02 / 05 / 2024

Arjimand Omer Zahed Saeed Saeed

Arjimand Omer Zahed Saeed Saeed

AO Global Turizm Otelcilik Taşımacılık ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Arjimand Omer Zahed Saeed Saeed tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Ekim'de kuruldu

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Global Nexus Enterprise İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Global Nexus Enterprise İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dana Omer tarafından kuruldu.

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omer M.A.K. tarafından kuruldu.

Nazih Company Gayrimenkul İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazih Company Gayrimenkul İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Bılal M.M.T., Mamoun I.M. Z.H., Nazıh L.I.L ve Omer Albaktı ortaklığında kuruldu.

Smr Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smr Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Semara Omer tarafından kuruldu.

Alkuser İnşaat Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkuser İnşaat Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alomar ve Omer  Mayatı  tarafından kuruldu.

Eyc Group İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyc Group İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Omer tarafından kuruldu.

Miran Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miran Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Khalil, Mohammad Ameen Al Hussin ve Omer S-Haji R. Alsilefanee ortaklığında kuruldu.

Tommy Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Tommy Emlak Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Reza Mohammad Zahed Ghale ve Solmaz R.Khotbehsara ortaklığıyla kuruldu...

Santhar İnternatıonal Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Santhar İnternatıonal Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Awad Alı Omer Mustafa tarafından kuruldu. 

Omer Home Fur Giyim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omer Home Fur Giyim Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Ammar Al Habbal tarafından kuruldu. 

Xseeds Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xseeds Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abobakır Omer tarafından kuruldu. 

Event Emlak İnşaat Oto Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Event Emlak İnşaat Oto Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Omer Yosıff ve Mohamed Youssef ortaklığında kuruldu.

Arjimand Omer Zahed Saeed Saeed Haberi

Arjimand Omer Zahed Saeed Saeed

AO Global Turizm Otelcilik Taşımacılık ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Arjimand Omer Zahed Saeed Saeed tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu. 


AO Global Turizm Otelcilik Taşımacılık ve Gıda Ticaret Limited Şirketi iş konusu;turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


AO Global Turizm Otelcilik Taşımacılık ve Gıda Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Feridiye Caddesi,...