17 / 05 / 2024

Arı Leasing ulaşım

Arı Leasing ulaşım

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş GYO hizmet kalitesini yükseltmek ve alternatif ödeme seçenekleri sunabilmek için, Arı Leasing ile işbirliği çalışmalarına başladı.

Bakan Uraloğlu resmen duyurdu! Ulaşım, ödeme, para transferi ve alışverişte büyük kolaylık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Türkiye Kart müjdesi geldi! Uraloğlu, ulaşım, ödeme, para transferi ve alışveriş harcamalarımı tek bir kartta bir araya getiren "Türkiye Kart"ın pilot uygulamasının Konya'da başarıyla tamamlandığını bildirdi.

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Limited Ticaret Şirketi Arnavutköy’de  400  bin TL sermaye bedeli  Adem Aktaş tarafından kuruldu.

Elite Concept, ulaşım ve zamandan tasarruf sağlayacak!

İnşaat sektöründe başarılı projelere imza atan Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Elite Concept, ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alarak hem ulaşım hem de zaman tasarrufu sağlıyor.

Yeni havalimanına toplu ulaşım deneme seferleri başladı!

Yapımı devam eden İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk toplu ulaşım hizmeti çarşamba günü başladı.

Avrasya Tüneli ile kesintisiz ulaşım başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asya ile Avrupa kıtasını 5’inci kez birleştiren Avrasya Tüneli’nin açılışında, “Bu tünel sayesinde İstanbul’un iki yakası arasında dışarıdaki iklim şartlarından etkilenmeden kesintisiz ulaşım mümkün haline geldi” dedi.

Beyşehir TOKİ Konutları'na ulaşım kısalıyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, TOKİ konutlarının bulunduğu Avşar Mahallesi’nden şehir merkezine ulaşım daha da kısalıyor. Özaltun, yeni bağlantı yolu için iş makinelerinin seferber olduğu, çalışmaların yürütüldüğü alanda incelemelerde bulundu.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ulaşım!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de yükseliyor. Satış süreci devam eden projede konut fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Toskana Orizzonte Villaları ulaşım!

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projede ilk etap teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılması planlanıyor. Toskana Orizzonte Villaları ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Arıkan Toskana Orizzonte ulaşım!

Toskana Orizzonte projesi Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı işbirliği ile inşa ediliyor. Arıkan Toskana Orizzonte ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Emaar Toskana Orizzonte ulaşım!

Arıkan Yapı ve Emaar iş birliği ile hayata geçirilen Toskana Orizzonte projesi Başakşehir’de yükseliyor. Emaar Toskana Orizzonte ulaşım bilgilerine göre projenin Atatürk Havalimanı'na 21 kilometre uzaklıkta hayata geçirildiğini söylemek mümkün.

İzmir'de ulaşım seferleri yılbaşı gecesi içi sıklaştırıldı!

Yılbaşında geceyi dışarıda geçirecek İzmirliler için ulaşım seferleri sıklaştırıldı. 31 Aralık akşamı, metro bağlantılı çalışan ve ana arterlerde sefer yapan bazı hatlarda son sefer saatleri 01.30 ve 02.00'ye kadar uzatıldı

Sinpaş GYO Arı Leasing ile işbirliği çalışmalarına başladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş GYO hizmet kalitesini yükseltmek ve alternatif ödeme seçenekleri sunabilmek için, Arı Leasing ile işbirliği çalışmalarına başladı.

Erdoğan Bayraktar: Dönüşüm vatandaşın gönüllülüğü ile başarıya ulaşır!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, şehir dönüşümlerinin vatandaşın gönüllüğü ölçüsünde başarıya ulaşabileceğini söyledi. Bayraktar, Trabzon'un Pelitli 364 konutluk kentsel dönüşüm projesinin kura çekim törenine katıldı...

Arı Leasing ulaşım Haberi

Arı Leasing ulaşım

Sinpaş Gayrimenkul tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle;


Şirketimizin, 6502 sayılı yeni Tüketicinin Korunması Hakkındaki Yasaya uygun olarak müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini yükseltmek ve alternatif ödeme seçenekleri sunabilmek için, Sinpaş Grubu Şirketlerinden Arı Leasing ile işbirliği çalışmalarının yapılmasına karar...