17 / 05 / 2024

armutlu sahili yeni marina ve tesisler

armutlu sahili yeni marina ve tesisler

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yalova’nın Armutlu ilçesinden Gemlik Manastır’a kadar olan sahil şeridini, Bodrum’daki gibi marina ve tesislerle yaşayan bir turizm bölgesi haline getirmek için harekete geçti...

Milli Emlak o ildeki 8 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor! 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Bilecik ili Bozüyük Milli Emlak Şefliği, Bilecik ili, Bozuyük ilçesi, Akçapınar, Aşağıarmutlu, Hamidiye, Yeniüreğil, Osmaniye, Yenidodurga ilçelerinde yer alan 8 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Hattı'nı hayata geçireceğiz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Haliç'i tekrar, İstanbul'un incisi yaptık. Şimdi, yeni projelerle inşallah burayı bir üst lige çıkaracağız. Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Raylı Sistem Hattını hayata geçireceğiz" dedi...

Küçük Armutlu’da kentsel dönüşüm için yeni hamle!

İSTANBUL Boğazı’nın en güzel noktalarından biri olan Küçük Armutlu Mahallesi'nin yıkılarak yeniden inşası için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni plan hazırladı.

Kocaeli Yeniköy Sahili yeni yüzüne kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ilçesi Yeniköy sahilinde 45 dönüm alan üzerindeki çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Altınordu Sahili yeni görünümüne kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Altınordu sahilini yepyeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini dile getirdi.

İstanbul’a yeni metrobüs hattı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AKP'nin Büyükçekmece'de düzenlenen etkinliğinde konuştu. Topbaş, İstanbul'da yeni bir metrobüs hattının üzerinde çalışıldığını ve Büyükçekmece Sahili'nden TÜYAP’a kadar teleferik kurulacağının müjdesini verdi.

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Derince Harikalar Sahili'ne yeni düzenleme!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ilçeye kazandırdığı Harikalar Sahili’ne yapılan yeni düzenlemelerle birlikte mescit ve çeşme inşa ediliyor.

Recep Tokgöz: Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamak yanlış!

Dolgu imar planı olmayan Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamanın yanlış olduğunu belirten CHP’li Recep Tokgöz, “2014’te sahilleri bedava yapacaklarını söyleyenlerin sistemi çöktü. Şimdi yeni formül arıyorlar” dedi

MyWay Wins Blue: Gözde Grubu'nda İzmir'e yeni proje!

Gözde Grubu’nun İzmir’in yeni çekim merkezi Çiğli’de yapımına başladığı 830 konuttan oluşan konut projesi, bünyesindeki yapay deniz ve sahili ile dikkat çekiyor.

Kuran Grup Armutlu Altın Evler projesi görücüye çıktı!

KURAN GRUP, yatırımcıların gözde adresi Armutlu'da Koyundere Mevkiinde, yeni bir arsa ve Altın Evler projesiyle kalitesine güvenenleri mahçup etmeyecek yeni yatırımları devreye sokmayı planlıyor.

İzmir Yeni Foça'da kıyı düzenlemesi sahili baştan yarattı!

İzmir'in önemli tatil beldelerinden Yeni Foça, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı kıyı düzenlemesiyle bambaşka bir çehreye büründü.

Beykoz sahili denize doğru 10 metre genişleyecek!

Beykoz’da Çubuklu-Kanlıca Sahil yolu projesi kapsamında yapımına başlanan yeni yaya yolu inşaatı tamamlandığında 3 kilometrelik sahil yolu olacak. Proje kapsamında Boğaz sahili, kazıklı yol sistemiyle denize doğru 10 metre genişleyecek.

armutlu sahili yeni marina ve tesisler Haberi

armutlu sahili yeni marina ve tesisler


Yalova’nın Armutlu ilçesinden Gemlik Manastır’a kadar olan sahil şeridi, Bodrum’daki gibi marina ve tesislerle yaşayan bir turizm bölgesi olacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yalova’nın Armutlu ilçesinden Gemlik Manastır’a kadar olan sahil şeridindeki kamuya ait tesisleri bünyesine katmak için harekete geçti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın kıyılarını aktif hale getirmek ve 12 ay boyunca kullanılabilirliğini sağlamak istediklerini söyledi. Bu çerçevede Gemlik Körfezi’ne büyük önem verdiklerini belirten Başkan Altepe, Armutlu’dan Manastır’a kadar olan bölgedeki kamuya ait tesisleri devralmak ve gerekli düzenlemeleri yaparak en kısa sürede halkın kullanımına sunmak istediklerini ifade etti. Bunun için Vali Münir Karaloğlu’yla birlikte bölgeye geldiklerini ve halka açılacak alanların nasıl değerlendirilebileceğiyle ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Altepe, “Hedefimiz, buradaki kampları başta sporcularımız ve gençlerimiz olmak üzere toplumun değişik...