27 / 04 / 2024

Armutlu Termal Yazlık Evleri iletişim

Armutlu Termal Yazlık Evleri iletişim

Armutlu Termal Yazlık Evleri projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 69 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Armutlu Göral Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları!

Göral Termal Tatil Köyü Yalova'nın Armutlu ilçesinde hayata geçiyor. 2. etap satışları başlayan Armutlu Göral Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları şöyle:

Yalova Kalyoncu Termal Tatil Köyü'nde 6 bin TL'ye devremülk!

Kalyoncu Termal Tatil Köyü Yalova'nın Armutlu bölgesinde hayata geçiriliyor. Kalyoncu Termal'de bulunan devremülkler 6 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Yatırım için yazlık alınır mı?

Gayrimenkul uzmanları, yaz dönemlerinin en çok tartışılan konularından olan ‘yazlık alma’ fikrinin yatırım için iyi bir araç olmadığı görüşünde.

Yazlık evler nerelerden alınmalı?

Türkiye ekonomisinin büyümesi, kişi başı milli gelirin artması ve tatilin lüks değil bir ihtiyaç olarak algılanması ikinci konut olarak adlandırılan yazlık evlere olan talebi artırıyor.

İzmir'de yazlık konut piyasası gelişti!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin İzmir'de gerçekleştirdiği yazlık konut piyasası araştırması, önde gelen turizm merkezlerinde ikincil konutların çevre verileri ve gelişimlerini analiz ederek yazlık ev piyasası fırsatları ve değerlerini açığa çıkarıyor.

İzmir'de yazlık konut piyasası yükselişte!

EVA Gayrimenkul Değerleme, İzmir'de yazlık konutların çevre verileri ve gelişimlerini inceleyerek yazlık konut değerlerini ve beldelerdeki fırsatları ortaya koyuyor.

Yazlık bölgelerde markalı projelere talep arttı!

Tatil beldelerine gösterilen yoğun talep, yazlık bölgelerdeki gayrimenkul piyasasını harekete geçirdi. Son yıllarda tek yazlık bina formatından çıkan firmalar, artık otel konforu ile ev rahatlığını yaşatacak markalı projeleri patlattı.

Çeşme'de yazlık fiyatları 425 bin TL'yi buldu!

2015 Ocak-Mayıs ayı sahibinden.com verilerine göre en çok yazlık ilanı girilen ilçe Kuşadası olurken, yazlık evlerde ortalama fiyatın 425 bin TL’yi bulduğu Çeşme ise en pahalı ilçe oldu.

Nestavilla 15 günde yazlık ev yapıyor!

efa'nın pratik hazır konut markası Nestavilla, yaz tatilini ev konforunda geçirmek isteyenler için yazlık evlerin kurulumunu 15 gün içinde tamamlıyor.

Nestavilla hayalinizdeki yazlık evi 15 günde kuruyor!

Pratik hazır konut markası Nestavilla, yaz tatilini geçirmek istediğiniz yerdeki arsanıza 15 gün gibi kısa bir süre içinde yazlık evinizi kuruyor. Hem de hayalinizdeki gibi bir tasarımla.

Çeşme’nin yazlık ev fiyatları Bodrum’u solladı!

2015 yılı Ocak – Mayıs ayı sahibinden.com verilerine göre en çok yazlık ilanı girilen ilçe Kuşadası olurken, yazlık evlerde ortalama fiyatın 425 bin TL’yi bulduğu Çeşme ise en pahalı ilçe oldu.

Yazlık ev alacaklara öneriler!

Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan, yazlık ev almak isteyenlere tavsiyelerde bulundu. İstanbul'a yakın olan bölgeler de tercih edilecekler arasında yer alabilir.

Yazlık bölgelerde markalı projeler artıyor!

Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, özellikle yazlık bölgelerde artan arza bağlı olarak markalı projelerin her geçen gün arttığının altını çizdi.

Armutlu Termal Yazlık Evleri iletişim Haberi

Armutlu Termal Yazlık Evleri iletişim



Anka Yapı'nın yeni başladığı projesi Armutlu Termal Yazlık Evleri projesi, Yalova'da yer alıyor. Toplam 22 dönüm alan üzerinde kurulan projede satışlar bu ay başladı. Projedeki konutların teslimatları ise Mayıs 2013'te yapılacak. 


4-5 katlı 8 bloktan meydana gelen Armutlu Termal Yazlık Evleri'nde toplam 300 konut yer alıyor. Projedeki konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve dublekslerden meydana geliyor. 


Projedeki 77 metrekarelik 1+1'ler 69 bin liradan; 92 metrekarelik 2+1'ler 84 bin liradan; 95 metrekarelik 2+1'ler 89 bin liradan; 111 metrekarelik 3+1'ler 99 bin liradan; 122 metrekarelik 3+1'ler 109 bin liradan; 156 metrekarelik 2+1 çatı dubleksler 139 bin liradan; 133 metrekarelik 2+1 bahçe dubleksler 119 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Projede peşinatlar 6 bin 900 liradan başlıyor. Ara ödeme Eylül 2012 ve Mayıs 2013'te yapılıyor. Ayrıca 12...