16 / 05 / 2024

Arif Yayla Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Arif Yayla Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Arif Yayla Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arif Yayla tarafından kuruldu.

Her araziye ev yapılır mı? 14 maddede 'hangi araziye ev yapılmaz?' sorusunun yanıtı!

Artan konut fiyatları ve şehir içinde kalabalıkta yaşamama isteği, arsa ve arazilere ev yapımına talebini artırdı. Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, X sosyal medya hesabından tarlaya ev yapmanın kuralları tek tek açıkladı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Hy Design Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hy Design Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Yayla tarafından kuruldu.

Atoll Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Atoll Yapı Sistemleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Sezer tarafından kuruldu.

Mat İskele Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat İskele Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Taşkın tarafından kuruldu.

Yayla Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yayla Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Yayla tarafından kuruldu.

Sil Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sil Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Eren Can Silsüpür, Ömer Faruk Silsüpür ve Yücel Arif Silsüpür ortaklığında kuruldu.

Yayla Agro Gıda halka arz ediliyor. Yayla hisseleri ne zaman satışa çıkıyor?

Türkiye ve dünyada sektörün liderlerinden Yayla Agro Gıda, halka arz ediliyor. Garanti BBVA Yatırım ve Yapı Kredi Yatırım’ın ortak konsorsiyumu tarafından gerçekleştirilecek satışlar için tarih belli oldu. Şirketten yapılan açıklamada, "Halka arz fiyatının belirlenmesinde Sermaye Piyasası Kurulu’nun

Tepeart Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepeart Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Arif Serttaş tarafından kuruldu.

Mt Enka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mt Enka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Tuna ve Mehmet Mungan ortaklığında kuruldu.

Pandemide taşınabilir yayla evlerine ilgi arttı!

Rize'de ahşap ustalığı işi yapan 60 yaşındaki Nesrullah Özdemir karavan tipi yayla ev üretimi yapıyor. Pandemide doğa ile iç içe yaşamak isteyen vatandaşlar bu evleri tercih ediyor. 

Teksun Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teksun Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Sunar ve Mehmet Arif Sunar ortaklığında kuruldu.

9 yılda imara açılan mera alanları ve yapı kayıt belgesi alan yapılar mecliste!

2002 yılından itibaren imara açılan veya kamulaştırılan mera ve yayla sayıları ile bu alanlar üzerinde yapı kayıt belgesi alan yapılar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aymeg Yapı İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aymeg Yapı İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Yıldız tarafından kuruldu.

Arif Yayla Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Arif Yayla Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Arif Yayla Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arif Yayla tarafından kuruldu.

Arif Yayla Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı,...