13 / 05 / 2024

arif bostancı

arif bostancı

Çelik kapı imalatı yapan Karmak Çelik Kapı, büyümesini ihracatla da destekliyor. İhracat alanında atağa geçerek mevcut ihracatını artırmayı başaran Karmak Çelik Kapı, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor...

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık!

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Fiyat listesi henüz açıklanmayan projede 62 tane daire ve 2 tane ticari birim bulunuyor.

Kadıköy Zer Bostancı teslimleri ne zaman?

Ceylan İnşaat tarafından yükselen Zer Bostancı projesi toplam 62 adet daire ve 2 adet ticari alan bulunuyor. Peki Kadıköy Zer Bostancı teslimleri ne zaman?

Zer Bostancı ödeme seçenekleri!

Daire teslimlerinin Aralık 2017 yılında yapılması planlanılan Zer proje İstanbul Kadıköy - Bostancı bölgesinde inşa ediliyor. Zer Bostancı ödeme seçenekleri kapsamında vade farksız ödeme yapılabiliyor.

Kadıköy Zer Bostancı teslim tarihi!

Kadıköy Zer Bostancı teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. Ceylan İnşaat imzası ile yükselecek proje 100 metrekare şeklinde tasarlanan daire seçenekleri bulunuyor.

Zer Bostancı Evleri nerede?

Toplamda 62 adet konut ve 2 adet ticari birimden meydana gelen Zer Bostancı'da 36 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Zer Bostancı Evleri nerede?

Ceylan İnşaat Zer Bostancı projesinde ön talep toplanıyor!

35 yıllık tecrübesiyle birçok önemli projeyi başarıyla hayata geçiren Ceylan İnşaat, Bostancı’da inşa edeceği Zer Bostancı için ön talep toplamaya başladı

Akiş GYO Bostancı projesinin değerleme raporunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bostancı Konut ve Mağaza Projesi 315 ada, 3 parsele ilişkin değerleme raporunu yayınladı. İşte Akiş GYO Bostancı projesinin değerleme raporu...

Adana Arif Uçurum Camii ibadete açıldı!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) hayırsever "Uçurum" ailesi tarafından İstanbul'daki Sultan Ahmet Camisinden esinlenerek yaptırılan Arif Uçurum Camii törenle ibadete açıldı.

Adana Arif Uçurum Camisi açıldı!

Adana Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) inşaatı tamamlanan Arif Uçurum Camisi'nin açılışına katılan Sarı, burada yaptığı konuşmada, caminin yapımında başta Uçurum ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bostancı Sakız Ağacı Konutları lokasyon bilgileri!

Haldız İnşaat tarafından hayata geçirilen Sakız Ağacı Konutları'nda toplam 41 adet konut yer alıyor. İşte Bostancı Sakız Ağacı Konutları lokasyon bilgileri...

Bostancı Maanaa E-5 Ofis Park projesi geliyor!

Maanaa E-5 Ofis Park, RAM GMY tarafından E-5 Bostancı Kavşağı'nda inşa edilecek. Fiyat ve ödeme bilgisinin henüz netleşmediği projenin inşaatı 2016 yılının 3. çeyreğinde başlayacak.

Bostancı Piyalepaşa Külliyesi koruma altına alındı!

İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yer altı otoparkı yapılmak istenen geçmişi 16. Yüzyıla dayanan tarihi Piyalepaşa Külliyesi Bostancı’nı kültür varlığı olarak korumaya alıp projeyi iptal etti.

Arif Çağatay Kılıç: Ankara Pursaklar'a dev spor tesisi yapılmalı!

Ankara Pursaklar'da dev spor yatırımşarı için start verildi. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in girişimleri sonucu Gençlik ve Spor Bakanı Arif Çağatay Kılıç ''Pursaklar'a acil Gençlik Merkezi ve Spor Tesisleri yapılsın'' talimatı verildi.

arif bostancı Haberi

arif bostancı


Çelik kapı imalatı yapan Karmak Çelik Kapı, büyümesini ihracatla da destekliyor. İhracat  alanında atağa geçerek mevcut ihracatını  artırmayı başaran Karmak Çelik Kapı, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İkinci bir şirket kurarak, çelik kapı alanında hem çeşitlilik hem de kapasiteyi artıran firma, çalışmalarını uluslararası pazarda tanınan saygın bir marka olma hedefiyle yapıyor.


Bugün itibarıyla 15 ülkeye ihracat yaptıklarını anlatan Karmak Çelik Kapı Genel  Müdürü Arif Bostancı, üretimlerinin yüzde 40’ını ihracata kanalize ettiklerini bildirdi. İhracatlarının geçen yıldan eri sürekli yükseldiğini altını çizen Bostancı, “Geçen yıl 10 olan ülke sayımızı bu yıl 15’e çıkardık. Yaptığımız pazara araştırmaları sonucunda bu rakamı yeni pazarlarla artıracağız. İç pazar kadar ihracatı da önemsiyoruz” dedi. Bostancı, iç pazarda da ürünlerinin 80’den fazla satış noktasında bulunduğunu ifade ederek, Türkiye...