28 / 04 / 2024

Arıköy İnşaat nerede

Arıköy İnşaat nerede

Arıköy İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Dirlik tarafından kuruldu. 

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Bakan Hafriyat Hurda Yıkım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakan Hafriyat Hurda Yıkım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bakan ve Murat Bakan ortaklığında kuruldu.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri belli oldu!

Alarko GYO Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri belli oldu. Peki,  Alarko GYO Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri ne kadar?

Yükselen Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Yüksek tarafından kuruldu.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Ugr Yönetim Danışmanlık Temizlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ugr Yönetim Danışmanlık Temizlik İnşaat Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dikmen tarafından kuruldu.

Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih’te  5 milyon 550 TL sermaye bedeli ile Deniz Muslubaş tarafından kuruldu.

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede?

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat!

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Büyük Uzunlar İnşaat, yeni projesini Maltepe'de hayata geçirecek.

Arıköy İnşaat nerede Haberi

Arıköy İnşaat nerede

Arıköy İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Dirlik tarafından kuruldu. 

Arıköy İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Arıköy İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Nine Hatun Mahallesi İnönü Cad.No:11/48...