05 / 05 / 2024

ArenaPark ramazan eğlencesi

ArenaPark ramazan eğlencesi

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, geleneksel Ramazanları yaşamak isteyen ziyeretçileri için iftar öncesi ve iftar sonrası dopdolu bir program hazırladı. Atölye çalışmalarıyla küçük ziyaretçilerinin el becerilerini geliştiriyor.

Tarım Kredi Markette Ramazan'a özel indirimler! Tarım Kredi'de birçok indirimli ürünler raflarda yerini aldı!

Tarım Kredi marketlerinde Ramazan'a özel indirimler devam ediyor. Çeşitli seçili tavuktan, peynire, tereyağından ayçiçek yağına kadar pek çok farklı üründe indirim yapıldı.

A101'de iğneden ipliğe Ramazan Bayramı indirimi başladı! Bayram şekeri, Persil ve beyaz peynir...

A101 merakla beklenen Ramazan Bayramı kataloğunu yayımladı. A101'de Ramazan Bayramı kapsamında bayram şekeri, Persil ve beyaz peynir başta olacak şekilde pek çok ürüne indirim geldi. Peki A101'de bu hafta hangi ürünler indirimde? 

Migros'ta Ramazana özel yüzde 53'e varan dev indirim! Kemalpaşa tatlısı 27 TL, hurma 39 TL, güllaç 79 TL! Hemen bakın!

Migros'ta geleneksel Ramazan tatlarında yüzde 53'e varan dev indirim başladı. Peki hangi ürünün fiyatı ne kadar? İşte Migros 27 Mart 2024 fiyat listesi...

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

İstanbul'da temel gıdaya yüzde 25 indirim geldi! Ramazan ayı boyunca geçerli olacak!

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Faruk Güzeldere yaptığı açıklamada İstanbul PERDER üyesi marketlerde, temel gıda ürünleri öncelikli olacak şekilde ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe yüzde 25'e ulaşan indirim yapacaklarını müjdeledi.

İstanbul'da metro seferlerine Ramazan düzenlemesi!

İstanbul'da İBB'ye bağlı metrolara ve İETT otobüslerine ramazan düzenlemesi yapılacağı açıklandı. Buna göre Ramazan boyunca seferler gece 01.00'e kadar devam edecek.

Ramazan Kurtoğlu'ndan Merkez Bankası faiz kararı yorumu: Sadece para ve döviz politikaları ile bu badireyi atlatamayız!

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan faiz yorumu geldi. Kurtoğlu ''Sadece para ve döviz poltikiları ile bu badireyi atlatamayız'' diyerek Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'e seslendi. 

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

Kartlı harcamalarda rekor artış! Peşin ödeyemeyen taksitli alışverişe sarılıyor!

Ramazan Bayramı’nda kartlı alışverişe olan ilgi tam gaz devam etti. Kartlı harcamalar geçen yılın bayram dönemine göre yüzde 161 oranında artarken, harcamalarını taksitlendirenlerin oranı ise yüzde 159 oranında artış gösterdi.

Bayram şekerine yüzde 32 zam geldi! Migros, Carrefoursa bayram şekeri fiyatları ne kadar? Peş peşe açıklandı! 

Ramazan Bayramına sayılı günler kala, bayram şekerlerine olan talep arttı. Ancak bayramların vazgeçilmezi olan şekerde fiyatlar yüzde 32'ye yakın zamlandı ve fiyatlar 100 lirayı aştı. Peki Migros, Carrefoursa bayram şekeri fiyatları ne kadar? Peş peşe açıklandı! İşte 17 Nisan 2023 fiyat listesi...

Ticaret Bakanlığı’ndan çok önemli uyarı: E-posta ve SMS yoluyla ‘hayali otel’ pazarlıyorlar!

Ticaret Bakanlığı, bayram öncesi vatandaşları uyardı. Okulların ara tatile girmesiyle birlikte Ramazan Bayramı’nı birleştirip tatile gidecekleri dolandırıcılara karşı uyaran Bakanlık, kopya edilmiş web sitelerinin yanı sıra e-posta ve SMS yoluyla ‘hayali otel’ pazarlandığını bildirdi.

Homend küçük ev aletlerinde yüzde 45'e varan indirim! Sakın kaçırmayın! 3 Nisan 2023 fiyat listesi...

Mutfaktaki iş yükünü hafifleten ve kullanıcılarına büyük pratiklik sağlayan Homend küçük ev aletlerinde Ramazan fırsatı devam ediyor. Peki, sepette yüzde 45'e varan indirim hangi ürünlerde geçerli? Homend kıyma makinesi indirime girdi mi?

108 MP kameralı Huawei nova 10 SE'e Vatan Bilgisayar'dan 4.297 TL Ramazan indirimi! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

108 MP kameralı Huawei nova 10 SE'e Vatan Bilgisayar'dan 4.297 TL Ramazan indirimi! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!.. İşte 2 Nisan 2023 Huawei Nova 10 SE fiyat listesi...

ArenaPark ramazan eğlencesi Haberi

ArenaPark ramazan eğlencesi

ArenaPark, iftar öncesi Kahraman Tazeoğlu, İkbal Gürpınar ve Nihat Hatipoğlu gibi birbirinden ünlü isimleri ziyaretçileriyle buluşturuyor. Atölye çalışmalarıyla küçük ziyaretçilerinin el becerilerini geliştiriyor. İftar sonrası ise Karagöz-Hacivat, kukla tiyatrosu, Caillou ve Arkadaşları, sihirbaz show ve jonglör gösterileri ArenaPark’a gelenlerin keyfine keyif katıyor



Küçükçekmece Atakent’te bulunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 11 Sultanı Ramazan’a yakışır bir program hazırladı. Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler sunan restoranlarıyla ziyaretçilerine açık havada iftar keyfi yaşatan ArenaPark, geleneksel Ramazanları yaşamak ve yaşatmak isteyenler için de çok özel bir program hazırladı. ArenaPark’ta 28 Haziran Cumartesi günü başlayan ve 26 Temmuz Cumartesi akşamına kadar devam edecek olan Ramazan etkinlikleri iftar öncesi ve iftar sonrası olmak üzere iki grupta toplandı. İftar öncesi Ramazan karakterleri AVM turunun yanı sıra atölye...