1 ve 2 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinlikler sayesinde ArenaPark’a gelen çocuklar hem eğlenecek hem de yeteneklerini geliştirme fırsatı bulacak


Yarıyıl tatilinde İstanbul’da eğlencenin adresi ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi olacak. Karnesini alan ve keyifli bir sömestre tatili geçirmek isteyen çocuklar için ArenaPark, eşsiz bir etkinlik programı hazırladı. 24-25-26-31 Ocak ile 1 ve 2 Şubat tarihlerinde ArenaPark’a gelen çocuklar 14.00-17.00 saatleri arasında eğlenceli bilim etkinlik programı Mad Science, kukla tiyatrosu ve çeşitli atölyelere katılma fırsatı yakalayacak. Bu etkinlikler sayesinde ArenaPark’ın minik ziyaretçileri eğlenirken yeteneklerini de geliştirme fırsatı bulacak. 

Karneni getir oyun biletini götür

ArenaPark’ta sömestre eğlenceleri bununla sınırlı kalmıyor. Aylardır ders çalışmaktan yorulan ve tatili hak eden miniklere ArenaPark çok farklı bir hediye veriyor. ArenaPark karnesini getiren tüm öğrencilere...