08 / 07 / 2024

Arif Gürdal kim

Arif Gürdal kim

Isparta'da özellikle dar gelirli kesimin şiddetle ihtiyaç duyduğu konut ihtiyacı konusu Belediye Meclisi'nde de geçtiğimiz günlerde gündeme geldi.

Uzmanından arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için çok önemli uyarı!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda toprağa yatırım yaparken en temel dikkat edilmesi gereken noktanın korkmamak olduğunu belirtti.

Arsa ve arazi yatırımı için iyi bir lokasyon belirlemenin 3 önemli faktörü!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı için iyi bir lokasyon belirlemenin 3 önemli faktörünü açıkladı. 

Uzmanından araziye ev yapmak isteyenlere uyarı: Her kuşun eti yenmediği gibi her tarlaya da ev yapamazsınız!

Hem sürekli artan konut fiyatları ve hem de şehirden uzak bir bölgede yaşama isteği, araziye ev yapımına talebi de artırdı. Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül araziye ev yapmak isteyenleri uyararak, önemli bilgiler verdi.

Arsa ve arazi yatırımı yapacakların kaçınması gereken 10 büyük hata!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı yaparken yatırımcıların kaçınması gereken 10 büyük hata...

'Ekmeği fırından alacaksınız' diyen uzmanı hangi tür arsanın hangi lokasyondan alınması gerektiğini açıkladı!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda hangi tür arsanın hangi lokasyondan alınması gerektiğini açıkladı.

Arsa almayı düşünenler aman dikkat! Arsa alırken nelere dikkat edilmeli? 

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı. 

Hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş uyarı: 5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş bir uyarı yaparak, "5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın" dedi.

Uzmanından arsa yatırımcılarına uyarı: Tapunuzu aynı gün almadan ödeme yapmayın!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa yatırımcılarını uyararak, "Tapunuzu aynı gün almadan ödeme yapmayın" dedi.

Kısa vadede arsa ve arazi yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden kısa vadede (1-2 yıl) toprak yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler ve izlenmesi gereken adımları açıkladı. 

Uzmanı uyardı: Kiraya vermek için konut yatırımı yapılmaz!

Ev sahibi kiracı kavgaları gündemden düşmezken Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kiraya vermek için konut yatırımı yapılmayacağını söyledi.

Arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

3 milyon TL ile nasıl 7 milyon TL'lik ev sahibi olunur?

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden 3 milyon TL ile nasıl 7 milyon TL'lik ev sahibi olunacağını anlattı. İşte Arif Güdül'ün paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Uzmanı 'Tarım arazisi yatırımını göz ardı etmeyin' diyerek uyardı: Tarım arazilerinin değeri yükselecek!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi X hesabı üzerinden "Tarım arazisi yatırımını göz ardı etmeyin" diyerek, çok önemli uyarılar yaptı. İşte Arif Güdül'ün o paylaşımı...

Arif Gürdal kim Haberi

Arif Gürdal kim

Isparta'da özellikle dar gelirli kesimin şiddetle ihtiyaç duyduğu konut ihtiyacı konusu Belediye Meclisi'nde de geçtiğimiz günlerde gündeme geldi. Bu konuda bir açıklama yapan Belediye Meclisinin Ak Partili Üyesi Arif Gürdal, Isparta'da büyük bir konut ve arsa sorunu yaşandığını belirterek, "Bu sorunun giderilmesi için fuar alanı konut alanı olarak değiştirilsin'' teklifinde bulundu.  2004 - 2009 Döneminde Ak Parti'den Isparta Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Hasan Balaman döneminde ilk defa Isparta'ya gelen Toplu Konut İdaresi (TOKİ) başta Isparta'nın 44. Mahallesi olan Akkent Mahallesinin bulunduğu Aliköy Tepesi olmak üzere Çünür Mahallesine ve hemen hemen tüm ilçelere toplu konutlar yaptı. 


TOKİ ISPARTA'YI UNUTTU... 

Hali hazırda Isparta'da bine yakın vatandaş Toplu Konut idaresi'nin o dönemde Isparta'ya yaptığı konutlarda ikamet ediyor. Ancak TOKİ, 29 Mart 2009 tarihinde yapılan...