02 / 05 / 2024

Arkas Terminal Del Golfo limanı projesi ödül mü aldı

Arkas Terminal Del Golfo limanı projesi ödül mü aldı

İtalya Terminal Del Golfo limanının yeniden yapımı için Arkas Holding Liman Hizmetleri Grubu tarafından hazırlanan proje, mimarlık ve tasarım alanında verilen The Plan Awards 2016’nın birincisi oldu.

Aksaray Eski Terminal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Aksaray Belediyesinin önem verdiği projeler arasında yer alan 'Eski Terminal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde üst yapışım ilgilendiren iş merkezlerinin yapım ihalesi Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti.

Kocaeli Emar Delüx Residence'ta ön satışlar başladı!

Alanında büyük bir bilgi birikimi ve deneyime sahip olan UMF Yapı, gözde projesi Emar Delüx Residence projesinde ilk 2 blok satışa hazır...

Düzce'deki terminal için yönetmelik hazırlandı!

Düzce Belediyesi Terminal Yönetmeliği Meclisin Temmuz ayı ikinci birleşiminde onaylanarak yürürlüğe girdi. Yönetmelik terminalin 24 saat görev esaslı olarak hazırlandı.

Kayseri Develi'ye terminal yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Develi ilçesinin ihtiyaç duyduğu yeni terminal için ihale yapıldı.

3. havalimanının terminal binası için düğmeye basıldı!

Havalimanında inşaat çalışmaları hızla sürerken, yeni gelişmeler de peşpeşe geliyor. 3. Havalimanı'nda terminal binası için düğmeye basıldı.ÇED sürecinin başladığı İGA terminal binası yaklaşık 140 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Aksaray eski terminal alanında dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Kahramanmaraş Havaalanı yeni terminal binası ihalesi 12 Temmuz'da!

Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ın en büyük ihtiyaçları arasında bulunan havaalanı yeni terminal binası, dış hatlar terminali ve diğer binaların yapımı amacıyla ihale düzenleneceğini belirterek, müjdeli haberi verdi.

Kocaeli Emar Delüx akıllı ev konseptinde inşa ediliyor!

Kartepe Kent Meydanı’nda yapımına başlanan 8 blok, 120 daireden oluşan Emar Delüx Evleri akıllı ev konseptinde inşa ediliyor. Projenin örenek bloğu hazırlanıyor.

Arkas Terminal Del Golfo limanının projesine The Plan’dan ödül!

İtalya Terminal Del Golfo limanının yeniden yapımı için Arkas Holding Liman Hizmetleri Grubu tarafından hazırlanan proje, mimarlık ve tasarım alanında verilen The Plan Awards 2016’nın birincisi oldu.

Sakarya Kuzey Terminal Kavşağı’nın inşaatı başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif bölgelerinde başlatılan kavşak çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Kuzey Terminal Kavşağı’nda çalışmalar başladı...

Diyarbakır Havalimanı’nın yeni terminal binası 28 Mayıs'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım, cumartesi günü Diyarbakır Havalimanı’nın yeni terminal binasını hizmete açacak. Pazar günü ise Cumhurbaşkanı ve Başbakan, İstanbul’un Fethi Kutlamaları'nda olacak.

Ankara Büyükşehir Mamak'ta terminal yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak Üreğil'de iki yılda bitirilmek şartıyla terminal tesisi yaptıracak. Terminal alanının satış bedeli 29 milyon 580 bin TL olarak belirlendi.

Atatürk Havalimanı'na çevreye duyarlı terminal binası!

Atatürk Havalimanı’nda kapasite büyütme çalışmaları kapsamında TAV Havalimanları tarafından yapımı gerçekleştirilen ek terminal inşaatı devam ediyor. Ek terminal binasının Eylül öncesi hizmete girmesi öngörülüyor.

Arkas Terminal Del Golfo limanı projesi ödül mü aldı Haberi

Arkas Terminal Del Golfo limanı projesi ödül mü aldı

Arkas Holding Liman Hizmetleri Grubu’nun İtalya’nın La Spezia kentinde işleteceği Terminal Del Golfo limanının yeniden yapımı için hazırlanan proje, mimarlık ve tasarım alanında verilen The Plan Awards 2016’nın birincisi oldu.


Arkas’ın, 2015 yılında ortaklık sözleşmesi imzaladığı Terminal Del Golfo Limanı’nın projesi dünyaca ünlü İtalyan mimarlık dergisi The Plan’ın bu yıl ki büyük ödülünü kazandı. Uluslararası alanda ün yapmış mimar ve tasarımcılardan oluşan jüri tarafından 500’den fazla proje arasından birinci seçilen Terminal Del Golfo;  yaklaşık 770 metre rıhtım alanı ve 120 bin metrekare liman sahası ile dikkat çekiyor. 


Yüklerin yönetimi, çalışanların güvenliği ve çevre üzerindeki etkisi göz önüne alınarak yüksek standartta tasarlanan yeni liman, modern şehircilik anlayışının izlerini taşıyor. 100 milyon euro yatırım ile gerçekleşecek Terminal del Golfo Limanı’nın yıllık yük kapasitesi...