18 / 07 / 2024

Arkited Dış kimin

Arkited Dış kimin

Arkited Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Arslandok tarafından kuruldu.

Yeni kentsel dönüşüm yasasıyla konutlara bedelsiz el konulacak mı? İstanbul Planlama Ajansı tek tek açıkladı!

İBB’ye bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın “Kent Gündemine Bakış” serisi kapsamında “Kentsel Dönüşüm Yasa Değişikliği: Dönüşüm Kimin İçin?” raporuna, yeni düzenleme ile ilgili detaylara yer verildi. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası kimin için hazırlandı? İşte yasa ile ilgili detaylar...

Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı?

Hisseli tapular belirsiz bir tapu türü olarak görülebilir. Bu tapularda kimin ne kadar pay oranına sahip olduğu bilinir ama her malik aynı orana sahiptir. Peki “Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı?” İşte detaylar!

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek? Hemen ek göstergeli maaş rakamlarına bakın!

2023 itibariyle hayata geçecek 3600 ek gösterge düzenlemesiyle milyonlarca memur ve memur emeklisinin maaşları ve ikramiyeleri yükselecek. Peki 3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek? 3600 ek gösterge maaşlarda nasıl etkili olacak? İşte 3600 ek gösterge ile ilgili merak edilen tüm ayr

3600 ek gösterge kapsamında kimin maaşı kaç lira olacak?

Milyonlarca vatandaşın gözü merakla beklenen 3600 ek göstergede. Peki 3600 ek gösterge kapsamı nasıl genişleyecek? Öğretmen, polis, ebe, hemşire, imam hatip, şube müdürü maaşları ne kadar olacak? Kimin maaşı ne kadar artacak?

Yapı denetim hizmetinde fatura kimin adına düzenlenir?

Yapı denetim firması tarafından arsa sahipleri adına ayrı ayrı düzenlenecek faturalarda gösterilen KDV’nin arsa sahipleri tarafından 9/10 oranında tevkifata tabi tutulması gerekiyor.

Kira stopajında vergi düştü! 

İş yerlerinde kira stopajlarının düşürülmesi akıllara birçok soru getirdi. Gelir vergisi beyannamesi verip vermeme durumuna göre ve bir yandan da kiranın net ya da brüt olup olmaması karşısında aradaki farkın kimin cebinde kalacağı merak ediliyor.

Survivor'da 'ödül villası' bakın kimin çıktı!

Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacılarına lüks bir malikaneyi yarışmacılara ödül olarak verdi. Acun Ilıcalı'nın her fırsatta 'Dominik'in en güzel evi' dediği malikanenin sahibi ortaya çıktı.

Arkited Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkited Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Arslandok tarafından kuruldu.

Kuzey Yakası Cadde Dükkanları 12 soruda tüm detaylarıyla!

Kuzey Yakası Cadde Dükkanları projesi kimin? Kuzey Yakası Cadde Dükkanları ne zaman, nasıl satışa çıkacak? Kuzey Yakası Cadde Dükkanları fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Yakası Cadde Dükkanları 12 soruda tüm detaylarıyla...

Kanal İstanbul'un geçeceği Silivri'den 358 dönüm arsa alan firma kimin?

Kanal İstanbul Projesi'nin yapılacağı Silivri bölgesinden önceki yıllarda 358 dönüm arsa satın alan firma meclis gündemine taşındı..

Neo Land Göktürk kimin?

35 dönüm arsa alanı üzerinde yükselecek olan Neo Land Göktürk projesi 200 konut ve 20 dükkandan meydana gelecek. Peki Neo Land Göktürk kimin?

Sheraton Residence kimin?

2019 yılının Aralık ayında teslimlerin gerçekleşeceği Esenyurt Sheraton Residence projesinde 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkana yer veriliyor. Peki Sheraton Residence kimin?

Demirdeki gümrük vergisi hatırı sayılır oranda düşecek!

İnşaat demir fiyatlarının yüksek olmasında dolayı müteahhitler fiyatlar düşmezse 9 Haziran'da iş bırakma eylemi yapacaklarını bildirmişlerdi. Müteahhitlere kimin işini bırakıyorsunuz diye seslenen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, demirdeki gümrük vergisinde hatırı sayılır düşüş olacağını belirtti.

Arkited Dış kimin Haberi

Arkited Dış kimin

Arkited Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Arslandok tarafından kuruldu.

Arkited Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

MOBİLYA- DEKORASYON İÇ MİMARLIK 1- Masa, sandalye, dolap, kanepe, yatak odası, oturma odaları, yemek odaları, genç odası, koltuk, aydınlatma Ürünleri, endüstriyel mutfak ürünleri, oturma grupları, vitrin gibi bilumum teknik ve gayri teknik ev, otel, mağaza, bilumum ticarethanelerin ekipman ve malzemeleri, parçaları, tüm bu konularla alakalı malzeme, parça, ekipmanların (ahşap, metal, pvc plastik) toptan ve perakende alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2- Mimari, şehircilik, restorasyon, iç mimari, dekorasyon, altyapı inşaat mühendisliği, harita mühendisliği, elektrik mühendisliği, makina mühendisliği, projeler yapmak, yaptırmak, kontrol etmek, proje yarışmalarına, proje ihalelerine, yurt içinde ve yurt dışında katılmak, bu işleri taahhüt etmek. 3- Gerek...